14 dagen brief versturen

14 dagen brief versturen header intercash incasso

14 dagen brief versturen naar uw debiteur

14 dagen brief verzenden naar uw klant die de facturen maar niet betaald? Intercash incasso en juristen zendt dagelijks 14 dagen brieven naar debiteuren die maar niet betalen. In de 14 dagen brief geven wij uw klant een termijn om nog over te gaan tot vrijwillige betaling zonder incassokosten. Indien ze niet binnen het gestelde termijn betalen, kan uw klant inkassokosten en wettelijke rente verwachten.

14 dagen brief – een vriendelijke maar laatste herinnering

De 14 dagen brief is bedoeld om uw klant een laatste maar vriendelijke waarschuwing te geven om over te gaan tot betaling. In een incassotraject is de toon vaak iets dwingender en komen er extra kosten bij voor de klant. Indien wij de klant ter incasso nemen zullen wij dit altijd doen zodat uw klantrelatie niet onder spanning komt te staan.

14 dagen brief via ons unieke incassosysteem

14 dagen brief via ons eigen unieke incassosysteem laten verzenden? Intercash incasso en juristen heeft een eigen ontwikkelde incassosysteem. Indien er bij ons een opdracht binnen komt om een 14 dagen brief te verzenden versturen wij deze via een 14 dagen brief, mail, sms en Whatsapp. Zo is de kans groot dat uw debiteur snel over gaat tot betalen.

Klant betaald niet na 14 dagen brief, wat nu?

Indien de klant na een 14 dagen brief nog niet is overgegaan tot het betalen van de openstaande facturen, dan is het tijd om een incassotraject te starten.

Indien wij een incassotraject beginnen sturen wij al vanaf dag 1 een brief, mail, sms en whatsapp naar uw klant met een beveiligde betaalverzoek. Ons unieke incassosysteem monitort continu of de klant online komt. Indien de klant online komt krijgt onze incassojurist hier een melding van en neemt meteen contact op om de klant over te halen om te gaan betalen en of een betalingsregeling af te spreken.

De meeste vorderingen worden al binnen een paar dagen voldaan!

Daarom een 14 dagen brief via Intercash verzenden

  • Hoog slagingspercentage van maar liefst 93%
  • Binnen een uur meteen actie van een ervaren incassojurist
  • Uniek eigen incassosysteem met de nieuwste methoden
  • Direct een 14 dagen brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur
  • Al een betrouwbaar incassobureau sinds 1983
  • Uw debiteur betaald de icassokosten en wettelijke rente bij een incassotraject

14 dagen brief incasso jurist Johan Tukker

Wat klanten vertellen over Intercash