Incasso inschakelen – Snelste en beste incassobureau van Nederland

Incasso inschakelen header intercash incasso inschakelen

Incasso inschakelen met de nieuwste technieken

Incasso inschakelen om uw openstaande vordering snel te innen? Dan bent u bij Intercash incasso en juristen aan het juiste adres! Wij maken gebruik van ons eigen unieke incassosysteem waardoor uw debiteur snel over zal gaan tot betaling van de vordering.

Ons unieke incassosysteem stuurt direct een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met daarin een beveiligde link om te betalen. Indien de debiteur online komt en de berichten heeft gelezen krijgen wij hier een melding van. Onze incasso juristen nemen dan meteen contact op met de debiteur om tot een betaling en of regeling te komen.

Incasso inschakelen? Dan kunt op door op onderstaande button te klikken meteen uw incasso opdracht aan ons overhandigen. Onze incassojuristen gaan binnen 2 uur meteen over tot actie.

Incasso inschakelen die snel uw geld int

U wilt natuurlijk een incasso inschakelen die snel uw geld int. Onze incasso juristen innen de meeste vorderingen al binnen een paar dagen! Als wij een incasso opdracht binnen krijgen gaan onze incassojuristen binnen 2 uur aan de slag om een dossier aan te maken in ons unieke incassosysteem.

Bekijk onderstaand filmpje over hoe wij te werk gaan om zo snel als mogelijk uw geld te innen.

Daarom Intercash incasso inschakelen

  • Hoog slagingspercentage van maar liefst 93%
  • Op elk moment online intercash incasso inschakelen
  • Gratis eerste lijns juridisch advies van onze incasso juristen
  • Binnen 2 uur actie van een ervaren incassojurist
  • Uw debiteur betaald de incassokosten en wettelijke rente
  • U ontvangt de wettelijke rente op uw rekening
  • Direct een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met betaalverzoek
  • Uniek incassosysteem met de nieuwste technieken o.a. Whatsapp
  • Snelle betaling in binnen en buitenland
  • Incasso met oogpunt op het behouden van uw klantrelatie

incasso inschakelen johan tukker intercash

kosten incassobureau inschakelen

De kosten voor het inschakelen van een incassobureau zijn voor uw debiteur. Intercash incasso en juristen is van mening dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren.

Indien wij de vordering hebben geint van uw debiteur maken wij de hoofdsom plus de wettelijke rente naar u over. Veel incassobureau’s houden de rente zelf, bij Intercash is de rente voor u!

Bekijk de incasso tarieven hier

Incasso inschakelen met goede beoordelingen

Incasso inschakelen met goede beoordelingen van klanten? Intercash incasso en juristen is erg trots op de beoordelingen die wij hebben mogen ontvangen van onze klantrelaties. Intercash is aangesloten bij het onafhankelijke beoordelingen platform Klantenvertellen.nl. Klik op onderstaande afbeelding om alle beoordelingen te bekijken die wij hebben mogen ontvangen.