Incasso inschakelen – Snelste en beste incassobureau van Nederland

Incasso inschakelen met de nieuwste technieken.

Incasso inschakelen om uw openstaande vordering snel te innen? Dan bent u bij Intercash incasso en juristen aan het juiste adres! Wij maken gebruik van ons eigen unieke incassosysteem waardoor uw debiteur snel over zal gaan tot betaling van de vordering.

Ons unieke incassosysteem stuurt direct een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met daarin een beveiligde link om te betalen. Indien de debiteur online komt en de berichten heeft gelezen krijgen wij hier een melding van. Onze incasso juristen nemen dan meteen contact op met de debiteur om tot een betaling en of regeling te komen.

Incasso inschakelen? Dan kunt op door op onderstaande button te klikken meteen uw incasso opdracht aan ons overhandigen. Onze incassojuristen gaan binnen 2 uur meteen over tot actie.

Incasso inschakelen die snel uw geld int.

U wilt natuurlijk een incasso inschakelen die snel uw geld int. Onze incasso juristen innen de meeste vorderingen al binnen een paar dagen! Als wij een incasso opdracht binnen krijgen gaan onze incassojuristen binnen een half uur aan de slag om een dossier aan te maken in ons unieke incassosysteem.

Bekijk onderstaand filmpje over hoe wij te werk gaan om zo snel als mogelijk uw geld te innen.

Daarom Intercash incasso inschakelen.

check   Hoog slagingspercentage van maar liefst 93%
check   Op elk moment online intercash incasso inschakelen
check   Incassobureau voor de zakelijke markt
check   Gratis eerste lijns juridisch advies van onze incasso juristen
check   Binnen een half uur actie van een ervaren incassojurist
check   Uw debiteur betaald de incassokosten en wettelijke rente
check   U ontvangt de wettelijke rente op uw rekening
check   Direct een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met betaalverzoek
check   Uniek incassosysteem met de nieuwste technieken o.a. Whatsapp
check   Snelle betaling in binnen en buitenland
check   Incasso met oogpunt op het behouden van uw klantrelatie

Incasso inschakelen met goede beoordelingen.

Incasso inschakelen met goede beoordelingen van klanten? Intercash incasso en juristen is erg trots op de beoordelingen die wij hebben mogen ontvangen van onze klantrelaties. Bekijk deze beoordelingen op Trustoo en Google.

Kosten incassobureau inschakelen.

De kosten voor het inschakelen van een incassobureau zijn in eerste instantie voor uw debiteur. Intercash incasso en juristen is van mening dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs wettelijke rente moet opleveren.

Indien wij de vordering hebben geint van uw debiteur maken wij de hoofdsom plus de wettelijke rente naar u over. Veel incassobureau’s houden de wettelijke rente zelf, bij Intercash is de wettelijke rente voor u!

Bekijk de wettelijke incasso staffel tarieven hier

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incasso inschakelen zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader