Incassobureau Meppel

Incassobureau Meppel – Snelste en beste incassobureau van Meppel.

Incassobureau Meppel int snel uw openstaande facturen op de aller nieuwste wijze. Incassobureau Meppel heeft een uniek eigen incassosysteem waarmee uw debiteur snel betaald. Indien er een incasso opdracht bij ons binnen komt gaan onze incassojuristen binnen 2 uur voor u aan de slag. Incassobureau Meppel maakt een dossier aan en verstuurt meteen een brief, mail, sms en Whatsapp met een betaalverzoek naar de debiteur.

Ons unieke incassosysteem monitort continu of uw debiteur de berichten heeft ontvangen en online komt. Indien de debiteur online komt, krijgen wij hiervan een bericht en nemen wij meteen contact op om tot een betaling en of regeling te komen.

De meeste vorderingen worden al binnen een paar dagen betaald! U ontvangt de wettelijke rente van ons en uw debiteur betaald de incassokosten. Wij zijn namelijk van mening dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren.

Incassobureau Meppel inschakelen?

Incassobureau Meppel helpt u met uw openstaande vorderingen. Uw heeft een bedrijf in de onze mooie stad Meppel. En u ben op zoek naar een incassobureau Meppel voor uw incasso. U hebt hard gewerkt maar de beloning in geld blijft uit. Dan is het tijd om Intercash incasso en juristen in te schakelen. Bij incassobureau Meppel Intercash werken alleen ervaren juristen gespecialiseerd op het gebied van incasso.

Incasso in Meppel met No cure No pay.

Incassobureau Intercash int uw geld snel en op basis van no cure no pay. Dit betekent dat uw debiteur de incassokosten en wettelijke rente betaald. Niet alleen voor Meppel en de wijde omgeving. Bedrijven uit heel Nederland weten Intercash incasso en jurdische incasso te vinden om hun vorderingen op een daadkrachtige en succesvolle wijze te laten innen. Intercash heeft klanten van Zeeland tot aan Groningen.

Direct actie van incassobureau Meppel!

U kunt ons telefonisch bereiken via 038 – 332 63 09 of per email via info@intercash.nl. Wilt u niet langer op uw geld wachten, dan kunt u via een paar muisklikken uw vordering aan Intercash incasso en juristen overdragen via de link incasso-opdracht. Uw opdracht word dan dezelfde dag nog in behandeling genomen door onze incassojuristen!

incassobureau meppel

Een incassobureau in Meppel die snel uw geld int.

De incassojuristen van incassobureau Intercash zijn gespecialiseerd in het innen van onbetaalde facturen. Dat doen wij al sinds 1983 voor veel bedrijven in Meppel en wijde omgeving. Met een hoog slagingspercentage van maar liefst 93% innen wij bijna altijd uw geld!

Als u op werkdagen voor 16.00 uur ons opdracht geeft geld te innen, zoeken wij dezelfde dag nog contact met uw debiteur. Incasso in Meppel onderzoekt wat de reden is van niet betalen. De zogenaamde “smoesjes” worden aan de kant gezet. Is een klacht terecht dan wordt snel naar een oplossing gezocht. Alles gericht op een snelle betaling.

Binnen een week uw geld van incassobureau Meppel.

Na betaling door uw debiteur staat het geld binnen een week op uw rekening. U heeft recht op het factuurbedrag en de wettelijke rente. Uw debiteur betaalt dus de gemaakte incassokosten.

Een incassobureau in Meppel die snel uw geld int.

De incassojuristen van incassobureau Intercash zijn gespecialiseerd in het innen van onbetaalde facturen. Dat doen wij al sinds 1983 voor veel bedrijven in Meppel en wijde omgeving. Met een hoog slagingspercentage van maar liefst 93% innen wij bijna altijd uw geld!

Als u op werkdagen voor 16.00 uur ons opdracht geeft geld te innen, zoeken wij dezelfde dag nog contact met uw debiteur. Incasso in Meppel onderzoekt wat de reden is van niet betalen. De zogenaamde “smoesjes” worden aan de kant gezet. Is een klacht terecht dan wordt snel naar een oplossing gezocht. Alles gericht op een snelle betaling.

De unieke incasso aanpak van incassobureau Meppel.

Intercash incassobureau Meppel heeft haar eigen ontwikkelde incassosysteem. Zo benaderen wij uw debiteur op een uniek wijze. U kent het vast wel als u een brief krijgt en deze even opzij legt. Vaak worden de brieven dan niet meer gelezen en of ontsnapt dit aan de aandacht van de debiteur. Intercash incassobureau Meppel stuurt een brief, mail, Whatsapp en sms naar uw debiteur met daarin een beveiligde betaallink. Hierdoor gaat uw debiteur sneller over tot betaling en is het gemakkelijker dan het overboeken via een brief.

Wat klanten zeggen over incassobureau Meppel.

Bij Intercash incassobureau Meppel staat service centraal. Wij zijn erg trots op onze beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Wij blijven voortdurend onze service verbeteren. Benieuwd wat klanten over incasso bureau Meppel zeggen? Bekijk dan ook eens onze beoordelingen van onze klanten op platform Trustoo.

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incassobureau Meppel zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader