Incassobureau Meppel

Incassobureau Meppel inschakelen?

Uw heeft een bedrijf in de onze mooie stad Meppel. U hebt hard gewerkt maar de beloning in geld blijft uit. Dan is het tijd om Intercash incasso en juristen in te schakelen.

Incassobureau Intercash int uw geld snel en op basis van no cure, no pay. Niet alleen voor Meppel en omgeving. Bedrijven uit heel Nederland weten Intercash incasso en jurdische incasso te vinden om hun vorderingen op een daadkrachtige en succesvolle wijze te laten innen.

U kunt ons telefonisch bereiken via 038-3326309 of per email via info@intercash.nl. Wilt u niet langer op uw geld wachten, dan kunt u via een paar muisklikken uw vordering aan Intercash incasso en juristen overdragen via de link incasso-opdracht.

Snel uw geld via incassobureau Meppel.

De incassojuristen van incassobureau Intercash zijn gespecialiseerd in het innen van onbetaalde facturen. Dat doen wij al sinds 1983 voor veel bedrijven in Meppel en omgeving.

Als u voor 16.00 uur ons opdracht geeft geld te innen, zoeken wij dezelfde dag nog contact met uw debiteur. Incassobureau Meppel onderzoekt wat de reden is van niet betalen. De zogenaamde “smoesjes” worden aan de kant gezet. Is een klacht terecht dan wordt snel naar een oplossing gezocht. Alles gericht op een snelle betaling.

Na betaling door uw debiteur staat het geld binnen een week op uw rekening. U heeft recht op het factuurbedrag en de rente. Uw debiteur betaalt de incasskosten.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen