Incassobureau Noord Holland

Incassobureau Noord Holland header intercash incasso bureau

Incassobureau Noord Holland – Snelste incassobureau van Noord Holland

Incassobureau Noord Holland int snel uw geld met ons eigen uniek ontwikkelde incassosysteem. Met een hoog slaginspercentage van maar lieft 93% weet u bijna zeker dat onze incassojuristen uw vordering succesvol innen.

Indien er een incasso opdracht bij ons binnen komt, gaat de incasso jurist van incassobureau Zeeland binnen een uur voor u aan de slag. De incassojurist maakt een dossier aan in ons unieke incassosysteem en verzend meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met een beveiligde betaalverzoek.

Incassobureau Noord Holland heeft vanaf dag 1 meteen contact met uw debiteur

Ons eigen unieke incassosysteem van incassobureau Noord Holland monitort continu of de debiteur de berichten heeft ontvangen en of de debiteur online komt. Indien de debiteur online komt en de berichten heeft gelezen, nemen wij meteen contact op met de debiteur om tot een betaling en of regeling te komen.

De meeste vorderingen worden al voldaan binnen een week!

14 dagen brief versturen via incassobureau Noord Holland

Een 14 dagen brief laten verzenden door incassobureau Noord Holland? Incassobureau Noord Holland verstuurt dagelijk vele 14 dagen brieven voor klanten naar de debiteuren.

Met een 14 dagen brief geeft u de klant de laatste kans om vrijwillig te gaan betalen zonder dat er incassokosten en of rente bij komt. Met een 14 dagen brief die uit naam van incassobureau Noord Holland verzonden wordt, komt uw klantrelatie niet onder druk te staan.

Debiteur betaalt niet na de 14 dagen brief, wat nu?

Indien de debiteur na het gestelde termijn in de 14 dagen brief niet heeft betaald, is het tijd om een incassotraject te gaan starten. Wij gaan binnen een uur voor u aan de slag om het dossier aan te maken in ons unieke incassosysteem.

We versturen meteen een brief, mail, Whatsapp en sms naar uw debiteur met een betaalverzoek.

Daarom incassobureau Noord Holland

  • Snelste incasso van Noord Holland en Nederland
  • Hoog slagingspercentage van maar liefst 93%
  • Uw dossier behandeld door ervaren incasso juristen
  • Uniek eigen ontwikkelde incassosysteem met de nieuwste methoden
  • Direct een brief, mail, sms en Whatsapp met betaalverzoek naar uw debiteur
  • Binnen een uur actie van een incasso jurist van incassobureau Noord Holland
  • Al een betrouwbaar incassobureau sinds 1983
  • No cure no pay incassobureau Noord Holland
  • U ontvangt van ons de rente op uw rekening

Incassobureau Noord Holland incasso jurist Johan Tukker

No cure no pay incassobureau Noord Holland

U bent op zoek naar een no cure no pay incassobureau in Noord Holland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij vinden namenlijk dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren. Indien wij de complete vordering innen betaalt uw debiteur de incassokosten en en wettelijke rente. Wij storten de rente over op uw rekening.

De debiteur betaalt de incassokosten niet

Indien de debiteur de incasso kosten en rente niet wil betalen, kunnen onze incassojuristen de debiteur er van overtuigen om over te gaan tot betaling.

Incassobureau Noord Holland Intercash heeft al veel rechtzaken gewonnen tegen debiteuren die de incassokosten en wettelijke rente niet wouden betalen.

Zie hier onder een uitspraak van de rechter over een zaak die wij hebben aangespannen tegen een debiteur die de incassokosten niet wou betalen:

Uitspraak inzake debiteur die de incassokosten niet wenst te betalen

Wat klanten vertellen over incassobureau Noord Holland

Veel klanten zochten naar een incassobureau in Noord Holland en kwamen bij ons terecht. Laat u ook overtuigen door de beoordelingen die wij hebben mogen ontvangen van onze klanten.