Incassobureau Zutphen

Incassobureau Zutphen header intercash

Incassobureau Zutphen die snel uw geld int

Incassobureau Zutphen is wat u zocht. Intercash incasso en juristen helpt al ondernemers met hun openstaande facturen te innen sinds 1983. Ondernemers uit Zutphen en andere plaatsen uit Nederland weten Intercash incassobureau Zutphen te vinden. Met een hoog slagingspercentage van 93% bent u er bijna altijd van verzekerd dat wij u geld innen.

Incassobureau Zutphen bijt zich vast om uw geld te innen

Intercash incasso en juristen bijten zich vast om uw geld zo snel ls kan te innen. Wij laten ons het kaas niet van het brood eten. Wij voeren maximale en gepaste druk bij uw debiteur om de debiteur er van te overtuigen dat ze beter tot betaling over kunnen gaan.

Daarom Intercash incassobureau Zutphen

Incassobureau Zutphen werkt met de nieuwste incasso methoden

Intercash incasso en juristen gaat met de tijd mee. Hoe vaak kijkt u op uw mobiel per dag? Vaak genoeg kijken er dagelijks mensen op Facebook, Whatsapp, enz. Intercash incasso en juristen speelt in op de veranderende markt met de nieuwste methoden van incasseren.

In twee handelingen snel uw geld binnen

Wij versturen brieven, emails, sms’jes maar ook berichten via sociale media platformen zoals Whatsapp. Hierdoor kunnen wij meteen zien in ons systeem wanneer uw debiteur online is en of de berichten hebben gelezen. Door een betaalverzoek mee te zenden word het gemakkelijker gemaakt om te betalen. In twee handelingen heeft uw debiteur betaald. Herkent u dat namelijk ook dat als u een factuur binnen krijg u hem even aan de kant legt om het op een later tijdstip te doen? Zo denkt uw debiteur ook! Door deze nieuwe incasso methode worden de facturen dus sneller voldaan omdat het gemakkelijker is.

Uw klant betaalt de incassokosten van incassobureau Zutphen

Wij zijn van mening dat een incassotraject u niets mag kosten en zelf rente moet opleveren. De klant betaalt de incassokosten en u ontvangtaan ons de rente bij het volledig innen van de vordering.

Wat klanten zeggen over Intercash incassobureau Zutphen

Incassobureau Zutphen Intercash is trots op de beoordelingen die klanten ons geven. Ook staan wij altijd open voor feedback om onze service nog beter te maken. Benieuwd wat klanten zeggen over Intercash incasso en juristen? Klik dan op onderstaande afbeelding.

Wat klanten zeggen over Intercash incassobureau Zutphen