Incassobureau

incassobureau intercash incasso bureau header

Incassobureau inschakelen?

Incassobureau Intercash int snel uw geld. Intercash incassobureau int al openstaande vorderingen voor bedrijven sinds 1983. Bedrijven uit heel Nederland weten ons te vinden voor hun openstaande vorderingen. Intercash incasso en juristen weten als geen ander dat u snel uw geld wilt zien. Via ons eigen unieke incassosysteem versturen wij bij het aanmaken van een dossier meteen een brief, mail, sms en Whatsapp met een betaalverzoek. Indien uw debiteur online komt krijgen wij hier een bericht van en nemen wij meteen contact met de debiteur op.

Intercash incassobureau inschakelen

Worden uw facturen maar niet betaald na dat u uw product of dienst heeft geleverd? Is het betalingstermijn al verlopen? Of is het een juridische kwestie waarom uw debiteur nog steeds niet betaald heeft? Daarnaast raakt uw geduld op en levert het keer op keer ergernis op als uw debiteur de telefoon weer niet beantwoord. Dan is het tijd om de vordering uit handen te geven aan de professionele incassojuristen van Intercash.

Daarom incassobureau Intercash

  • Hoog slagingspercentage van 93%
  • Ervaren incassojuristen
  • Betrouwbaar incassobureau sinds 1983
  • Uniek eigen incassosysteem
  • Binnen 2 uur actie: We versturen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur
  • Uw debiteur betaalt de incassokosten van ons incassobureau
  • U ontvangt de wettelijke rente van ons incassobureau

Incassobureau inschakelen zzp en mkb

Wilt u een incassobureau inschakelen die gespecialiseerd is in incasso voor zzp en mkb? Dan bent u bij Intercash incasso en juristen aan het juiste adres. Intercash int al vorderingen voor bedrijven sinds 1983. Ons slagingspercentage is 93% waardoor u er bijna zeker van kunt zijn dat wij uw vordering snel kunnen binnen halen.