Incassobureau

Incassobureau inschakelen?

Incassobureau Intercash int snel uw geld. Intercash incassobureau int al openstaande vorderingen voor bedrijven sinds 1983. Bedrijven uit heel Nederland weten ons te vinden voor hun openstaande vorderingen. Intercash incasso en juristen weten als geen ander dat u snel uw geld wilt zien. Via ons eigen unieke incassosysteem versturen wij bij het aanmaken van een dossier meteen een brief, mail, sms en Whatsapp met een betaalverzoek. Indien uw debiteur online komt krijgen wij hier een bericht van en nemen wij meteen contact met de debiteur op om tot een betaling en of regeling te komen.

Doordat wij met een klein team van 3 ervaren juristen werken bent u altijd zeker van direct persoonlijk contact. Hierdoor houden we de lijntjes kort en hebben we meteen persoonlijk contact met u en uw debiteur.

Intercash incassobureau inschakelen.

Worden uw facturen maar niet betaald na dat u uw product of dienst heeft geleverd? Is het betalingstermijn al verlopen? Of is het een juridische kwestie waarom uw debiteur nog steeds niet betaald heeft? Daarnaast raakt uw geduld op en levert het keer op keer ergernis op als uw debiteur de telefoon weer niet beantwoord. Dan is het tijd om de vordering uit handen te geven aan de professionele incassojuristen van Intercash.

Daarom incassobureau Intercash.

check   Hoog slagingspercentage van 93%
check   Incassobureau voor de zakelijke markt
check   Ervaren incassojuristen
check   Betrouwbaar incassobureau sinds 1983
check   Uniek eigen incassosysteem
check   Binnen een half uur direct actie: We versturen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur
check   Uw debiteur betaalt de incassokosten van ons incassobureau
check   U ontvangt de wettelijke rente van ons incassobureau

Incassobureau inschakelen ZZP en MKB.

Wilt u een incassobureau inschakelen die gespecialiseerd is in incasso voor zzp en mkb? Dan bent u bij Intercash incasso en juristen aan het juiste adres. Intercash int al succesvol vele vorderingen voor bedrijven uit heel Nederland sinds 1983. Ons slagingspercentage is 93% waardoor u er bijna zeker van kunt zijn dat wij uw vordering snel kunnen binnen halen.

Intercash int openstaande vorderingen voor bedrijven uit heel Nederland zoals Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Kampen, Dronten, Meppel, Deventer en nog meer plaatsen.

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incassobureau zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader