Incassojurist vecht voor uw vordering

INCASSOJURIST VECHT VOOR UW VORDERING – Intercash incasso en juristen maakt zeker het verschil. Een gespecialiseerde jurist op het gebied van contractenrecht en beslag- en executierecht benadert uw klant vasthoudend en respectvol. Eventuele klachten worden snel beoordeeld en een onterechte opschorting van uw betaling wordt direct weg genomen. U wilt toch ook dat de best gekwalificeerde mensen voor u aan de slag gaan. En dat ook nog eens op basis van no cure no pay in het buitengerechtelijke traject.

Een dure advocaat is niet nodig

Ook wilt u niet te veel betalen als u uw vordering via de rechter af wil dwingen. Een te dure advocaat is meestal niet nodig. Onze incassojuristen zijn gespecialiseerd in incassozaken, huurrecht en vastgoed, verbintenissenrecht en beslag- en executierecht. Daardoor werken onze incassojuristen sneller en voor een veel lager uurtarief.

Incasso of gerechtelijke procedures is maatwerk en dient te geschieden op basis van proceseconomische en klantrelatie gerelateerde afwegingen.

Bedankbrief ter afsluiting

Weet uw incassobureau hoe u de relatie met uw specifieke klant wilt hebben na het incasso? Wij van Intercash snappen ook wel dat een incassotraject niet altijd prettig is voor uw klant. Maar het gaat om respect, hoor- en wederhoor, uitleg, vasthoudendheid en weg halen van emotie. Intercash probeert het incassotraject positief af te sluiten door uw klant middels een brief te bedanken voor haar betaling.

Natuurlijk snappen wij dat u van onze dienst gebruik wilt maken.

Schrijf u nu in voor de Intercash Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met de allerlaatste tips om uw  klanten te laten betalen en uw goede relatie met deze klanten te behouden.