Juridisch incassobureau

Juridisch incassobureau intercash header

Juridisch incassobureau – Snelste en beste juridisch incasso bureau van Nederland

Juridisch incassobureau die snel uw vordering int? Dan bent u bij Intercash juridisch incassobureau aan het juiste adres! Intercash juridisch incassobureau werkt met een uniek eigen ontwikkeld incassosysteem.

Indien er bij ons een incasso opdracht binnen komt gaat een jurist van juridisch incassobureau Intercash binnen 2 uur met de opdracht aan de slag. Wij maken een dossier aan en versturen meteen een brief, mail, sms en Whatsapp met een beveiligde betaalverzoek naar uw debiteur.

Ons unieke incassosysteem monitort continu of de debiteur de berichten heeft ontvangen en online is. Indien de debiteur online is krijgen wij daar een bericht van en nemen wij meteen contact op om tot een betaling en of regeling te komen. De meeste debiteuren betalen de vordering al binnen een paar dagen!

Juridisch incassobureau inschakelen?

Juridisch incassobureau Intercash helpt u graag! Uw debiteur gaat ondanks het incassotraject niet over tot vrijwillige betalen? Een advocaat is meestal niet nodig en veel te duur. Daarom is het verstandig om juridisch incassobureau Intercash in te schakelen. Wij doen er alles aan om zo snel als mogelijk uw geld te innen.

Verschil tussen jurist en advocaat

Juridisch incassobureau intercash incasso en juristen voor vorderingen tot 25.000,- euro.

Intercash juridisch incassobureau beschikt over gespecialiseerde incasso-juristen. Dat heeft zo zijn voordelen. Onze juristen hebben veel ervaring in incassozaken en kunnen zo snel elk argument of betwisting weerleggen. Intercash juridisch incassobureau kan uw debiteur dagvaarden, beslag leggen of het faillissement aanvragen om maximale druk te zetten. De tarieven van onze juristen zijn veel lager dan die van advocaten. Voor de meeste incassozaken heeft u namelijk geen dure advocaat nodig.

Vorderingen boven de 25.000,- euro draagt onze incassojurist over aan een advocaat waar Intercash incasso juristen nauw mee samen werkt

Intercash juridisch incassobureau werkt als sinds 1983 voor klanten als zzp-ers , midden- en kleinbedrijf en multinationals. In binnen en buitenland. Dus ook voor bedrijven uit Kampen, Zwolle, Dronten, Genemuiden, Barneveld, Meppel, Emmeloord, Apeldoorn en nog veel meer plaatsen in Nederland.

De juristen van Intercash  zijn gespecialiseerd in incassozaken hebben dan ook een hoog slagingspercentage.

Bekijk ook eens wat klanten over ons zeggen op klantenvertellen.

Wat kan Intercash juridisch incassobureau voor u betekenen.

Bent u geinteresseerd in de juridische en of incasso diensten van Intercash incasso juristen en advocaten?

Voor meer informatie op site van Intercash juridisch incassobureau klikt u op juridisch advies

Wil u gelijk gebruik maken van onze ervaren incassojuristen dan klikt u op incasso-opdracht.

Of neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken waarmee onze  ervaren incassojuristen u van dienst kunnen zijn.

Juridisch incassobureau

Wat onze klanten zeggen over juridisch incassobureau Intercash

Wij hechten veel waarde aan de beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Onze ervaren incassojuristen doen er alles aan om onze dienstverlening hoog te houden.