Juridisch incassobureau

Juridisch incassobureau – Snelste en beste juridische incasso bureau van Nederland.

Juridisch incassobureau die snel uw vordering int? Dan bent u bij Intercash juridisch incassobureau aan het juiste adres! Intercash juridisch incassobureau werkt met een uniek eigen ontwikkeld incassosysteem.

Indien er bij ons een incasso opdracht binnen komt gaat een jurist van juridisch incassobureau Intercash binnen 2 uur met de opdracht aan de slag. Wij maken een dossier aan en versturen meteen een brief, mail, sms en Whatsapp met een beveiligde betaalverzoek naar uw debiteur.

Ons unieke incassosysteem monitort continu of de debiteur de berichten heeft ontvangen en online is. Indien de debiteur online is krijgen wij daar een bericht van en nemen wij meteen contact op om tot een betaling en of regeling te komen. De meeste debiteuren betalen de vordering al binnen een paar dagen!

Juridisch incassobureau inschakelen?

Juridisch incassobureau Intercash helpt u graag! Uw debiteur gaat ondanks het incassotraject niet over tot vrijwillige betalen? Een advocaat is meestal niet nodig en veel te duur. Daarom is het verstandig om juridisch incassobureau Intercash in te schakelen. Wij doen er alles aan om zo snel als mogelijk uw geld te innen.

Verschil tussen jurist en advocaat.

Juridisch incassobureau intercash incasso en juristen voor vorderingen tot 25.000,- euro.

Intercash juridisch incassobureau beschikt over gespecialiseerde incasso-juristen. Dat heeft zo zijn voordelen. Onze juristen hebben veel ervaring in incassozaken en kunnen zo snel elk argument of betwisting weerleggen. Intercash juridisch incassobureau kan uw debiteur dagvaarden, beslag leggen of het faillissement aanvragen om maximale druk te zetten. De tarieven van onze juristen zijn veel lager dan die van advocaten. Voor de meeste incassozaken heeft u namelijk geen dure advocaat nodig.

Vorderingen boven de 25.000,- euro draagt onze incassojurist over aan een advocaat waar Intercash incasso juristen nauw mee samen werkt

Intercash juridisch incassobureau werkt als sinds 1983 voor klanten als zzp-ers , midden- en kleinbedrijf en multinationals. In binnen en buitenland. Dus ook voor bedrijven uit Kampen, Zwolle, Dronten, Genemuiden, Barneveld, Meppel, Emmeloord, Apeldoorn en nog veel meer plaatsen in Nederland.

De juristen van Intercash zijn gespecialiseerd in incassozaken hebben dan ook een hoog slagingspercentage.

Wat kan Intercash juridisch incassobureau voor u betekenen.

Bent u geinteresseerd in de juridische en of incasso diensten van Intercash incasso juristen en advocaten?

Voor meer informatie op site van Intercash juridisch incassobureau klikt u op juridisch advies

Wil u gelijk gebruik maken van onze ervaren incassojuristen dan klikt u op incasso-opdracht.

Of neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken waarmee onze ervaren incassojuristen u van dienst kunnen zijn.

Wat onze klanten zeggen over juridisch incassobureau Intercash.

Wij hechten veel waarde aan de beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Onze ervaren incassojuristen doen er alles aan om onze dienstverlening hoog te houden. Wij zijn erg trots op de beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Bekijk deze beoordelingen op Trustoo en Google.

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Juridisch incassobureau zeggen

Leo UffelsLeo Uffels
20:58 11 Nov 23
Eindelijk een incassobureau zonder poeha, geen abonnement kosten. Gewoon incasseren en een percentage voor het werk wat uiteraard ook wordt verhaald. Dus geen bijkomende kosten.
bea Schreursbea Schreurs
20:43 18 Oct 23
Goed incassobureau. Duidelijke uitleg, direct handelen. Zeker een aanrader.
edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Info Riezebos VerhuurInfo Riezebos Verhuur
17:56 11 Jul 23
Er wordt eerlijk meegedacht, en geen valse beloftes.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader