Klant betaald niet, wat nu?

Klant betaald niet header Intercash incasso

Klant betaald niet, wat zijn mijn opties?

Klant betaald niet? Na meerdere pogingen om uw klant te pakken te krijgen en het versturen van aanmaningen betaald de klant nog steeds niet. U denkt zeker: De klant betaald niet, wat moet ik nu doen? Intercash incasso en juristen kan er voor zorgen dat uw klant die niet betaald snel over gaat tot het voldoen van de vordering. Dit kan bij ons op twee manieren: Een 14 dagen brief of een incassotraject starten.

14 dagen brief verzenden naar uw klant

De klant betaald niet en u wilt snel uw geld ontvangen zonder dat er meteen incassokosten worden gerekend die uw debiteur moet betalen? Dan kunt u via Intercash incasso en juristen een 14 dagenbrief laten versturen. In deze 14 dagenbrief geven wij namens u de klant de kans om binnen een gestelde termijn de facturen alsnog te voldoen zonder de incassokosten.

Incassotraject starten

De klant betaald niet na een 14 dagen brief of na aanmaningen die u heeft verstuurd? Dan is het tijd om een incassotraject in te gaan. Indien wij de incasso opdracht van u ontvangen gaan onze incassojuristen binnen een uur voor u aan de slag.

Wij maken een dossier aan in ons eigen unieke incassosysteem en versturen meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw klant met daarin een betaalverzoek.

De klant betaald niet? Maak kennis met de snelste incasso van Nederland

De klant betaald niet en u zoekt een goed incassobureau die uw facturen snel int? Dan bent u bij Intercash incasso en juristen aan het juiste adres.

Intercash incasso en juristen hoor het helaas maar al te vaak: Mijn klant betaald niet! Wij innen uw facturen snel en doeltreffend met oogpunt op het behoud van uw klantrelatie. Ons eigen unieke incassosysteem verstuurt bij het aanmaken van een dossier meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met daarin een beveiligde betaallink.

Wij komen snel in contact met uw debiteur

Ons unieke incassosysteem monitort continu of de debiteur de berichten heeft ontvangen en of online komt. Indien de debiteur online komt krijgen wij hiervan meteen een melding. Onze incassojurist neemt dan meteen contact op met uw debiteur om tot een betaling en of regeling te komen.

Klant betaalt niet? Daarom kiest voor u Intercash

Klant betaald niet plaatje jurist

Wat klanten over Intercash vertellen

Uw klant betaald niet en u zoekt een incassobureau met goede beoordeling? Dan bent u bij Intercash aan het juiste adres. Wij zijn namelijk erg trots op de beoordelingen die wij hebben gekregen van onze klanten. Intercash incasso en juristen is aangesloten bij Klantenvertellen.nl

Klant betaald niet na 14 dagen brief

De klant betaald niet na een 14 dagen brief verzonden te hebben, wat nu? Indien uw klant nog steeds niet na het gestelde termijn heeft betaald welke vermeld staat in de 14 dagen brief, kunt u overgaan tot incasso.

Dan maken wij een nieuw dossier aan en krijgt uw klant meteen een brief, mail, sms en Whatsap met een bijgeloten betaalverzoek. Uw klant krijgt dan incassokosten en dient de wettelijke rente te betalen die u later van ons ontvangt. Wij zijn namelijk van mening dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren!