Klant betaald niet, wat nu?

Klant betaald niet, wat zijn mijn opties?

Klant betaald niet? Na meerdere pogingen om uw klant te pakken te krijgen en het versturen van aanmaningen betaald de klant nog steeds niet. U denkt zeker: De klant betaald niet, wat moet ik nu doen? Intercash incasso en juristen kan er voor zorgen dat uw klant die niet betaald snel over gaat tot het voldoen van de vordering. Dit kan bij ons op twee manieren: Een 14 dagen brief of een incassotraject starten.

14 dagen brief verzenden naar uw klant.

De klant betaald niet en u wilt snel uw geld ontvangen zonder dat er meteen incassokosten worden gerekend die uw debiteur moet betalen? Dan kunt u via Intercash incasso en juristen een 14 dagenbrief laten versturen. In deze 14 dagenbrief geven wij namens u de klant de kans om binnen een gestelde termijn de facturen alsnog te voldoen zonder de incassokosten.

Incassotraject starten.

De klant betaald niet na een 14 dagen brief of na aanmaningen die u heeft verstuurd? Dan is het tijd om een incassotraject in te gaan. Indien wij de incasso opdracht van u ontvangen gaan onze incassojuristen binnen een uur voor u aan de slag.

Wij maken een dossier aan in ons eigen unieke incassosysteem en versturen meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw klant met daarin een betaalverzoek.

De klant betaald niet? Maak kennis met de snelste incasso van Nederland.

De klant betaald niet en u zoekt een goed incassobureau die uw facturen snel int? Dan bent u bij Intercash incasso en juristen aan het juiste adres.

Intercash incasso en juristen hoor het helaas maar al te vaak: Mijn klant betaald niet! Wij innen uw facturen snel en doeltreffend met oogpunt op het behoud van uw klantrelatie. Ons eigen unieke incassosysteem verstuurt bij het aanmaken van een dossier meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met daarin een beveiligde betaallink.

Wij komen snel in contact met uw debiteur.

Ons unieke incassosysteem monitort continu of de debiteur de berichten heeft ontvangen en of online komt. Indien de debiteur online komt krijgen wij hiervan meteen een melding. Onze incassojurist neemt dan meteen contact op met uw debiteur om tot een betaling en of regeling te komen.

Klant betaalt niet? Daarom kiest u voor Intercash.

check   Direct actie van een ervaren incassojurist
check   Een hoog slagingspercentage van 93%
check   Uw debiteur betaalt de incassokosten en wettelijke rente
check   U ontvangt van ons de wettelijke rente op uw rekening
check   Al een betrouwbaar incassobureau sinds 1983
check   Uniek eigen incassosysteem met de nieuwste technieken
check   Meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met betaallink
check   24 uur per dag uw dossier online inzien

Klant betaald niet na 14 dagen brief.

De klant betaald niet na een 14 dagen brief verzonden te hebben, wat nu? Indien uw klant nog steeds niet na het gestelde termijn heeft betaald welke vermeld staat in de 14 dagen brief, kunt u overgaan tot incasso.

Dan maken wij een nieuw dossier aan en krijgt uw klant meteen een brief, mail, sms en Whatsap met een bijgeloten betaalverzoek. Uw klant krijgt dan incassokosten en dient de wettelijke rente te betalen die u later van ons ontvangt. Wij zijn namelijk van mening dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren!

Wat klanten over Intercash vertellen.

Uw klant betaald niet en u zoekt een incassobureau met goede beoordeling? Dan bent u bij Intercash aan het juiste adres. Wij zijn namelijk erg trots op de beoordelingen die wij hebben gekregen van onze klanten. Bekijk deze beoordelingen op Trustoo en Google.

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Klant betaald niet zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader