No cure no pay incasso

No cure no pay incasso header Intercash incasso en juristen

No cure no pay incasso – Snelste en beste incassobureau van Nederland

No cure no pay incasso met een eigen uniek ontwikkelde incassosysteem om uw vordering snel te innen. Indien er een incasso opdracht binnenkomt bij no cure no pay incasso Intercash, gaan onze incassojuristen binnen 2 uur meteen aan de slag. Onze incassojuristen maken het dossier aan in ons eigen unike incassosysteem. Na het aanmaken van het dossier versturen wij meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar de debiteur met daarin een beveiligde link om te gaan betalen. Het incassosysteem monitort continu of de berichten zijn aangekomen en of de debiteur online komt. Indien de debiteur online komt krijgen wij hiervan een melding en nemen wij meteen contact op om tot een betaling te komen. De meeste debiteuren betalen de vordering al binnen 3 dagen!

No cure no pay incassobureau

No cure no pay incassobureau Intercash. Wij van Intercash incasso en juristen vinden dat een incassotraject u niet mag kosten en zelfs rente moet opleveren. No cure no pay incasso betekent dat uw debiteur de incasso kosten en rente betaalt. Onze incassojuristen doen er alles aan om uw geld zo snel als mogelijk te innen. Dus wilt u een incassobureau inschakelen? Kies dan voor Intercash incasso en juristen!

#1 incassobureau no cure no pay

Intercash incasso en juristen heeft een slagingspercentage van maar liefst 93% en daar zijn wij trots op! U kunt er dus bijna altijd vanuit gaan dat wij u vordering binnen zullen halen. Onze incassojuristen zijn zeer gedreven en doen hun uiterste best om uw geld zo snel mogelijk binnen te halen.

93%

Slagingspercentage Intercash

Uniek incasso systeem

Intercash incasso en juristen is een bedrijf dat met zijn tijd meegaat. Wij hebben een uniek incasso systeem waarmee wij uw debiteur via de nieuwste technieken kunnen benaderen. Zo sturen wij betaalverzoeken via mail, sms, en whatsapp. Hierdoor betaalt uw debiteur sneller en kan uw debiteur met een klik op de knop betalen.

Wat klanten zeggen over no cure no pay incasso bureau Intercash

Intercash incasso en juiste hecht veel waarde aan de mening van haar klanten. Benieuwd naar wat onze klanten zeggen over no cure no pay incasso bureau Intercash? Klik dan op onderstaande afbeelding om alle beoordelingen te zien.

Waarom incassobureau no cure pay

Snelle incasso in binnen en buitenland naar uw wensen
No cure, no pay (zie onze algemene voorwaarden op deze site.)
● De incassokosten zijn voor rekening van uw debiteur
● Gratis eerste lijns juridisch advies door onze ervaren juristen
● Uniek eigen ontwikkelde incassosysteem met de nieuwste methoden
● Binnen 2 uur na ontvangst van de opdracht actie van een ervaren incassojurist
● Meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met betaallink
● Wij benaderen uw klant respectvol
hoog slagingspercentage 93%
● Uw dossier is 24 uur per dag online inzichtelijk
Binnen een week na betaling geld op uw rekening

Direct een incasso opdracht inzenden met no cure pay

Indien u op werkdagen voor 16:00 uur uw incasso opdracht bij ons instuurt, gaan onze incassojuristen dezelfde werkdag nog voor u aan de slag. U kunt uw incasso opdracht insturen door op onderstaande knop te klikken. Daarnaast krijgt u een persoonlijke inlog om uw dossier 24 uur per dag te kunnen inzien.

Landelijke dekking no cure no pay incasso

Intercash incasso en juristen is gevestigd in Kampen Overijssel. Wij doen incasso zaken voor veel bedrijven uit heel Nederland, zoals uit Overijssel, Gelderland, Friesland, enz. Wij verwelkomen u graag als klant! Laat u overtuigen van onze unieke werkwijze. Probeer het gratis!