Pré-incasso

Pré-incasso header

Onze Pré-incasso

U heeft aanmaningen en betalingsherinneringen gestuurd naar uw klant. Na veel werk en ergernis blijft betaling nog steeds uit. Op het moment dat een debiteur niet meer reageert op uw aanmaning, is het moment daar, dat er een vervolgtraject in gang gezet zal moeten worden. Allereerst kunt u dan denken aan onze zogeheten pré-­incasso. Deze vormt een tussenfase tussen debiteurenbeheer en incasso.

Pré-­incasso – Laatste kans om te betalen met lagere kosten

Pré-­incasso impliceert namelijk dat er nog geen gerechtelijke maatregelen genomen worden en uw debiteur de laatste kans krijgt om tot betaling over te gaan met lagere kosten. Intercash incasso en juristen stuurt uit uw naam een ingebrekestelling aan uw debiteur. Uw debiteur dient uw openstaande vordering binnen een beperkt aantal dagen, rechtstreeks, op uw eigen bankrekening te voldoen. Zodra de gestelde termijn is verstreken, start Intercash incasso en juristen in overleg met u een incassoprocedure. Deze dienst wordt uitsluitend aangeboden voor vorderingen die niet ouder zijn dan 90 dagen (gerekend vanaf de factuurdatum).

Het voordeel van de pre-incasso-brief van Intercash is dat uw debiteur nog een laatste kans krijgt zonder incassokosten te betalen. In de pre-incasso-brief staat vermeld dat na de betalingstermijn wel incassokosten en rente verschuldigd zijn. Uw klant heeft dus een keus en kan u nimmer verwijten onzorgvuldig met haar/hem te zijn om gegaan.

Wilt meer informatie en ons vrijblijvend uitproberen. Bel 038-3326309 of klik op de volgende link voor onze contactgegevens.

Bekijk ook eens onze beoordelingen van onze klanten op klantenvertellen.

Pré-incasso intercash incasso

Ook een Pre incasso brief verzenden naar uw debiteur?

Wilt u ook gebruik maken van onze Pre incasso service? Klik dan op onderstaande button.