Pré-Incasso

Onze pré-incasso.

U heeft aanmaningen en betalingsherinneringen gestuurd naar uw klant. Na veel werk en ergernis blijft betaling nog steeds uit. Op het moment dat een debiteur niet meer reageert op uw aanmaning, is het moment daar, dat er een vervolgtraject in gang gezet zal moeten worden. Allereerst kunt u dan denken aan onze zogeheten pré-­incasso. Deze vormt een tussenfase tussen debiteurenbeheer en incasso.

Pré-incasso – laatste kans om te betalen met lagere kosten.

Pré-­incasso impliceert namelijk dat er nog geen gerechtelijke maatregelen genomen worden en uw debiteur de laatste kans krijgt om tot betaling over te gaan met lagere kosten. Intercash incasso en juristen stuurt uit uw naam een ingebrekestelling aan uw debiteur. Uw debiteur dient uw openstaande vordering binnen een beperkt aantal dagen, rechtstreeks, op uw eigen bankrekening te voldoen. Zodra de gestelde termijn is verstreken, start Intercash incasso en juristen in overleg met u een incassoprocedure. Deze dienst wordt uitsluitend aangeboden voor vorderingen die niet ouder zijn dan 90 dagen (gerekend vanaf de factuurdatum).

Het voordeel van de pre-incasso-brief van Intercash is dat uw debiteur nog een laatste kans krijgt zonder incassokosten te betalen. In de pré-incasso-brief staat vermeld dat na de betalingstermijn wel incassokosten en rente verschuldigd zijn. Uw klant heeft dus een keus en kan u nimmer verwijten onzorgvuldig met haar/hem te zijn om gegaan.

Wilt meer informatie en ons vrijblijvend uitproberen. Bel 038 – 332 63 09 of klik op de volgende link voor onze contactgegevens.

pre incasso.jpg

Ook een pré-incasso brief verzenden naar uw debiteur?

Wilt u ook gebruik maken van onze pré-incasso service? Klik dan op onderstaande button.
intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Pré-Incasso zeggen

Leo UffelsLeo Uffels
20:58 11 Nov 23
Eindelijk een incassobureau zonder poeha, geen abonnement kosten. Gewoon incasseren en een percentage voor het werk wat uiteraard ook wordt verhaald. Dus geen bijkomende kosten.
bea Schreursbea Schreurs
20:43 18 Oct 23
Goed incassobureau. Duidelijke uitleg, direct handelen. Zeker een aanrader.
edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Info Riezebos VerhuurInfo Riezebos Verhuur
17:56 11 Jul 23
Er wordt eerlijk meegedacht, en geen valse beloftes.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader