Reviews van Klanten

10

Doortastend op een plezierige manier

Intercash streeft debiteurenincasso op een commerciële wijze na. Intercash denkt constructief mee met zowel de klant als de leverancier en probeert waar mogelijk een zo passend mogelijk oplossing voor beide partijen te vinden om de facturen betaald te krijgen. Een plezierige benadering van de debiteur maar bij onwil treden ze doortastend en vasthoudend op.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Genemuiden - 5 oktober 2021
10

Professioneel, persoonlijk en effectief.

Clip4you Naambadges maakt gebruik van Intercash op het moment dat betalingsherinneringen geen resultaat opleveren. Gelukkig is dit niet vaak nodig, maar als het wel nodig is blijkt dit zeer effectief.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 5 oktober 2021
10

Betrokken en doortastend

Al jaren lang maken wij van de diensten van Intercash gebruik voor klanten die wel kunnen maar niet willen betalen. Intercash handelt dit netjes maar zeer volhardend af. Ze proberen je uit handen te nemen wat ze kunnen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kampen - 4 oktober 2021
9

Duidelijk en resultaatgericht.

Onze ervaringen met Intercash zijn positief.Hoe groot of klein de vordering ook is, er wordt door Johan & Johan met grote betrokkenheid gehandeld. Daarbij wordt de langetermijnrelatie die wij met klanten hebben en willen behouden, niet uit het oog verloren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 28 september 2021
10

Top!

Dankzij de goede aanpak van dit bedrijf had ik mijn geld snel op mijn rekening. En wat ik nog het aller belangrijkste vindt: ik heb mijn klant behouden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 9 augustus 2021
10

Altijd persoonlijk en direct contact en ter zake.

Prettig om continue met hetzelfde aanspreekpunt contact te hebben. Afhandeling prettig en nuchter.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 2 augustus 2021
10

Heren zijn gefocust en resultaatgericht, daar houd ik van!

Als Administrateur van IJsselpersoneel uit Kampen zeer goede ervaringen met beide heren. Ze zijn gedreven, gefocust en communicatief sterk. Samen met ons gaan ze op zoek naar resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kampen - 25 juni 2021
10

Zeer deskundig, professioneel en laagdrempelig

We willen Intercash zeker aanbevelen omdat ze deskundig zijn met goede professionele samenwerking en duidelijke communicatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJsselmuiden - 17 juni 2021
9

Zeer tevreden

Betrouwbare partner voor incassotrajecten en juridisch advies
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kampen - 14 april 2021
10

duidelijk, professioneel en effectief

Ik had binnen een week het gewenste resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 23 maart 2021
9

Een goede club om mee samen te werken.

Intercash is een professioneel bedrijf waar medewerkers klantgericht ervoor zorgen dat de factuur wordt betaald. De keren dat wij Intercash hebben ingeschakeld, zijn voor ons succesvol geweest. Ook hebben zij ons geadviseerd in het opstellen van de algemene voorwaarden ten aanzien van incasso.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 22 maart 2021
10

Zeer tevreden!!

Wij zijn zeer tevreden over INTERCASH. Goede communicatie, Goed advies en een juiste handelwijze .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kampen - 22 maart 2021
10

Komen hun afspraken na

Diverse opdrachten uit besteed aan Intercash. Opdrachten worden snel en adequaat uitgevoerd. Ben zeer tevreden over Intercash.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kampen - 12 maart 2021
9

De zaken worden goed opgelost

Bus Handelmij doet al ruim twintig de probleemvorderingen met Intercash oplossen, en ondanks dat het een kleine onderneming is bijten ze zich vast in de vorderingen die in de meeste gevallen goed opgelost worden. De heren Hooisma en Tukker plegen voor verdere stappen in het Incasso traject altijd telefonisch overleg met ons, hetgeen wij zeer waarderen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bons - 9 maart 2021
9

ZEER GOED.

IK HEB 25 JAAR EEN PARKEERGARAGE MET GARAGEBOXEN IN KAMPEN, IK HEB ENKELE MALEN KLANTEN GEHAD MET BETALINGS PROBLEMEN, NA DIVERSE WAARSCHUWINGEN GEEF IK HET UIT HANDEN, AAN INTERCASH INCASSO EN JURIDISCH ADVIES VLOEDDIJK 140 KAMPEN TEL; 038-3326309. IK BEN 100 PROCENT TEVREDEN OVER DIT BEDRIJF, SNELLE AFHANDELING VAN HET PROBLEEM, HEREN HARTELIJK DANK VOOR DE SNELLE SERVICE, HOOGACHTEND PARKEERGARAGE CENTRAAL TEL; 06-50569610.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- KAMPEN NL - 25 februari 2021
28 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10