intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

14 dagen brief

14 dagen brief versturen naar uw debiteur.

14 dagen brief verzenden naar uw klant die de facturen maar niet betaald? Intercash Incasso en Juristen zendt dagelijks 14 dagen brieven naar debiteuren die maar niet betalen. In de 14 dagen brief geven wij uw klant een termijn om nog over te gaan tot vrijwillige betaling zonder incassokosten. Indien deze niet binnen het gestelde termijn betaalt, wordt tevens aanspraak gemaakt op vergoeding van buitengerechtelijke incassokosten en wettelijke rente.

14 dagen brief – een vriendelijke maar laatste herinnering.

De 14 dagen brief is bedoeld om uw klant een laatste maar vriendelijke kans te geven om alsnog binnen 14 dagen na ontvangst van de brief zonder incassokosten te betalen en wordt kenbaar gemaakt welke bedrag aan incassokosten hij of zij verschuldigd wordt als niet tijdig wordt betaald. Wordt niet binnen de gestelde termijn betaald dan wordt een incassotraject gestart met buitengerechtelijke incassokosten en wettelijke rente. Indien de incassojuristen van Intercash de vordering op uw klant ter incasso nemen zullen wij rekening houden met uw huidige klantrelatie.

14 dagen brief via ons unieke incassosysteem.

U kunt een 14 dagen brief via het eigen en uniek incassosysteem van Intercash laten verzenden. Intercash Incasso en Juristen heeft een eigen incassosysteem ontwikkeld. Indien bij ons een opdracht binnen komt om een 14 dagen brief te verzenden versturen wij binnen 30 minuten de 14 dagen brief per brief, e-mail, sms en Whatsapp. Zo is de kans groot dat uw debiteur snel gaat betalen.

Klant betaald niet na 14 dagen brief, wat nu.

Indien uw klant de openstaande factuur (facturen) niet binnen 14 dagen heeft betaald, gaan wij voor u een incassotraject starten en worden de incassokosten op uw klant verhaald.

Direct na het aanmaken van een incassodossier verstuurd een incassojurist van Intercash een sommatiebrief, e-mail, sms en whatsapp naar uw klant met een beveiligd betaalverzoek. Ons uniek incassosysteem monitort continu of uw klant online komt. Indien uw klant online komt krijgt een van onze incassojuristen hier een melding van en wordt meteen contact met uw klant opgenomen om te zorgen dat zo snel mogelijk wordt betaald of een betalingsregeling af te spreken.

De meeste vorderingen worden al binnen een paar dagen voldaan!

Daarom een 14 dagen brief via Intercash verzenden.

check   Hoog slagingspercentage van maar liefst 93%
check   Binnen een uur meteen actie van een ervaren incassojurist
check   Uniek eigen incassosysteem met de nieuwste methoden
check   Direct een 14 dagen brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur
check   Al een betrouwbaar incassobureau sinds 1983
check   Uw debiteur betaald de icassokosten en wettelijke rente bij een incassotraject

14 dagen brief