14 dagen brief

14 dagen brief versturen naar uw debiteur.

14 dagen brief verzenden naar uw klant die de facturen maar niet betaald? Intercash Incasso en Juristen zendt dagelijks 14 dagen brieven naar debiteuren die maar niet betalen. In de 14 dagen brief geven wij uw klant een termijn om nog over te gaan tot vrijwillige betaling zonder incassokosten. Indien deze niet binnen het gestelde termijn betaalt, wordt tevens aanspraak gemaakt op vergoeding van buitengerechtelijke incassokosten en wettelijke rente.

14 dagen brief – een vriendelijke maar laatste herinnering.

De 14 dagen brief is bedoeld om uw klant een laatste maar vriendelijke kans te geven om alsnog binnen 14 dagen na ontvangst van de brief zonder incassokosten te betalen en wordt kenbaar gemaakt welke bedrag aan incassokosten hij of zij verschuldigd wordt als niet tijdig wordt betaald. Wordt niet binnen de gestelde termijn betaald dan wordt een incassotraject gestart met buitengerechtelijke incassokosten en wettelijke rente. Indien de incassojuristen van Intercash de vordering op uw klant ter incasso nemen zullen wij rekening houden met uw huidige klantrelatie.

14 dagen brief via ons unieke incassosysteem.

U kunt een 14 dagen brief via het eigen en uniek incassosysteem van Intercash laten verzenden. Intercash Incasso en Juristen heeft een eigen incassosysteem ontwikkeld. Indien bij ons een opdracht binnen komt om een 14 dagen brief te verzenden versturen wij binnen 30 minuten de 14 dagen brief per brief, e-mail, sms en Whatsapp. Zo is de kans groot dat uw debiteur snel gaat betalen.

Klant betaald niet na 14 dagen brief, wat nu.

Indien uw klant de openstaande factuur (facturen) niet binnen 14 dagen heeft betaald, gaan wij voor u een incassotraject starten en worden de incassokosten op uw klant verhaald.

Direct na het aanmaken van een incassodossier verstuurd een incassojurist van Intercash een sommatiebrief, e-mail, sms en whatsapp naar uw klant met een beveiligd betaalverzoek. Ons uniek incassosysteem monitort continu of uw klant online komt. Indien uw klant online komt krijgt een van onze incassojuristen hier een melding van en wordt meteen contact met uw klant opgenomen om te zorgen dat zo snel mogelijk wordt betaald of een betalingsregeling af te spreken.

De meeste vorderingen worden al binnen een paar dagen voldaan!

Daarom een 14 dagen brief via Intercash verzenden.

check    Hoog slagingspercentage van maar liefst 93%
check    Binnen een uur meteen actie van een ervaren incassojurist
check    Uniek eigen incassosysteem met de nieuwste methoden
check    Direct een 14 dagen brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur
check    Al een betrouwbaar incassobureau sinds 1983
check    Uw debiteur betaald de icassokosten en wettelijke rente bij een incassotraject

14 dagen brief
intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash 14 dagen brief zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader