intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Herincasso

Zelfs na het inschakelen van een incassobureau in het verleden blijven onbetaalde vorderingen een uitdaging waar veel ondernemers mee worstelen. Het kan zijn dat u de hoop al opgegeven heeft en de vordering als verlies heeft afgeboekt in uw administartie. Maar waarom zou u het hierbij laten zitten? U heeft tenslotte recht op de betaling waar u hard voor gewerkt heeft. De juristen van Intercash staan klaar om u te ondersteunen bij het innen van oudere vorderingen die niet succesvol zijn geïncasseerd. Dit doen wij volgens onze bewezen herincasso methode. Wij begrijpen de complexiteit en frustratie rondom onbetaalde facturen en zetten ons in om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Neem vandaag nog contact met onze specialisten op en laat ons u helpen om uw oude vorderingen te herincasseren. 

Johan Tukker

Johan Tukker

Jurist

“Ik ben van mening dat iedereen recht heeft op een eerlijke compensatie voor geleverde producten en/of diensten. Wanneer het in het verleden niet is gelukt om de verschuldigde betaling te innen, is het zonde om hierbij te berusten.”

Herincasso: een 2e kans om uw oude vordering te incasseren

Als het in het verleden niet gelukt is om een vordering te incasseren bij uw debiteur, betekent dat niet dat alle hoop verloren is. Het kan zijn dat de debiteur destijds niet in staat was om de betaling te voldoen vanwege een gebrek aan financiële middelen. Maar wie zegt dat dit nog steeds het geval is? Het leven is vol veranderingen en misschien bevindt uw debiteur zich nu in een betere financiële positie, waardoor hij of zij in staat is om de openstaande vordering alsnog te voldoen.

Het is belangrijk om open te blijven staan voor de mogelijkheid dat omstandigheden kunnen veranderen. Daarom is het de moeite waard om herincasso traject te starten waarbij eerdere incassopogingen niet succesvol waren.

Herinnering voor openstaande facturen

Een herincasso advies nodig?

Weet u niet zeker of het zinvol is om uw oude vordering uit handen te geven voor een herincasso traject? Onze incasso experts beoordelen graag voor u of het zinvol is. Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

De ervaringen van onze klanten

Klein en persoonlijk incassobureau, waarbij je geen nummer bent. Ze weten onze vorderingen altijd snel te innen. Ook weten ze heel goed hoe alles juridisch in elkaar zit, waardoor ze goed kunnen optreden tegen klanten met smoesjes.

1.2.3. Machineverhuur B.V.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met de service die ik heb ontvangen van Intercash Incasso Juristen! Vanaf het allereerste contact hebben ze mijn probleem serieus genomen en direct actie ondernomen. Hun snelle respons en doortastendheid hebben ervoor gezorgd dat mijn onbetaald factuur snel werd afgehandeld, wat voor mij als ZZP’er van onschatbare waarde is.

PakiloMedia

Ik had als zzp’er een opdrachtgever die niet wou betalen en mij gewoonweg negeerde op alle mogelijke manieren. Na het zoeken op internet heb ik de facuur uit handen gegeven aan Intercash. Tot mijn verbazig was de betaling binnen 2 dagen al binnen. Ik wil Marc bedanken voor de goede service!

Jordy viscsher

Veel gestelde vragen over herincasso

Wat is herincasso?

Herincasso is het opnieuw incasseren van oude vorderingen. Indien het in het verleden niet is gelukt de vordering te innen, kunt u dit alsnog ter incasso geven om uw betaling te laten incasseren door onze experts. De vordering mag niet ouder zijn dan 5 jaar.

Wat is de slagingskans ven een herincasso?

Een herincasso is altijd iets lastiger te incasseren dan een vordering die nog niet eerder ter incasso is gegeven. 

Nog vragen over onze herincasso diensten?

Onze juridische experts staan u graag te woord om u verder te helpen!

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 038 – 332 63 09

check 1 Een eerlijk en goed advies

check 1 Gratis juridisch advies over uw incasso zaak

check 1 Op werkdagen van 9:00 – 17:30 bereikbaar