intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Incasso verhuur

Incasso verhuur: De daadkrachtige aanpak tegen huur achterstand

Een incasso verhuur traject starten omdat uw huur niet wordt betaald? Of heeft u als verhuur bedrijf materiaal of machines verhuurd, maar komt de betaling maar niet binnen? Hoe langer u wacht met actie ondernemen, hoe hoger de vordering zal oplopen doordat de komende termijn betaling er weer aan zit te komen. Onze experts in verhuurincasso helpen u daadkrachtig en snel uw achterstallige huur te incasseren. 

De voordelen voor u als verhuurder

check 1  Direct actie om uw achterstallige huur te innen.                          check 1  Maximale druk op uw huurder
check 1  Experts in huurrecht behandelen uw dossier                               check 1  Eventuele ontbinding van de huurovereenkomst
check 1  We voorkomen dat de vordering snel oploopt                              check 1  Klein team dus korte lijnen tussen u en uw niet betalende huurder
check 1  Uw huurder draait op voor de incassokosten                               check 1  Deskundig advies over uw huurvoorwaarden en rendement van uw vastgoed

Klantbeoordelingen die onze huur incasso hebben ingeschakeld

Wij werken al een paar jaar samen met Intercash voor ons verhuurbedrijf. Als wij een klant hebben die de huur niet voldoet, wordt de betaling al snel geïncasseerd door de huur incasso van Intercash. Ook de persoonlijke benadering en juridische kennis preken ons aan.

Reizebos Machineverhuur B.V.

Een zeer fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik verhuur opblaasbare springkussens en had een klant die maar niet wou betalen. Toen heb ik Intercash opdracht gegeven om de betaling te innen. Binnen 3 dagen hadden ze de betaling al binnen! Ik ben er zelf al 2 maanden mee bezig geweest.

Beau Riemen

“Ik ben zeer tevreden over de diensten van dit incassobureau. Ze hebben me snel en efficiënt geholpen bij het innen van openstaande bedragen van een debiteur. De communicatie verliep soepel en het resultaat was positief. Professioneel en effectief, ik beveel hun diensten ten zeerste aan!”

TT

Incassobureau voor verhuur bedrijven

Incasso verhuur Intercash is gespecialiseerd in incasso zaken welke gaan over de verhuur. De verhuurbranche is tegenwoordig niet meer weg te denken, en alles is wel te huren. Van machines, auto’s, sanitair, bouwmateriaal, en nog veel meer. Er komt altijd meer bij de verhuur kijken dan men vaak denkt. Algemene voorwaarden, aanbetalingen, risico, enz.

Intercash doet veel zaken met verhuur bedrijven waarvoor wij de verhuur incasso en juridisch advies en eventuele procedures doen. Wij weten daarom als geen ander hoe de zaken in de verhuurbrache verlopen en hoe wij hier juridisch mee omgaan.

Onze specialist aan het woord over huur incasso

Johan Tukker

Johan Tukker

Jurist

‘Ik doe dagelijks veel huur incasso zaken voor verhuurders van panden, machines en materieel. Geen zaak is hetzelfde, er kunnnen klachten zijn of de klant is gewoonweg niet te bereiken. Ik zorg ervoor dat de betaling snel en daadkrachtig geïncasseerd zal worden. Daarnaast geef ik graag advies over de algemene voorwaarden voor de verhuurders.’

Uw huurder betaalt niet? Onze bewezen incasso methode vormt de oplossing!

Heeft u te maken met een huurder die weigert de huur te betalen? Onze huurincassodiensten bieden de oplossing om ervoor te zorgen dat uw huurder zijn betalingsverplichtingen nakomt. Bovendien dragen we bij aan het verbeteren van de betalingsdiscipline van uw huurder.

Als verhuurder of belegger staat u voor de belangrijke beslissing of u de huurovereenkomst wilt voortzetten. Indien gewenst, nemen wij niet alleen het innen van de huur voor onze rekening, maar regelen wij ook het ontbinden van de huurovereenkomst indien nodig, middels een gerechtelijke ontbindingsprocedure. Daarnaast gaan we over tot het verhalen van eventuele schade. Vaak veroorzaken huurders schade waar u als verhuurder voor opdraait, als er geen actie wordt ondernomen.

Hoe werkt een incasso verhuur traject?

Het is van belang te weten hoe een procedure in zijn gang gaat voordat u gebruik wil maken van onze huur incasso aanpak. Hieronder leest u alle stappen van een huur incasso procedure:

 

  1. De betaling van uw huurder blijft uit. U stuurt een herinnering en aanmaning naar uw huurder.
  2. Nog geen huur betaling ontvangen van uw huurder? Dan is het tijd om uw vordering aan onze professionals over te dragen. Ons kantoor gaat direct voor u aan de slag.
  3. Wij bekijken uw opdracht grondig door en verwerken alle gegevens die u ons heeft aangeleverd. Hierna stellen wij uw huurder in gebreke via een brief, mail, sms WhatsApp en nemen telefonisch contact op.
  4. In 93% van alle gevallen is de betaling binnen bij deze stap. Indien de betaling niet binnen is, kunnen we overgaan tot het gerechtelijke incasso traject.

    Vragen die veel gesteld worden

    Valt een incasso verhuur traject onder No cure, No pay?

    Ja, een incasso traject speciaal voor openstaande huur valt onder onze No cure, No pay incasso. Bekijk onze pagina over No cure, No pay incasso voor meer informatie over de voorwaarden.

    Huur incasso, wat betekent dit?

    Huurincasso verwijst naar het proces van het innen van huurinkomsten van huurders die betalingsachterstanden hebben opgelopen. Het is een cruciaal aspect van het financiële beheer voor verhuurders, zoals woningcorporaties en vastgoedbeheerders. Het hoofddoel van huurincasso is ervoor te zorgen dat huurders tijdig en volledig hun huur betalen, waardoor de verhuurder zijn financiële verplichtingen kan nakomen en de continuïteit van de huurwoningvoorziening kan waarborgen.

    Huurincasso omvat verschillende stappen en maatregelen om openstaande huurachterstanden aan te pakken. Dit omvat onder andere het versturen van betalingsherinneringen, aanmaningen en het treffen van betalingsregelingen met huurders. Indien betalingsachterstanden blijven bestaan, kunnen verdere stappen worden ondernomen, zoals het inschakelen van incassobureaus of het nemen van juridische maatregelen om de openstaande huur te innen.

    Het doel van huurincasso beperkt zich niet alleen tot het afdwingen van financiële verplichtingen, maar strekt zich ook uit tot het behouden en verbeteren van de relatie tussen verhuurder en huurder. Dit kan worden bereikt door middel van open communicatie, het bieden van ondersteuning aan huurders met betalingsproblemen en het treffen van passende regelingen om huurachterstanden op te lossen. Huurincasso vertegenwoordigt dus een delicate balans tussen het beschermen van de financiële belangen van de verhuurder en het begrijpen en ondersteunen van huurders in hun financiële situatie.

    Graag eerst even sparren over uw onbetaalde huurder?

    Heeft u een vraag over het inschakelen van een incassobureau voor uw huur incasso? Of heeft u een andere vraag? Onze juristen staan u graag te woord om u verder te helpen!

    Bel ons op telefoonnummer: 038 – 332 63 09

    check 1 Direct een expert over incasso verhuur aan de lijn

    check 1 Gratis juridisch advies over uw zaak

    check 1 Op werkdagen van 9:00 – 17:30 bereikbaar

    check 1 Gratis voor ondernemers en ZZP-ers