intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Incasso Transport

Incasso transport

Als bedrijf in de transportbrache ben u continu bezig om uw klanten tevreden te houden. Helaas komt het ook in de transport brache regelmatig voor dat facturen niet worden voldaan. Wanneer er geen tijidge betaling volgt, kunt u een incassobureau inschakelen speciaal voor incasso transport. Onze juristen gaan meteen voor u aan de slag om uw onbetaalde facturen alsnog betaald te krijgen.

Incasso transport – de betaling van de facturen

Helaas komt het wel eens voor dat een factuur niet voldaan worden. In sommige gevallen worden de betalingen bewust uitgesteld en of helemaal niet voldaan. Na diverse malen herinneringen en aanmaningen verstuurd te hebben is er nog steeds niets betaald. Dan is het de nootzaak zo snel mogelijk een incasso transport specialist in te schakelen. Intercash incasso juristen is gespecialiseerd in het innen van onbetaalde facturen voor de transportbranche.

Waarom incasso transport.

check   Een slagingspercentage van 93%
check   Ervaren juristen die uw dossier behandelen
check   Snelle incasso transport in binnen en buitenland
check   No cure no pay incasso (zie algemene voorwaarden)
check   Nieuwste incasso methoden o.a. Whatsapp
check   Gespecialiseerd in incasso voor de transport branche
check   De wettelijke rente is voor u
check   Al binnen een dag na betaling uw geld op uw rekening
check   Direct dezelfde dag al actie van onze incasso specialisten

Wat klanten zeggen over incasso transport.

Intercash incasso en juristen is blij met de beoordelingen van haar klanten. Wij hechten veel waarde aan feedback. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening nog beter maken! Bekijk deze beoordelingen op Trustoo en Google.

Incasso bureau voor de transport sector – Hoe werkt het?

Indien u als bedrijf in de transport sector onbetaalde facturen heeft, kunt u deze aan onze incasso juristen overdragen voor een incasso traject. Na het indienen van uw incasso opdracht gaan onze incasso juristen meteen aan de slag met het aanmaken van een dossier.

Intercash heeft een eigen unieke incasso systeem speciaal voor de transport sector ontwikkeld. Uw debiteur ontvangt meteen een brief, mail, sms en WhatsApp. Indien uw debiteur online komt, krijgen onze juristen een melding en bellen we uw debiteur direct op om tot een betaling en of betalingsregeling te komen.

Vaak dezelde debiteur in de transportbranche

Wij zijn een gespeciliseerd zijn incasso bureau voor de bedrijven in de transport branche. Hierdoor komt het vaak voor dat wij dezelfde debiteur tegenkomen die openstaande facturen heeft staan bij diverse bedrijven binnen de transport sector. Hierdoor innen wij dus sneller uw vordering.