De incasso aanpak van Intercash

Onze persoonlijke incasso aanpak.

Incassowerk is maatwerk, gericht op snelle betaling van uw factuur (uzelf heeft er tenslotte al lang genoeg aan gewerkt met veel frustratie, herkent u dat?). Dus werken wij bij incassobureau Intercash incasso en juristen vanuit de overtuiging, dat uw financieel belang optimaal waarborgt. Een persoonlijke incasso aanpak.

Onze incasso aanpak
● analytisch
● energiek en daadkrachtig
● oplossingsgericht handelen

Ons maatwerk betekent ook:
● uw debiteur ingebreke stellen (binnen de hem of haar beloofde termijn!)
● dagvaarding of
● beslaglegging

Waarna – maar pas in laatste instantie – in een beperkt aantal gevallen een juridische procedure kan volgen. Vanzelfsprekend, na de door uzelf gegeven toestemming daartoe!

incasso aanpak

Uw vordering in het volle licht.

U begrijpt: daar waar mogelijk, zal Intercash uw incasso­opdracht buitengerechtelijk oplossen. U benter tenslotte bij gebaat, dat uw incassokosten minimaal zijn. Onze incasso aanpak bespaart u ook tijd, en tijd is geld, zoals het spreekwoord terecht zegt. Voordeel voor u: u ontvangt uw geld sneller.

Pas in laatste instantie zullen wij u adviseren om uw vordering langs gerechtelijke wegen op te lossen. Na uw instemming zullen onze incassojuristen meteen de vereiste rechtsmaatregelen jegens uw debiteur nemen. Te denken valt aan dagvaarden, beslag leggen of faillissement aanvragen.

Wilt u meer informatie klik dan op de link Intercash.

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Onze incasso aanpak zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader