Deurwaarder

Deurwaarder.

Een deurwaarder is een openbaar ambtenaar die belast is met het uitvoeren van allerlei ambtshandelingen, zoals het betekenen (uitreiken) van gerechtelijke stukken, een oproeping of een vonnis, aan een verdachte, een getuige, een gedaagde partij of belanghebbende.

Intercash incasso en juristen maakt namens u een dagvaarding met bijbehorende producties op, welke vervolgens aan de gedaagde wordt betekend, door een aan ons kantoor gelieerde deurwaarder.

Na betekening zenden wij de dagvaarding naar de rechtbank. Vervolgens begint de procedure op de in de dagvaarding vermelde roldatum.

Nadat de rechter uw vordering bij vonnis heeft toegewezen, en Intercash deze heeft ontvangen, zal Intercash – ter besparing van verdere kosten – trachten uw klant alsnog tot vrijwillige betaling te krijgen. Blijft vrijwillige betaling uit, dan zal Intercash, ­na uw toestemming, ­de deurwaarder opdracht geven het vonnis aan de schuldenaar te betekenen en zo nodig tot executiemaatregelen over te gaan. U kunt denken aan het leggen van beslag op vermogensrechten, zoals eigendomsrechten en vorderingsrechten.
De tarieven van een deurwaarder zijn wettelijk vastgesteld

deurwaarder

Deurwaarder tarieven.

Voor een volledig overzicht van het B.T.A.G. tarieven kunt u op deze link klikken. Al deze tarieven zullen eventueel worden verhoogd met verschuldigde leges voor het inwinnen van noodzakelijke informatie uit bijvoorbeeld het bevolkings-­ of handelsregister en met BTW indien u als schuldeiser de BTW niet kan verrekenen. Alle genoemde bedragen zijn in euro’s en exclusief BTW

Ambtsbehandeling tarief
beslag roerende zaken € 102.39
verkoop beslag roerende zaken € 268,44
beslag op loon en uitkering € 115,65
beslag nietperiodieke betalingen € 162,49
beslag onroerende zaken € 138,63
betekening van een beslag aan de schuldenaar € 65,64
opheffing beslag onroerende zaken € 49,99
betekening dagvaarding € 77,84
betekening vonnis € 74,92
intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Deurwaarder zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader