intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Gerechtelijke incasso

We brengen uw zaak voor de rechtbank

In sommige gevallen resteert slechts een gerechtelijke procedure om het gewenste resultaat te bereiken. Zodra Intercash, in nauwe samenwerking met u, de benodigde voorbereidingen heeft getroffen, wordt het gerechtelijke proces gestart. Als uw partner zorgt Intercash voor gemak en overzicht; met één vast contactpersoon en de mogelijkheid om het volledige traject online te volgen via onze portal.

check 1  Uitgevoerd door juridische experts met jarenlange ervaring
check 1  Binnen een dag na betaling uw geld op uw rekening
check 1  Leg beslag op bankrekeningen, derden en goederen met een vonnis
check 1  Eerlijk advies over de kansen en kosten
check 1  Meer druk op uw debiteur, u zult eerder en sneller betaald worden

Hoe ziet een gerechtelijke incasso procedure eruit?

Wanneer uw wanbetaler niet voldoet aan de vordering tijdens het incassotraject, volgen hieronder de stappen van het gerechtelijke incassotraject:

– We stellen een dagvaarding op met alle relevante juridische feiten van uw zaak.

– De deurwaarder zal de dagvaarding betekenen en een datum voor de rechtbank vermelden.

– Tot aan de rolzitting heeft uw wanbetaler de gelegenheid om te reageren op de dagvaarding.

– De rechter doet uitspraak en wijst vonnis.

– Bij een positieve uitspraak geven we uw wanbetaler enkele dagen de tijd om het vonnis aan ons kantoor te voldoen.

Als de betaling niet binnen het gestelde termijn is ontvangen, instrueren we de deurwaarder om beslag te leggen om de betaling te innen.

In 93% van de gevallen voorkomt Intercash een gerechtelijke procedure.m Neem contact op als uw debiteur niet betaalt, en onze ervaren juristen helpen u verder!

Wat onze klanten zeggen na het minnelijke of gerechtelijke incasso traject

Intercash incasso en juridisch advies
4.5
Gebaseerd op 72 beoordelingen
powered by Google
Wat een super begeleiding en met resultaat! De debiteur heeft betaald 🙂 Strakke aanpak en ouderwets in communicatie. Uitgebreid en correct. Echt top.
Luc VisserLuc Visser
07:15 08 Jul 24
Zeer kundig geholpen door Marc Tukker. Houd je goed op de hoogte tijdens het proces en heeft een voortvarende aanpak.
nouri kashmirnouri kashmir
18:07 02 Jul 24
Zeer tevreden over de manier van incasseren door intercash, zeer goede plan van aanpak bij debiteuren, top dank je wel intercash.
Chauffeur DeluxeChauffeur Deluxe
15:06 30 Apr 24
Ze waren ontzettend duidelijk en snel in hun handelen. Bovendien waren ze ook nog eens experts op het gebied van marketing en merkrecht. Ze hebben mijn belangrijke zaak gewonnen en ik kan ze niet genoeg bedanken. Ik raad dit incassobureau ten zeerste aan aan iedereen die professionele en betrouwbare hulp nodig heeft.
Linkbuilding VoordeelLinkbuilding Voordeel
06:29 16 Apr 24
Goede partij om mee samen te werken. Waar een normaal incasso bureau stopt gaan hun door. Ik heb er veel aan gehad in de afgelopen jaren. Vriendelijke nuchtere mensen met een kijk op zaken.
Sandra VijverbergSandra Vijverberg
10:44 28 Mar 24
Mark BakelaarMark Bakelaar
08:13 27 Mar 24
Waar ik gegijzeld werd, want zo voelt het, door een niet betalende relatie, heeft Marc Tukker me weer bevrijd. Met zijn voortvarende aanpak en doortastendheid heeft hij er voor gezorgd dat ik nu deze misselijk makende relatie uit mijn leven kan zetten. Dank je wel Marc dat jullie er zijn. Jullie zijn zo’n enorme steun voor de kleine ondernemer. Want daar waar andere incasso juristen eerst facturen sturen vóór ze aan de slag gaan, pakken jullie gelijk door, zijn transparant en betrokken. Geen fratsen maar gewoon de druk op de ketel. Complimenten!!!
Tessa NicolaiTessa Nicolai
19:10 10 Mar 24
PakiloMediaPakiloMedia
20:20 26 Feb 24
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met de service die ik heb ontvangen van Intercash Incasso Juristen! Vanaf het allereerste contact hebben ze mijn probleem serieus genomen en direct actie ondernomen. Hun snelle respons en doortastendheid hebben ervoor gezorgd dat mijn onbetaald factuur snel werd afgehandeld, wat voor mij als ZZP'er van onschatbare waarde is.Wat Intercash onderscheidt van andere incassobureaus is hun gerichtheid op kleine ondernemers zoals ZZP'ers en MKB-bedrijven. Vaak worden deze ondernemers over het hoofd gezien door grote incassobureaus, die alleen bereid zijn om te helpen als er een duur pakket wordt afgenomen. Bij Intercash daarentegen wordt elke zaak serieus genomen, ongeacht de omvang. Als ZZP'er of MKB'er met slechts één of twee onbetaalde facturen, voelde ik me echt gehoord en ondersteund door Intercash.Ik raad Intercash ten zeerste aan aan andere ondernemers die te maken hebben met onbetaalde facturen. Hun professionaliteit, toewijding en efficiëntie maken hen de ideale partner in het innen van openstaande vorderingen!
Dennie OllieDennie Ollie
21:18 19 Feb 24
Vakmensen die zeer betrokken zijn en alles hebben gedaan om onze casus tot een goed eind te brengen. Bedankt!
Kelly VeraartKelly Veraart
08:17 12 Feb 24
Geweldig, heel goed geholpen. Alles mooi afgerond
Beau RiemensBeau Riemens
21:04 01 Feb 24
Al jaren een goede partner voor mijn bedrijf om de openstaande facturen te innen. Je merkt aan alles de passie van hun vak
Christian HijlkemaChristian Hijlkema
19:14 01 Feb 24
Een aanrader. Goed en kundig geholpen
Maria JagerMaria Jager
19:17 31 Jan 24
Goed en kundig incassobureau. Binnen 3 dagen al mijn geld binnen. Zeker een aanrader.
T TT T
10:19 26 Jan 24
"Ik ben zeer tevreden over de diensten van dit incassobureau. Ze hebben me snel en efficiënt geholpen bij het innen van openstaande bedragen van een debiteur. De communicatie verliep soepel en het resultaat was positief. Professioneel en effectief, ik beveel hun diensten ten zeerste aan!"
Petra NordholtPetra Nordholt
13:05 22 Jan 24
Goed geholpen met een succesvol resultaat. Heldere communicatie en overzichtelijk incasseringsproces.
yenfai wongyenfai wong
15:10 20 Dec 23
Absoluut een aanrader, Vakman in zijn vak. Thnx Johan
S NicolasS Nicolas
09:46 14 Dec 23
Richard van KempenRichard van Kempen
09:57 12 Dec 23
Directe actie en resultaat in zeer korte tijd, prima communicatie
Leo UffelsLeo Uffels
20:58 11 Nov 23
Eindelijk een incassobureau zonder poeha, geen abonnement kosten. Gewoon incasseren en een percentage voor het werk wat uiteraard ook wordt verhaald. Dus geen bijkomende kosten.
bea Schreursbea Schreurs
20:43 18 Oct 23
Goed incassobureau. Duidelijke uitleg, direct handelen. Zeker een aanrader.
edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Info Riezebos VerhuurInfo Riezebos Verhuur
17:56 11 Jul 23
Er wordt eerlijk meegedacht, en geen valse beloftes.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader

Wat zijn de kosten van een gerechtelijke procedure?

Wanneer de rechter het vonnis heeft toegewezen, wordt bijna altijd de schuldenaar veroordeeld tot het betalen van de buitengerechtelijke incassokosten, wettelijke (handels)rente en de proceskosten. Deze kosten worden dus verhaald, waardoor een gerechtelijke incassoprocedure u bijna geen extra kosten zal opleveren. Bovendien informeren wij u vooraf altijd over de kosten die gepaard gaan met een gerechtelijke procedure. Wilt u een vrijblijvend kostenoverzicht ontvangen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Een gerechtelijke procedure starten via Intercash

Onze ervaren juristen hebben al heel wat gerechtelijke procedures gewonnen voor onze klanten. Ze zullen u ook altijd van een eerlijk advies voorzien of het nut heeft een gerechtelijke incasso procedure te starten. Ook geven wij u vooraf een duidelijke berkening van de kosten, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Hoelang duurt een gerechtelijke incasso procedure?

Hoelang een gerechtelijke incasso procedure duurt is geheel afhankelijk van verschilldende aspecten. Het hangt af van wanneer de dagvaarding gereed is, wanneer de deurwaarder de dagvaarding kan betekenen, wanneer er plek is bij de rechtbank en wanneer er uitspraak gedaan zal worden. Tijdens dit proces houden wij u continu op de hoogte van de status van uw zaak. Doorgaans duurt een gerechtelijke incasso procedure ongeveer 2 a 4 weken.

De 6 voordelen van onze gerechtelijke incasso traject

check 1  Gerechtelijke incasso voor alle vorderingen                                 check 1  Met onze ruime ervaring hebben we een slagingspercentage van 93%
check 1  Uw zaak behandeld door ervaren juristen                                   check 1  Transperant over de kosten van de procedure
check 1  Uw wandbetaler vergoed een groot deel van de proceskosten   check 1  Veel tevreden klanten waar wij trots op zijn

incassojuristen voor een gerechtelijke incasso procedure

Graag eerst even bellen met ons?

Heeft u een vraag over het gerechtelijke incasso proces? Of heeft u een andere vraag? Onze juristen staan u graag te woord om u verder te helpen!

Bel ons op telefoonnummer: 038 – 332 63 09

check 1 Direct een jurist met kennis aan de lijn

check 1 Gratis juridisch advies voor ondernemers

check 1 Op werkdagen van 9:00 – 17:30 bereikbaar

Veel gestelede vragen over een gerechtelijke incasso

Krijg ik vooraf een berekening van de gerechtelijke incasso kosten?

Voordat we samen met u een gerechtelijke incasso procedure starten, ontvangt u van ons een duidelijk overzicht van alle kosten die bij een gerechtelijke procedure komen kijken. We vinden het namelijk zeer belangrijk om u duidelijk en goed te infomeren.

Waar kan ik de wettelijke staffel van de gerechtelijke incassokosten vinden?

Voor de gerechtelijke incassokosten bestaat er geen staffel. Voot de buitengrechtelijke incassokosten wel. Deze kunt u vinden op de pagina ‘kosten incassobureau‘.

Kan een gerechtelijke incasso procedure altijd uit?

Een gerechtelijke procedure kan soms niet uit. Indien uw vordering lager is dan € 500,00 dan zijn de proceskosten vaak hoger dan het bedrag dat u ontvangt na het vonnis. Onze juristen geven u daarom vooraf een eerlijk advies en een kostenoverzicht.