Incassoprocedure

Incassoprocedure header incassobureau Intercash

Incassoprocedure starten – Snelste en beste incassoprocedure van Nederland

Incassoprocedure starten bij de snelste en beste incassobureau van Nederland? Dan bent u bij Intercash incasso en juristen aan het juiste adres. Intercash incasso en juristen werkt met ons eigen ontwikkelde incassosysteem waardoor de incassopocedure nog sneller gaat.

Indien er een opdracht bij ons binnenkomt, gaan onze incassojuristen binnen een uur aan de slag om een dossier aan te maken voor de incassoprocedure. We verzenden meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met daarin een beveiligde betaalverzoek.

Ons unieke incassosysteem monitort 24 uur per dag of de debiteur de berichten heeft ontvangen en of online komt. Indien de debuteur online komt en de berichten heeft gelezen ontvangen onze incassojuristen een melding. Wij nemen na de melding meteen contact op met uw debuteur om tot een betaling en of regeling te komen.

De meeste vorderingen worden al voldaan binnen een week!

Een incassoprocedure starten met no cure no pay

U bent op zoek naar een no cure no pay incassoprocedure? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij vinden namenlijk dat een incassoprocedure u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren. Indien wij de complete vordering innen betaalt uw debiteur de incassokosten en en wettelijke rente. Wij storten de wettelijke rente over op uw rekening.

De debiteur wil de incassokosten van de incassoprocedure niet betalen

Indien de debiteur de incassokosten en wettelijke rente  van de incassoprocedure niet wil betalen, kunnen onze incassojuristen de debiteur er van overtuigen om over te gaan tot betaling.

Incassobureau Intercash heeft al veel rechtzaken gewonnen tegen debiteuren die de incassokosten en wettelijke rente van de incassoprocedure niet wouden betalen.

Zie hier onder een uitspraak van de rechter over een zaak die wij hebben aangespannen tegen een debiteur die de incassokosten niet wou betalen:

Uitspraak inzake debiteur die de incassokosten niet wenst te betalen

Daarom een incassoprocedure via Intercash

  • Een incassoprocedure starten door ervaren incassojuristen
  • Een hoog slagingspercentage van 93%
  • Uniek eigen ontwikkelde incassosysteem met de nieuwste technieken
  • Direct een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met een betaalverzoek
  • Binnen een uur na opdracht actie van een ervaren incasso jurist
  • Uw debiteur betaald de incassokosten van de incassoprocedure
  • U ontvangt de wettelijke rente op uw rekening van de incassoprocedure
  • Al een betrouwbaar incassobureau voor een incassoprocedure sinds 1983

incassoprocedure Jurist Johan Tukker

14 dagen brief  – Incassoprocedure

Nog geen incassoprocedure beginnen maar al wel een vriendelijke daadkrachtige laaste 14 dagen brief laten versturen via Intercash incasso en juristen? Wij sturen dagelijks 14 dagen brieven naar debiteuren om ze de laatste kans te geven om over te gaan tot betaling zonder incassokosten.

Indien u de klantrelatie niet onder druk wil zetten met een incassoprocedure is dit een ideaal middel om toch daadkrachtig maar vriendelijk de debiteur te verzoeken te gaan betalen.

Debiteur betaalt niet na 14 dagen brief, nu over op een incassoprocedure

Indien uw debiteur na het gestelde termijn in de 14 dagen brief niet betaald, is het tijd om over te gaan tot een incassoprocedure.

Onze incassojuristen starten binnen een uur na ontvangst van uw opdracht een incassoprocedure op. We versturen meteen een brief, mail, whatsapp en sms naar uw debiteur met een betaalverzoek.

Onze beoordelingen over onze incassoprocedure

Wij zijn trots op de beoordelingen die onze klanten hebben gegeven voor onze incassoprocedure. Intercash incasso en juristen is aangeloten bij het onafhankelijke beoordelingen platform Klantenvertellen.nl