Incassoprocedure

Incassoprocedure starten – Snelste en beste incassoprocedure van Nederland

Incassoprocedure starten bij de snelste en beste incassobureau van Nederland? Dan bent u bij Intercash incasso en juristen aan het juiste adres. Intercash incasso en juristen werkt met ons eigen ontwikkelde incassosysteem waardoor de incassoprocedure nog sneller gaat.

Indien er een opdracht bij ons binnenkomt, gaan onze incassojuristen binnen een uur aan de slag om een dossier aan te maken voor de incassoprocedure. We verzenden meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met daarin een beveiligde betaalverzoek.

Ons unieke incassosysteem monitort 24 uur per dag of de debiteur de berichten heeft ontvangen en of online komt. Indien de debiteur online komt en de berichten heeft gelezen ontvangen onze incassojuristen een melding. Wij nemen na de melding meteen contact op met uw debiteur om tot een betaling en of regeling te komen.

De meeste vorderingen worden al voldaan binnen een week!

Een incassoprocedure starten met No cure No pay.

U bent op zoek naar een no cure no pay incassoprocedure? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij vinden namenlijk dat een incassoprocedure u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren. Indien wij de complete vordering innen betaalt uw debiteur de incassokosten en en wettelijke rente. Wij storten de wettelijke rente over op uw rekening.

De debiteur wil de incassokosten van de incassoprocedure niet betalen.

Indien de debiteur de incassokosten en wettelijke rente  van de incassoprocedure niet wil betalen, kunnen onze incassojuristen de debiteur er van overtuigen om over te gaan tot betaling.

Incassobureau Intercash heeft al veel rechtzaken gewonnen tegen debiteuren die de incassokosten en wettelijke rente van de incassoprocedure niet wouden betalen.

Zie hier onder een uitspraak van de rechter over een zaak die wij hebben aangespannen tegen een debiteur die de incassokosten niet wou betalen:

Uitspraak inzake debiteur die de incassokosten niet wenst te betalen

Daarom een incassoprocedure via Intercash.

check   Een incassoprocedure starten door ervaren incassojuristen
check   Een hoog slagingspercentage van 93%
check   Uniek eigen ontwikkelde incassosysteem met de nieuwste technieken
check   Direct een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met een betaalverzoek
check   Binnen een uur na opdracht actie van een ervaren incasso jurist
Uw debiteur betaald de incassokosten van de incassoprocedure
check   U ontvangt de wettelijke rente op uw rekening van de incassoprocedure
check   Al een betrouwbaar incassobureau voor een incassoprocedure sinds 1983

Onze beoordelingen over onze incassoprocedure.

Wij zijn erg trots op de beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Bekijk deze beoordelingen op Trustoo en Google.

14 dagen brief  – Incassoprocedure.

Nog geen incassoprocedure beginnen maar al wel een vriendelijke daadkrachtige laaste 14 dagen brief laten versturen via Intercash incasso en juristen? Wij sturen dagelijks 14 dagen brieven naar debiteuren om ze de laatste kans te geven om over te gaan tot betaling zonder incassokosten.

Indien u de klantrelatie niet onder druk wil zetten met een incassoprocedure is dit een ideaal middel om toch daadkrachtig maar vriendelijk de debiteur te verzoeken te gaan betalen.

Debiteur betaalt niet na 14 dagen brief, nu over op een incassoprocedure.

Indien uw debiteur na het gestelde termijn in de 14 dagen brief niet betaald, is het tijd om over te gaan tot een incassoprocedure.

Onze incassojuristen starten binnen een uur na ontvangst van uw opdracht een incassoprocedure op. We versturen meteen een brief, mail, whatsapp en sms naar uw debiteur met een betaalverzoek.

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incassoprocedure zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader