intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Incasso Verhuisbranche

Incasso verhuisbranche

Incasso verhuisbrache inschakelen voor niet betalende klanten voor uw verhuisbedrijf? Dan bent u bij Intercash aan het juiste adres. Als verhuisbedrijf zal u net als andere ondernemers helaas te maken krijgen met onbetaalde facturen. U doet uw best uw klanten tevreden te houden met de verhuiswerkzaamheden en bent elke dag druk uw omzet te behalen. Net als alle andere ondernemers hoopt u op een tijdige betaling van uw facturen. Bijft na het verzenden van diverse herinneringen en aanmaningen betalingen uit? Dan kunt u de openstaande facturen laten innen door Intercash. Intercash heeft al jarenlange ervaringen met incasso trajecten voor de verhuisbranche. 

Incasso verhuisbranche – de betaling van de facturen

Helaas komt het wel eens voor dat een factuur niet voldaan worden. In sommige gevallen worden de betalingen bewust uitgesteld en of helemaal niet voldaan. Na diverse malen herinneringen en aanmaningen verstuurd te hebben is er nog steeds niets betaald. Dan is het de nootzaak zo snel mogelijk een incasso verhuisbranche specialist in te schakelen. Intercash incasso juristen is gespecialiseerd in het innen van onbetaalde facturen voor de verhuisbranche.

Daarom incasso verhuisbranche

check   Een slagingspercentage van 93%
check   Ervaren juristen die uw dossier behandelen
check   Snelle incasso voor de verhuisbranche
check   No cure no pay incasso (zie algemene voorwaarden)
check   Nieuwste incasso methoden o.a. Whatsapp
check   Gespecialiseerd in incasso voor de verhuisbranche
check   De wettelijke rente is voor u
check   Al binnen een dag na betaling uw geld op uw rekening
check   Direct dezelfde dag al actie van onze incasso specialisten

Wat klanten zeggen over incasso verhuisbranche

Intercash incasso en juristen is blij met de beoordelingen van haar klanten. Wij hechten veel waarde aan feedback. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening nog beter maken! Bekijk deze beoordelingen op Trustoo en Google.

Incasso voor de verhuisbranche – Hoe werkt het?

Indien u als bedrijf onbetaalde facturen heeft, kunt u deze aan ons overdragen voor een incasso traject. Na het indienen van uw incasso opdracht gaan onze juristen meteen aan de slag met het aanmaken van een dossier.

Intercash heeft een eigen unieke incasso systeem speciaal voor de transportbranche ontwikkeld. Uw debiteur ontvangt meteen een brief, mail, sms en WhatsApp. Indien uw debiteur online komt, krijgen onze juristen een melding en bellen we uw debiteur direct op om tot een betaling en of betalingsregeling te komen.

 

 

Een bekende debiteur in de verhuisbrache

Doordat wij gespeciliseerd zijn in incasso voor de bedrijven in de verhuisbranche, komt het voor dat wij dezelfde debiteur bij diverse bedrijven in de verhuisbranche openstaande facturen heeft. Het is dan ook niet raar dat wij al bekend zijn met uw debiteur. De kans dat uw debiteur dan alsnog gaat betalen is hierdoor groter.