Incasso automotive

Incasso automotive.

 

Helaas komen er in de automotive branche regelmatig debiteuren voor die de facturen niet tijdig voldoen. Intercash incasso juristen heeft al jarenlange ervaringen in de automotive brache. Van belang is om te achterhalen waardoor de achterstallige betaling is gekomen. Door onze ervaring weten we als geen ander hoe we een incassotraject moeten doen in de automotive branche. 

Incasso automotive – de betaling van de facturen

 Helaas hebben ook veel ondernemers in de automotive brache te maken met niet betaalde facturen. Na het versturen van herinneringen en aanmaningen komt er geen betaling. Dan is het verstandig om uw vordering uit handen te geven aan Intercash welke gespecialiseerd is in de incasso automotive brache. Wij weten als geen ander dat u een goede klantrelatie in de automotive brache niet kwijt wil raken. Daarom incasseren wij ook met het oogpunt op behoud van uw klantrelatie.

Waarom incasso automotive.

check   Een slagingspercentage van 93%
check   Ervaren juristen die uw dossier behandelen
check   Snelle incasso automotive in binnen en buitenland
check   No cure no pay automitive incasso (zie algemene voorwaarden)
check   Nieuwste incasso methoden o.a. Whatsapp
check   Gespecialiseerd in incasso voor de automotive brache
check   De wettelijke rente is voor u
check   Al binnen een dag na betaling uw geld op uw rekening
check   Direct dezelfde dag al actie van onze incasso specialisten

Incasso automotive – Hoe werkt het?

Indien u als bedrijf in de automotive branche onbetaalde facturen heeft, kunt u deze aan ons overdragen voor een incasso automotive traject. Na het indienen van uw incasso opdracht gaan onze juristen meteen aan de slag met het aanmaken van een dossier. 

Intercash heeft een eigen unieke incasso systeem speciaal voor de incasso automotive ontwikkeld. Uw debiteur ontvangt meteen een brief, mail, sms en WhatsApp. Indien uw debiteur online komt, krijgen onze juristen een melding en bellen we uw debiteur direct op om tot een betaling en of betalingsregeling te komen.

 

 

Wat klanten zeggen over incasso automotive.

Intercash incasso en juristen is blij met de beoordelingen van haar klanten. Wij hechten veel waarde aan feedback. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening nog beter maken! Bekijk deze beoordelingen op Trustoo en Google.

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incasso automotive zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader