intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Incasso automotive

Incasso automotive

 

Helaas komen er in de automotive branche regelmatig debiteuren voor die de facturen niet tijdig of in zijn geheel niet voldoen. Intercash incasso juristen heeft al jarenlange ervaringen in incasso trajecten voor de automotive brache. Van groot belang is het om te achterhalen waardoor de achterstallige betaling is gekomen. Door onze ervaring weten we als geen ander hoe we een incassotraject moeten doen in de automotive branche. 

Incasso automotive en de betaling van de facturen

Helaas hebben ook veel ondernemers in de automotive brache te maken met onbetaalde betaalde facturen. Na het versturen van diverse herinneringen en aanmaningen komt er nog steeds geen betaling. Ook telefonish krijgt u de debiteur niet te pakken. Dan is het verstandig om uw vordering uit handen te geven aan Intercash welke gespecialiseerd is in de incasso automotive brache. Wij weten als geen ander dat u een goede klantrelatie in de automotive brache niet kwijt wil raken. Daarom incasseren wij ook met het oogpunt op behoud van uw klantrelatie.

Waarom incasso automotive.

check   Een slagingspercentage van 93%
check   Ervaren juristen die uw dossier behandelen
check   Snelle incasso automotive in binnen en buitenland
check   No cure no pay automitive incasso (zie algemene voorwaarden)
check   Nieuwste incasso methoden o.a. Whatsapp
check   Gespecialiseerd in incasso voor de automotive brache
check   De wettelijke rente is voor u
check   Al binnen een dag na betaling uw geld op uw rekening
check   Direct dezelfde dag al actie van onze incasso specialisten

Incasso automotive, hoe werkt het?

Indien u als bedrijf in de automotive branche onbetaalde facturen heeft, kunt u deze aan ons overdragen voor een incasso traject speciaal voor de automotive sector. Na het indienen van uw incasso opdracht gaan onze juristen meteen aan de slag met het aanmaken van een dossier en het benaderen van uw debiteur.

Intercash heeft een eigen unieke incasso systeem speciaal voor de incasso automotive ontwikkeld. Uw debiteur ontvangt meteen na het aanmaken van het dossier een brief, mail, sms en WhatsApp. Indien uw debiteur online komt, krijgen onze juristen een melding en bellen we uw debiteur direct op om tot een betaling en of betalingsregeling te komen.

 

 

Wat klanten zeggen over incasso automotive.

Intercash incasso en juristen is blij met de beoordelingen van haar klanten. Wij hechten veel waarde aan feedback. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening nog beter maken! Bekijk deze beoordelingen op Trustoo en Google.