b2b incasso

B2b incasso bureau intercash header

B2b incasso bureau

U bent op zoek naar een b2b incasso bureau. Intercash incasso doet veel b2b incasso zaken voor bedrijven uit heel Nederland. Heeft u een klant die na veel werk en ergernis nog steeds niet tot betaling is overgegaan? Intercash incasso en juristen helpt u graag bij uw b2b incasso. Met een hoog slagingspercentage van maar liefst 93% bent u er bijna altijd van verzekerd dat wij snel uw geld innen.

B2B incasso met een uniek eigen incassosysteem

B2B incasso bureau Intercash werkt met ons eigen unieke incassosysteem. Indien er een incasso opdracht bij ons binnen komt maken we binnen 2 uur het dossier aan. Als het dossier is aangemaakt gaat er meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar de debiteur met daarin een veilige betaalverzoek. Ons eigen B2B incasso syteem monitort continu of de debiteur de berichten heeft gelezen en online is. Indien de debiteur online is krijgen we hier meteen een bericht van en nemen wij meteen contact op. Op deze manier heeft u sneller uw geld.

B2b incasso met de nieuwste incasso systeem

De meeste incassobureaus en deurwaarders sturen brieven en bellen naar de debiteuren. Omdat brieven vaak aan de kant worden gelegd en blijft liggen op de bekende stapel en debiteuren vaak de telefoon niet opnemen omdat ze een incassobureau verwachten, gaan de incassojuristen van Intercash b2b incasso bureau een paar stappen verder! Wij benaderen uw debiteur via het door ons ontwikkelde nieuwste incassosysteem, waarbij wij slim gebruik maken van verschillende sociale media platformen, waaronder WhatsApp.

B2b incasso via betaalverzoek

Ons nieuwste systeem monitort continu of uw debiteur online is en verstuurt dan een bericht en een veilig betaallink, zodat uw debiteur gemakkelijk en snel kan betalen om van onze drukmiddelen af te zijn. Op het moment dat uw debiteur ons bericht heeft gelezen krijgt Intercash daarvan een melding en wordt veelal de bijbehorende betaling door ons ontvangen.

Waarom Intercash b2b incasso

  • Een slagingspercentage van 93%
  • Snelle incasso in binnen en buitenland
  • No cure no pay b2b incasso (zie algemene voorwaarden)
  • Nieuwste incasso methoden o.a. Whatsapp
  • De incassokosten van  Intercash B2B incassobureau zijn voor de debiteur
  • De wettelijke rente is voor u
  • Al binnen een week na betaling uw geld op uw rekening
  • Direct dezelfde dag al actie van onze incasso specialisten

Wat klanten zeggen over b2b incasso bureau Intercash

Intercash incasso en juristen is gespecialiceerd in b2b incasso zaken. Wij zijn trots op onze beoordelingen van de bedrijven die ons hebben beoordeeld. Intercash incasso en juristen is aangesloten bij het onafhannkelijke beoordelingen platform Klantenvertellen.nl.