B2B incasso

B2B incasso bureau.

U bent op zoek naar een B2B incasso bureau. Intercash incasso doet veel b2b incasso zaken voor bedrijven uit heel Nederland. Heeft u een klant die na veel werk en ergernis nog steeds niet tot betaling is overgegaan? Intercash incasso en juristen helpt u graag bij uw b2b incasso. Met een hoog slagingspercentage van maar liefst 93% bent u er bijna altijd van verzekerd dat wij snel uw geld innen.

B2B incasso met een uniek eigen incassosysteem.

B2B incasso bureau Intercash werkt met ons eigen unieke incassosysteem. Indien er een incasso opdracht bij ons binnen komt maken we binnen een half uur het dossier aan. Als het dossier is aangemaakt gaat er meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar de debiteur met daarin een veilige betaalverzoek. Ons eigen incasso syteem monitort continu of de debiteur de berichten heeft gelezen en online is. Indien de debiteur online is krijgen we hier meteen een bericht van en nemen wij meteen contact op. Op deze manier heeft u sneller uw geld.

B2B incasso met de nieuwste incasso systeem.

De meeste incassobureaus en deurwaarders sturen brieven en bellen naar de debiteuren. Omdat brieven vaak aan de kant worden gelegd en blijft liggen op de bekende stapel en debiteuren vaak de telefoon niet opnemen omdat ze een incassobureau verwachten, gaan de incassojuristen van Intercash incasso bureau een paar stappen verder! Wij benaderen uw debiteur via het door ons ontwikkelde nieuwste incassosysteem, waarbij wij slim gebruik maken van verschillende sociale media platformen, waaronder WhatsApp.

Incasso via een betaalverzoek.

Ons nieuwste systeem monitort continu of uw debiteur online is en verstuurt dan een bericht en een veilig betaallink, zodat uw debiteur gemakkelijk en snel kan betalen om van onze drukmiddelen af te zijn. Op het moment dat uw debiteur ons bericht heeft gelezen krijgt Intercash daarvan een melding en wordt veelal de bijbehorende betaling door ons ontvangen.

Gespecialiseerd in business 2 business.

Intercash is gespecialiseerd in incasso’s voor het MKB en business 2 business. Intercash heeft al jarenlange ervaring in de zakelijke markt en heeft voor vele bedrijven in Nederland al succesvol geld geint.

Waarom Intercash B2B incasso.

check   Een slagingspercentage van 93%
check   Ervaren juristen die uw dossier behandelen
check   Snelle incasso in binnen en buitenland
check   No cure no pay b2b incasso (zie algemene voorwaarden)
check   Nieuwste incasso methoden o.a. Whatsapp
check   De incassokosten van Intercash B2B incassobureau zijn voor de debiteur
check   De wettelijke rente is voor u
check   Al binnen een dag na betaling uw geld op uw rekening
check   Direct dezelfde dag al actie van onze incasso specialisten

Wat klanten zeggen over B2B incasso bureau Intercash.

Intercash incasso en juristen is blij met de beoordelingen van haar klanten. Wij hechten veel waarde aan feedback. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening nog beter maken! Bekijk deze beoordelingen op Trustoo en Google.

B2B incasso – Hoe werkt het?

Indien u onbetaalde facturen heeft, kunt u deze aan ons overdragen voor een incasso B2B traject. Na het indienen van uw incasso opdracht gaan onze juristen meteen aan de slag. Uw debiteur is binnen een half uur na de opdracht al op de hoogte van de vordering.

Intercash heeft een eigen unieke incasso systeem speciaal voor de incasso B2B. Ons systeem stuurt uw debiteur een brief, mail, sms, WhatsApp en via andere sociale media kanalen. Indien uw debiteur online komt, krijgen onze juristen een melding en bellen uw debiteur direct op om tot een betaling en of betalingsregeling te komen.

Incasso B2B – Wat houdt het in?

Incasso B2B is een afkorting van business 2 business incasso. Vaak heeft een bedrijf goederen en of dienten geleverd aan een bedrijf en vervolgens wordt de factuur niet voldaan.

Veel bedrijven sturen dan herinneringen en aanmaningen. Als de facturen dan nog inbetaald blijven, is het tijd om een B2B incasso procedure te starten. Intercash is gespecialiceerd in B2B incasso van het innen van onbetaalde facturen.

Intercash heeft speciaal voor de B2B incasso opdrachten een uniek eigen systeem ontworpen, waardoor de facturen nog sneller voldaan worden.

Incasso Incasso B2B en incasso B2C.

Incasso B2B en B2C, wat is het verschil? Er is weinig verschil tussen incasso B2B en incasso B2C. Bij beide gevallen draait het om onbetaalde facturen. Het verschil zit het type debiteur. Incasso B2B is een incassotraject voor de business 2 business, en het B2C is voor het business 2 consumer.

Particulieren zijn meer beschermd door de wetgever dan bedrijven. Daarom is het incassotraject tussen incasso B2B en incasso B2C anders om aan de wettelijke vereisten te voldoen. Volgens de wet moet bij een incasso B2C een ingebrekestelling verzonden worden welke aan de wettelijke eisen voldoet. Dit is niet het geval voor de incasso B2B.

De incasso B2B en incasso B2C hebben dus beide hun eigen incasso aanpak nodig. De juristen van Intercash zijn gespecialiseerd in de B2B markt.

B2B incasso kosten

Indien u een incasso opdracht aan ons geeft, worden er incassokosten in rekening gebracht voor de debiteur. De incassokosten zijn wettelijk geregeld in de Wet Incasso kosten (WIK). Bij een incasso B2B is het niet nootzakelijk om de incassokosten al te vermelden in een ingebrekestelling.

Bij een B2C incasso is het wettelijk verplicht om de incassokosten aan te zeggen in een laatste zogenaamde 14 dagenbrief. Indien er niet aan de wettelijke eisen is voldaan, kunt u geen aanspraak maken op de wettelijke incassokosten.

Kijk voor meer informatie over een 14 dagenbrief voor incasso B2C op de pagina: 14 dagenbrief

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash B2B incasso zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader