intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Onze specialisaties in diverse branches

Het innen van openstaande posten en het oplossen van juridische problemen is ons dagelijkse werk. Wij doen dit voor vele ondernmers uit binnen en buitenland en ondernemers uit diverse branches. Door onze jarenlange ervaring met vele bedrijven weten wij als geen ander hoe uw branche in elkaar steekt. Onze juridische incasso experts staan voor u klaar om uw openstaande facturen snel en daadkrachtig te innen. 

0 53db5b55 5690 48df ae76 87daf9a2fa2e

Incasso voor de verhuur sector

Bent u als ondernemer actief in. de verhuur sector? Wij innen dagelijke openstaande vorderingen die te maken hebben met bijvoorbeeld verhuur van panden, verhuur van materialen of machienes. 

heeft u een klant die de factuur van het verhuurde niet voldoet? Onze ervaren medewerkers  weten uw klant tot betalen te krijgen!

incasso voor de transport branche

Wij innen facturen voor u als ondernemer in de transport sector. Ook bij betwisting van uw facturen weten wij als geen ander hoe we dit moeten aanpakken. Is er een klacht over een te late levereing of goederen die onderweg kapot gaan? Onze juristen hebben alle kennis in huis om deze conflicten op te lossen.

2 ec4ea4b7 dac8 4a0a 8d6f 1bdd7d784d62

Onze klantervaringen waar wij trots op zijn!

Klein en persoonlijk incassobureau, waarbij je geen nummer bent. Ze weten onze vorderingen altijd snel te innen. Ook weten ze heel goed hoe alles juridisch in elkaar zit, waardoor ze goed kunnen optreden tegen klanten met smoesjes.

Petra

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met de service die ik heb ontvangen van Intercash Incasso Juristen! Vanaf het allereerste contact hebben ze mijn probleem serieus genomen en direct actie ondernomen. Hun snelle respons en doortastendheid hebben ervoor gezorgd dat mijn onbetaald factuur snel werd afgehandeld, wat voor mij als ZZP’er van onschatbare waarde is.

PakiloMedia

Ik had als zzp’er een opdrachtgever die niet wou betalen en mij gewoonweg negeerde op alle mogelijke manieren. Na het zoeken op internet heb ik de facuur uit handen gegeven aan Intercash. Tot mijn verbazig was de betaling binnen 2 dagen al binnen. Ik wil Marc bedanken voor de goede service!

Jordy viscsher

zakelijke dienstverlening incasso

Zakelijke dienstverlening

Als ondernemer in de zakelijke dienstverlening branche op zoek naar een kantoor welke uw openstaande facturen kan innen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze juristen zijn gespecialiseerd in het innen van openstaande facturen in de zakelijke dienstverlening branche. 

Incasso voor groothandelaren

U heeft een groothandel en heeft goederen geleverd aan een klant, welke uw factuur niet voldoet. Er kunnen vele redenen zijn in de groothandel branche waarom facturen niet voldaan worden. Denk heirbij aan klachten zoals het niet deugdelijk leveren, niet tijdig leveren of gebreken aan de goederen. Wij nemen de zorg van u uit handen om deze openstaande facturen te innen. 

 

Specialisatie groothandel incasso
Specialisatie groothandel incasso

Incasso voor de verhuisbranche

Wij verhuizen graag het geld wat wij snel hebben geincasseerd van uw klant naar uw bankrekening. Heeft u last van wanbetalers als bedrijf in de verhuis sector? Dan is Intercash uw partner voor het incasseren en juridische conflicten.

 

Automotive

Intercash int openstaande facturen voor de automotive branche. Wij begrijpen de complexiteit van de automotive industrie en zijn gespecialiseerd in het innen van openstaande facturen voor autobedrijven. Of het nu gaat om onbetaalde reparaties andere vorderingen, onze juristen zorgen voor een snelle betaling van uw opendstaande vordering.

incasso automotive