intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Over Intercash incasso juristen

Bij Intercash incasso juristen streven we ernaar om een goed, betrouwbare en professionele partner te zijn voor het innen van openstaande vorderingen. We bieden innovatieve oplossingen voor uw debiteurenbeheer, die verder gaan dan traditionele methoden. Intercash is een incassobureau dat werkt voor bedrijven in Kampen, IJsselmuiden, Dronten, Emmeloord, Genemuiden, Staphorst, Zwolle, Apeldoorn en een groot aantal plaatsen in Nederland. Bedrijven uit heel Nederland weten Intercash incasso en juristen te vinden om hun vorderingen daadkrachtig en snel te innen.

Onze missie:

Onze missie is duidelijk en effectief: het leveren van ethische en doeltreffende incassodiensten met respect voor zowel schuldeiser als debiteur. We begrijpen dat een incassoprocedure voor beide kanten niet leuk is, en ons doel is om een eerlijke, transparante, en oplossingsgerichte benadering te bieden om zo het dossier snel af te handelen.

Wat ons uniek maakt:

Klantgericht: Bij Intercash stellen we klanttevredenheid voorop. We werken samen met onze klanten om te trachten zo snel als mogelijk de vordering te innen.

Transparantie: Open en eerlijke dienstverlening vormen de kern van ons bedrijf. We communiceren duidelijk en transparant over de incasso processen, tarieven en verwachtingen van uw zaak.

Compliance en Ethiek:

Intercash incasso juristen handeld strikt binnen de grenzen van wettelijke regels. We streven ernaar om niet alleen de financiële belangen van onze klanten te beschermen, maar ook de rechten van de debiteuren te respecteren.

Maatschappelijk verantwoorde incassopraktijk

Intercash in Kampen heeft onder de naam Incasso-versneller een unieke manier van incasseren ontwikkeld op basis van beloning. Als uw debiteur eerder betaalt, betaalt hij minder incassokosten. Door dit unieke systeem innen wij veel sneller uw geld en betaalt uw debiteur minder kosten. Onze manier van werken tast de relatie met uw klant niet aan zodat de weg nog steeds open staat om zaken te doen. Intercash incasso treedt snel en energiek op, maar gaat daarbij ook met de uiterste zorgvuldigheid te werk gaan.

Daarom Intercash.

check   Hoog slagingspercentage van 93%
check   Ervaren juristen welke uw dossier behandelen
check   Klein team en persoonlijk contact
check   Eigen unieke incassosysteem
check   U ontvangt van ons de wettelijke rente
check   Uw dossier 24 uur per dag online bekijken