Over Intercash

Incassobureau Intercash int uw geld sneller.

Wij bestaat uit een incassobureau en juristenkantoor. Onze incasso juristen zijn gespecialiseerd in het innen van vorderingen, het geven van juridisch advies, opstellen van algemene voorwaarden en contracten, beslag leggen en faillissement aanvragen. Onze juristen staat u ook bij in gerechtelijke procedures. Intercash is een incassobureau dat werkt voor bedrijven in Kampen, IJsselmuiden, Dronten, Emmeloord, Genemuiden, Staphorst, Zwolle, Apeldoorn en een groot aantal plaatsen in Nederland. Bedrijven uit heel Nederland weten Intercash incasso en juristen te vinden om hun vorderingen daadkrachtig en snel te innen.

Soms komt het voor dat uw debiteur niet vrijwillig gaat betalen omdat er klachten, betalingsonmacht of andere oorzaken zijn. In dat geval kunnen onze juristen uw debiteur gaan dagvaarden om betaling via de rechter en deurwaarder af te dwingen.

Onze juristen zijn gespecialiseerd in incassozaken en kunnen daarom snel en efficient werken. Onze juristen zijn veel goedkoper dan een advocaat. Voor zaken tot 25.000,- euro hebt u geen dure advocaat nodig. Verder zijn onze incassojuristen gespecialiseerd en meer ervaren in incassozaken en betwistingen dan een advocaat.

Het gaat in een incassodossier om drie zaken:
● vertrouwen
● zaak analyse
● consequent optreden

Bij Intercash staat uw klantrelatie voorop.

Uw debiteur wordt graag serieus benaderd, verlangt een luisterend oor. Intercash treedt daar waar nodig ook handelend op, zonder nog nodeloos lang te wachten. Onze lange praktijkervaring leert ons, dat deze aanpak een resultaat bevordert dat in de meeste gevallen tot tevredenheid van alle partijen leidt. U wilt tenslotte veelal geen afscheid nemen van uw klant. De relatie is, met veel geduld, zorgvuldig opgebouwd! De kern van de zaak is: heldere communicatie met uw klant.

Intercash levert maatwerk per debiteur.

Wij benaderen uw debiteur te allen tijde met respect, om tenslotte toch tot betaling van uw factuur te komen. Wij hechten eraan om daarbij ook de kosten en de vertragingsrente op uw debiteur te verhalen. Tijdige overdracht van uw onbetaalde facturen is hierbij van wezenlijk belang. Intercash neemt vervolgens uw zorgen uit handen, als juridisch adviseur en actief zakenpartner die al in vele sectoren bewezen heeft, het door u gewenste resultaat te realiseren.

Maatschappelijk verantwoorde incassopraktijk.

Intercash in Kampen heeft onder de naam Incasso-versneller een unieke manier van incasseren ontwikkeld op basis van beloning. Als uw debiteur eerder betaalt, betaalt hij minder incassokosten. Door dit unieke systeem innen wij veel sneller uw geld en betaalt uw debiteur minder kosten. Onze manier van werken tast de relatie met uw klant niet aan zodat de weg nog steeds open staat om zaken te doen. Intercash incasso treedt snel en energiek op, maar gaat daarbij ook met de uiterste zorgvuldigheid te werk gaan.

Daarom Intercash.

check    Hoog slagingspercentage van 93%
check    Ervaren juristen welke uw dossier behandelen
check    Klein team en persoonlijk contact
check    Eigen unieke incassosysteem
check    U ontvangt van ons de wettelijke rente
check    Uw dossier 24 uur per dag online bekijken
intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Over Intercash zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader