Over Intercash

Incassobureau Intercash int uw geld sneller

Wij bestaat uit een incassobureau en juristenkantoor. Onze incasso juristen zijn gespecialiseerd in het innen van vorderingen, het geven van juridisch advies, opstellen van algemene voorwaarden en contracten, beslag leggen en faillissement aanvragen. Onze juristen staat u ook bij in gerechtelijke procedures. Intercash is een incassobureau dat werkt voor bedrijven in Kampen, IJsselmuiden, Dronten, Emmeloord, Genemuiden, Staphorst, Zwolle, Apeldoorn en een groot aantal plaatsen in Nederland. Bedrijven uit heel Nederland weten Intercash incasso en juristen te vinden om hun vorderingen daadkrachtig en snel te innen. 

Soms komt het voor dat uw debiteur niet vrijwillig gaat betalen omdat er klachten, betalingsonmacht of andere oorzaken zijn. In dat geval kunnen onze juristen uw debiteur gaan dagvaarden om betaling via de rechter en deurwaarder af te dwingen.

Onze juristen zijn gespecialiseerd in incassozaken en kunnen daarom snel en efficient werken. Onze juristen zijn veel goedkoper dan een advocaat. Voor zaken tot 25.000,- euro hebt u geen dure advocaat nodig. Verder zijn onze incassojuristen gespecialiseerd en meer ervaren in incassozaken en betwistingen dan een advocaat.

Het gaat in een incassodossier om drie zaken:
● vertrouwen
● zaak analyse
● consequent optreden

Intercash

Uw debiteur wordt graag serieus benaderd, verlangt een luisterend oor. Intercash treedt daar waar nodig ook handelend op, zonder nog nodeloos lang te wachten. Onze lange praktijkervaring leert ons, dat deze aanpak een resultaat bevordert dat in de meeste gevallen tot tevredenheid van alle partijen leidt. U wilt tenslotte veelal geen afscheid nemen van uw klant. De relatie is, met veel geduld, zorgvuldig opgebouwd! De kern van de zaak is: heldere communicatie met uw klant.

Wij benaderen uw debiteur te allen tijde met respect, om tenslotte toch tot betaling van uw factuur te komen. Wij hechten eraan om daarbij ook de kosten en de vertragingsrente op uw debiteur te verhalen. Tijdige overdracht van uw onbetaalde facturen is hierbij van wezenlijk belang. Intercash neemt vervolgens uw zorgen uit handen, als juridisch adviseur en actief zakenpartner die al in vele sectoren bewezen heeft, het door u gewenste resultaat te realiseren.

Maatschappelijk verantwoorde incassopraktijk

Intercash in Kampen heeft onder de naam Incasso-versneller een unieke manier van incasseren ontwikkeld op basis van beloning. Als uw debiteur eerder betaalt, betaalt hij minder incassokosten. Door dit unieke systeem innen wij veel sneller uw geld en betaalt uw debiteur minder kosten. Onze manier van werken tast de relatie met uw klant niet aan zodat de weg nog steeds open staat om zaken te doen. Intercash incasso treedt snel en energiek op, maar gaat daarbij ook met de uiterste zorgvuldigheid te werk gaan.

Kijk ook eens bij onze beoordelingen van onze klanten op klantenvertellen.

Intercash