intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Branche gerelateerde bronnenpagina

Op deze pagina vind u een verzameling van nuttige en relevante bronnen binnen onze incasso branche die u kunnen helpen bij het vergrijgen van waardevolle informatie over incasso, debiteurenbeheer, wet- en regelgeving, en incassobureau gerelateerde onderwerpen. We hebben deze bronnen zorgvuldig geselecteerd om u te voorzien van hoogwaardige informatie van betrouwbare bronnen.

De categoriën van de bronnen:

Wet- en regelgeving

  • Autoriteit Consument & Markt (ACM): De ACM biedt informatie over de wet- en regelgeving met betrekking tot incasso en consumentenbescherming.
  • Belastingdienst: De Belastingdienst verstrekt informatie over belastinggerelateerde aspecten van incasso en debiteurenbeheer.
  • Wetten Overheid: Wetten.nl eenvoudig wetten opzoeken in het wetboek.
  • Ondernemerspleind KVK: Informatie en advies van de overheid voor ondernemers
    door KVK, Belastingdienst, RVO, CBS, UWV en andere overheidsorganisaties.

Juridische bronnen

Incasso-informatie

  • NVI (Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen): De NVI biedt informatie over incasso-standaarden, richtlijnen en best practices. 
  • Bureau Krediet Registratie (BKR): BKR verstrekt informatie over kredietregistratie en betalingsgedrag van consumenten.

Juristen-informatie

  • De Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs: De NVRA, is de vereniging van en voor professionals in de juridische dienstverlening.
  • De Nederlandse Juristen Vereniging: De NJV is een belangenbehartigingsorganisatie voor juristen in Nederland, die zich richt op het bevorderen van de juridische professie en het waarborgen van de kwaliteit van de juridische dienstverlening.

Faillissementen-informatie

Wij streven ernaar om deze pagina regelmatig bij te werken met nieuwe en relevante bronnen. Mocht u suggesties hebben voor aanvullende bronnen, neem dan gerust contact met ons op. Wij hopen dat deze bronnenpagina u van dienst zal zijn en u zal helpen bij het verkrijgen van waardevolle betrouwbare informatie.

 

Nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven?

Onze juridische specialisten staan u graag te woord om u verder te helpen!

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 038 – 332 63 09

check 1 Een eerlijk en goed advies, uw betrouwbare incasso partner

check 1 Gratis advies over uw incasso zaak

check 1 Op werkdagen van 9:00 – 17:30 bereikbaar