Incassobureau inschakelen

Incassobureau inschakelen Intercash header incasso bureau

Incassobureau inschakelen die snel uw openstaande vordering int

Incassobureau inschakelen die daadkrachtig en snel uw vordering int met oog op behoud van uw klantrelatie? Dan zit u goed als u Intercash incassobureau inschakelt! Met ons eigen uniek ontwikkelde incassosysteem innen wij sneller uw vordering.

Indien er een incasso opdracht bij ons binnen komt gaan onze incassojuristen binnen 2 uur aan de slag om een dossier aan te maken. Indien het dossier is aangemaakt verstuurt ons unieke incassosysteem meteen een brief, mail, sms en Whatsapp met een beveiligde betaallink naar uw debiteur.

Ons systeem monitort continu of de berichten zijn aangekomen en of de debiteur online komt. Indien de debiteur online komt, nemen onze incassojuristen meteen contact op met de debiteur om tot een betaling en of regeling te komen. De meeste debiteuren betalen al na 3 dagen na het aanmaken van het dossier!

Incassobureau inschakelen voor uw openstaande facturen?

U wilt een incassobureau inschakelen voor uw openstaande facturen. Na veel moeite en stress heeft uw klant nog steeds niet betaald en is het tijd om uw vordering ter incasso te doen.

Intercash incasso en juristen neemt het graag van u over! Intercash opereert al sinds 1983 en heeft al veel vorderingen met succes binnen gehaald.

Wij hebben een slagingspercentage van maar liefst 93% waar wij zeer trots op zijn. U kunt er dus gerust van uitgaan dat onze incassojuristen bijna altijd succes hebben.

Direct een incassobureau inschakelen

Wilt u meteen actie van onze incassojuristen? Dan kunt u via onderstaande knop uw incasso opdracht indienen. Onze incassojuristen gaan indien u voor 16:00 uur uw opdracht indient meteen voor u aan de slag!

Waarom Intercash incassobureau inschakelen

Snelle incasso in binnen en buitenland door ervaren incassojuristen
No cure, no pay (zie onze algemene voorwaarden op deze site.)
● De incassokosten zijn voor rekening van uw debiteur
● Gratis eerste lijns juridisch advies door onze ervaren juristen
● Incassobureau met een eigen uniek incassosysteem met de nieuwste methoden
● Binnen 2 uur na opdracht actie van een ervaren incassojurist
● Meteen een mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met een betaalverzoek
● Wij benaderen uw klant altijd respectvol
● Een hoog slagingspercentage 93%
● Uw dossier is 24 uur per dag online inzichtelijk
Binnen een week na betaling geld op uw rekening

93%

Slagingspercentage Itercash

Een incassobureau inschakelen met goede beoordelingen

U wilt natuurlijk het beste incassobureau inschakelen welke goede beoordelingen hebben. Dat snappen wij als geen ander! Daarom zijn wij ook trots op onze beoordelingen van onze klanten. Maar wij horen ook graag feedback als er iets beter kan.

Bekijk wat klanten over Intercash incassobureau en juristen zeggen op klantenvertellen.

Incassobureau of gerechtsdeurwaarder inschakelen?

Incassobureau of gerechtsdeurwaarder inschakelen? Een deurwaarder is vaak veel duurder dan een incasso jurist van Intercash. Dus waarom zou u een gerechtsdeurwaarder inschakelen als u sneller en goedkoper uw vordering kan laten innen? Onze incasso juristen zijn gespecialiceerd in incasso zaken voor de ZZP en MKB. Wij kunnen u voorzien van eerste lijn juridisch advies. Onze incassojuristen innen sneller uw vordering dan een deurwaarder.