Incassobureau inschakelen

Incassobureau inschakelen: Snel uw openstaande vordering laten innen

Een incassobureau inschakelen, het is voor veel ondernemers een grote stap, maar soms helaas noodzakelijk. U heeft uw dienst of product geleverd en ondanks herinneringen en aanmaningen blijven de facturen onbetaald. Dan is het tijd om een incassobureau te gaan inschakelen. Veel ondernemers denken dat een incassobureau inschakelen de klantrelatie verstoord. Intercash incasso en juristen incasseert uw vordering met het oogpunt op behoud van uw klantrelatie. Wij zijn van mening dat een incassobureau inschakelen uw klantrelatie niet mag verstoren, vandaar dat wij zeer zorgvuldig te werk gaan en er alles aan doen om uw klant te behouden. 

Incassobureau inschakelen wanneer mag dat?

Indien uw klant niet binnen de afgesproken termijn uw factuur voldoet, kunt u een incassobureau inschakelen. Om uw klant relatie te behouden is het verstandig eerst zelf te trachten uw betaling te krijgen alvorens u een incassobureau inschakelt.

Wilt u een incassobureau inschakelen voor een particuliere klant? Dan gelden er andere wettelijke regels. Lees voor meer informatie de pagina: 14 dagen-brief.

Waarom voldoet uw klant de betaling niet? Dit is ook altijd van belang voor dat u een incassobureau inschakelen wil. Misschien is de klant niet tevreden over het geleverde product en of dienst? Of is uw klant met vakantie waardoor de administratie even stil licht?Soms kan het snel opgelost worden voordat u een incassobureau inschakelt.

Zorg er te alle tijde voor dat uw algemene voorwaarden van tevoren van toepassing heeft verklaard. Deze moeten namelijk op de juiste wijze kenbaar gemaakt zijn aan uw klant. Indien dit niet het geval is, kunnen de algemene voorwaarden vernietigd worden. We kunnen u adviseren over de algemene voorwaarden en deze voor u opstellen.

Incassobureau inschakelen Intercash

Waarom Intercash incassobureau inschakelen.

check   Snelle incasso in binnen en buitenland door ervaren incassojuristen
check   No cure, no pay (zie onze algemene voorwaarden.)
check   De incassokosten zijn voor rekening van uw debiteur
check   Gratis eerste lijns juridisch advies door onze ervaren juristen
check   Incassobureau met een eigen uniek incassosysteem met de nieuwste methoden
check   Binnen 1 uur na opdracht actie van een ervaren incassojurist
check   Meteen een mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met een betaalverzoek
check   Wij benaderen uw klant altijd respectvol
check   Een hoog slagingspercentage 93%
check   Uw dossier is 24 uur per dag online inzichtelijk
check   Binnen een dag na betaling geld op uw rekening

Een incassobureau inschakelen met goede beoordelingen.

U wilt natuurlijk het beste incassobureau inschakelen welke goede beoordelingen hebben. Dat snappen wij als geen ander! Daarom zijn wij ook trots op onze beoordelingen van onze klanten. Maar wij horen ook graag feedback als er iets beter kan. Bekijk deze beoordelingen op Trustoo en Google.

Hoe kunt u ons als incassobureau inschakelen?

Intercash incassobureau inschakelen kan zeer gemakkelijk. U kunt boven in het menu de groene knop aanklikken om ons als incassobureau in te schakelen. Indien we uw incasso opdracht hebben ontvangen gaan we binnen een half uur aan de slag.

Tevens kunt u 24 uur per dag uw dossier inzien via onze portal. Hierin ziet u welke werkzaamheden er zijn verricht en hoe de stand van zaken is van uw dossier.

Intercash incassobureau inschakelen en dan?

Indien u uw incasso opdracht heeft ingevoerd en verzonden, ontvangen we meteen een melding in ons systeem. Ons systeem verstuurt meteen een brief, mail, sms en WhatsApp naar uw debiteur met een beveiligde betaallink.

Indien uw debiteur online is en de berichten heeft gelezen, ontvangen we een melding en nemen onze juristen meteen contact op met de debiteur.

Incassobureau inschakelen en uw klant behouden?

Een incassobureau inschakelen met het behoud van uw klantrelatie? Intercash incasso juristen werken zeer zorgvuldig met respect voor uw klantrelatie.

Elk dossier is anders. Daarom vragen we u eerst hoe we uw klant mogen benaderen. Indien u de klant niet meer als klant wenst, kunnen we natuurlijk een ander traject bewandelen.

Een incassobureau inschakelen hoeft uw klant relatie niet te breken. Het is natuurlijk nooit te voorspellen hoe een klant op een incasso procedure gaat reageren. Echter weten we vaak de debiteur er van te laten inzien dat dat een incassobureau inschakelen niet zomaar gebeurt.

Waarom Intercash incassobureau inschakelen?

Een incassobureau inschakelen welke veel kennis van zaken heeft? Dan bent u bij intercash aan het juiste adres. Intercash is een klein bedrijf met een paar juristen. We hebben geen telefonistes waardoor de lijntjes kort blijven. Direct persoonlijk contact met een jurist.

Omdat we een klein kantoor zijn en willen blijven, weten onze juristen alles van de dossiers die we onder ons hebben. Wekelijks is er overleg over de dossiers.

Indien uw debiteur verweer voert kunnen onze juristen juridisch onderbouwen waarom de debiteur maar beter kan gaan betalen. Ook voor gerechtelijke procedures bent u bij Intercash aan het juiste adres.

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incassobureau inschakelen zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader