Incassobureau inschakelen?

Gewone incassobureaus? Die kunnen niks vergeleken met onze juristen

Een incassobureau die wel verstand van zaken heeft? Het inschakelen van een incassobureau leidt vaak niet tot het voldoen van vorderingen. Dit komt doordat de meeste incassobedrijven alleen studenten of medewerkers zonder juridische kennis in dienst hebben. Het is dus niet zo eenvoudig om een bureau te vinden dat uw vordering succesvol kan innen.

Maar er is goed nieuws: Intercash Incasso Juristen zijn hier om u te helpen! Ons kleine team van ervaren juristen kan uw vordering met succes verdedigen in geval van betwisting. Met een slagingspercentage van 93% zijn wij de beste keuze voor al uw incasso behoeften. Kies voor de expertise en professionaliteit van Intercash Incasso Juristen wanneer u een incassobureau nodig heeft! Op deze pagina vindt u alle informatie over het proces van het inschakelen van een incassobureau.

Waarom 7000+ klanten voor ons kozen

check 1 No cure no pay incasso

check 1 Goed beoordeeld door klanten

check 1 Incasso specialisten voor ZZP en MKB

check 1 Binnen een half uur actie!

check 1 Ervaren juristen met kennis van zaken

check 1 In 3 minuten uw incasso indienen

incassobureau inschakelen juristen

Kijk uit: maak niet deze fout!

Uw wanbetaler zal niet onder de indruk zijn van een gewoon incassobureau. Weet u waarom niet? Hier zijn 5 redenen:

  1. Een incassobureau heeft beperkte drukmiddelen en kan uw wanbetaler niet echt motiveren om te betalen. Vaak worden de brieven van een incassobureau genegeerd of zelfs weggegooid zonder gelezen te worden.
  2. Incassobureaus missen vaak expertise en kunnen moeite hebben met complexe zaken die inhoudelijk betwist worden. Dit kan leiden tot vertragingen en fouten in het proces.
  3. Incassoprocedures bij incassobureaus kunnen langzaam verlopen, waardoor u kostbare tijd verliest terwijl er weinig vooruitgang wordt geboekt.
  4. Voor juridische stappen zoals beslaglegging, faillissementsaanvragen of gerechtelijke incasso’s is een advocaat nodig – iets wat een incassobureau meestal niet kan bieden voor serieuze zaken.
  5. Het ergste is dat uw wanbetaler zich bewust is van deze beperkingen! Iedereen kan immers een bordje aan de muur spijkeren en zichzelf uitroepen tot ‘incassobureau’. Uw wanbetaler weet dat ze niets meer kunnen dan wat u zelf al kunt doen.

Voordat u een incassobureau inschakelt, is grondig onderzoek essentieel. Er zijn talloze bureaus beschikbaar, maar betrouwbaarheid kan een probleem zijn. Veel onervaren cowboys opereren in deze markt zonder herkenning vooraf. Studenten of medewerkers zonder juridische achtergrond kunnen problemen veroorzaken als uw zaak wordt betwist. Daarom is het cruciaal om te kiezen voor een betrouwbaar bedrijf zoals Intercash. Ons kleine team van deskundige juristen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs en biedt uitgebreide juridische kennis.

Wat onze klanten zeggen na het inschakelen van ons incassobureau

Intercash incasso en juridisch advies
4.4
Gebaseerd op 64 beoordelingen
powered by Google
PakiloMediaPakiloMedia
20:20 26 Feb 24
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met de service die ik heb ontvangen van Intercash Incasso Juristen! Vanaf het allereerste contact hebben ze mijn probleem serieus genomen en direct actie ondernomen. Hun snelle respons en doortastendheid hebben ervoor gezorgd dat mijn onbetaald factuur snel werd afgehandeld, wat voor mij als ZZP'er van onschatbare waarde is.Wat Intercash onderscheidt van andere incassobureaus is hun gerichtheid op kleine ondernemers zoals ZZP'ers en MKB-bedrijven. Vaak worden deze ondernemers over het hoofd gezien door grote incassobureaus, die alleen bereid zijn om te helpen als er een duur pakket wordt afgenomen. Bij Intercash daarentegen wordt elke zaak serieus genomen, ongeacht de omvang. Als ZZP'er of MKB'er met slechts één of twee onbetaalde facturen, voelde ik me echt gehoord en ondersteund door Intercash.Ik raad Intercash ten zeerste aan aan andere ondernemers die te maken hebben met onbetaalde facturen. Hun professionaliteit, toewijding en efficiëntie maken hen de ideale partner in het innen van openstaande vorderingen!
Dennie OllieDennie Ollie
21:18 19 Feb 24
Vakmensen die zeer betrokken zijn en alles hebben gedaan om onze casus tot een goed eind te brengen. Bedankt!
Kelly VeraartKelly Veraart
08:17 12 Feb 24
Geweldig, heel goed geholpen. Alles mooi afgerond
Beau RiemensBeau Riemens
21:04 01 Feb 24
Al jaren een goede partner voor mijn bedrijf om de openstaande facturen te innen. Je merkt aan alles de passie van hun vak
Christian HijlkemaChristian Hijlkema
19:14 01 Feb 24
Een aanrader. Goed en kundig geholpen
Maria JagerMaria Jager
19:17 31 Jan 24
Goed en kundig incassobureau. Binnen 3 dagen al mijn geld binnen. Zeker een aanrader.
T TT T
10:19 26 Jan 24
"Ik ben zeer tevreden over de diensten van dit incassobureau. Ze hebben me snel en efficiënt geholpen bij het innen van openstaande bedragen van een debiteur. De communicatie verliep soepel en het resultaat was positief. Professioneel en effectief, ik beveel hun diensten ten zeerste aan!"
Petra NordholtPetra Nordholt
13:05 22 Jan 24
Goed geholpen met een succesvol resultaat. Heldere communicatie en overzichtelijk incasseringsproces.
yenfai wongyenfai wong
15:10 20 Dec 23
Absoluut een aanrader, Vakman in zijn vak. Thnx Johan
S NicolasS Nicolas
09:46 14 Dec 23
Richard van KempenRichard van Kempen
09:57 12 Dec 23
Directe actie en resultaat in zeer korte tijd, prima communicatie
Leo UffelsLeo Uffels
20:58 11 Nov 23
Eindelijk een incassobureau zonder poeha, geen abonnement kosten. Gewoon incasseren en een percentage voor het werk wat uiteraard ook wordt verhaald. Dus geen bijkomende kosten.
bea Schreursbea Schreurs
20:43 18 Oct 23
Goed incassobureau. Duidelijke uitleg, direct handelen. Zeker een aanrader.
edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Info Riezebos VerhuurInfo Riezebos Verhuur
17:56 11 Jul 23
Er wordt eerlijk meegedacht, en geen valse beloftes.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader

Een incassobureau inchakelen of een jurist?

 

Wilt u snel resultaat en deskundige juridische kennis bij het innen van uw vordering? Kies dan voor een ervaren incasso jurist. Bij Intercash werken ervaren juristen die weten hoe ze effectief om moeten gaan met verweer en uw vordering snel kunnen innen. Vertrouw op de expertise van onze juristen bij het succesvol afhandelen van uw zaak. Schakel vandaag nog Intercash in voor uw juridische incasso!  

Kosten voor het inschakelen van een incassobureau

Zijn de juristen van Intercash duurder dan andere incassobureaus? Nee, wij zijn net zo betaalbaar als elk ander bureau. We werken op basis van no cure no pay, dus u hoeft alleen te betalen als we succesvol zijn. Maar waarom zou u voor ons kiezen? Omdat wij niet alleen resultaatgericht werken, maar ook beschikken over uitgebreide juridische kennis. Met onze expertise kunnen we uw zaak efficiënt en effectief behandelen. Dus waarom genoegen nemen met minder wanneer u kunt profiteren van onze professionele diensten?

Profiteer van onze no cure no pay!

Incassobureau inschakelen ZZP

 

U wil als ZZP een incassobureu inschakelen omdat uw verzonden facturen niet worden voldaan. U heeft hard gewerkt en bent afhankelijk van de betaling van de opdrachtgever. Na het verstrijken van het betalingstermijn heeft u nog geen betaling ontvangen. U stuurt uw opdrachtgever meerdere herinneringen en aanmaningen zonder enig resultaat. Dan is het tijd voor u om incassobureu zzp in te schakelen.

U bent bang dat als u als ZZP een incassobureau inschakelt u uw opdrachtgever verlies. Deze gedachten hebben veel ZZP-ers indien ze voor het punt staan om de facturen uit handen te geven aan een incassobureau. Is uw opdracht eenmalig? Dan moet het geen probleem zijn. Uw opdrachtgever is immers diegene die uw facturen niet tijdig voldoet.

Indien u wel uw klant wenst te behouden, kunnen wij als gespeciliseerd incassobureau op een andere wijze te werk zodat uw klantrelatie er zo min mogelijk onder zal lijden. Zo sturen onze juristen eerst nog een zogenaamde Pre-incasso brief op uw verzoek. In deze brief geven wij uw debiteur nog eenmalig de kans om zonder kosten de betaling te voldoen.

Hoe voorkomt u niet betalende klanten

Vele ZZP-ers zijn goed in hun beroep en hebben bewust gekozen om als ZZP-er aan de slag te gaan. Echter komt er een hoop andere werkzaamheden bij kijken zoals de boekhouding.

Om te voorkomen dat u als ZZP-er een incassobureau moet inschakelen, kunt u zelf al stappen ondernemen. Zorg er voor dat direct na de opdracht u uw factuur opmaakt en naar uw opdrachtgever verstuurd. Wacht bij geen tijdige betaling niet te lang met het versturen van herinneringen en aanmaningen. Bel uw opdrachtgever ook op om er achter te komen waarom uw facturen nog niet zijn voldaan ijvoorbeeld door vakantie, ziekte of andere redenen.

Wanneer mag u een incassobureau inschakelen?

Wanneer mag u eigenlijk een incassobureau raadplegen voor uw incassozaken? Na slechts 30 dagen met een openstaande vordering op een bedrijf bent u wettelijk gerechtigd om dit te doen, zonder dat u eerst een ingebrekestelling of aanmaning hoeft te versturen. Het is snel, effectief en bespaart uw de moeite van het zelf achter geld aangaan.

Wanneer het gaat om een vordering op een consument, dan gelden er andere regels. Zo dient u eerst een WIK brief met de exacte hoogte van de incassokosten te versturen voordat u een incassobedrijf wettelijk gezien mag inschakelen.

Een goede debiteurenbeheer scheelt een hoop ellende

Voorkomen is beter dan genezen. Voorkom het inschakelen van een incassobureau door effectief debiteurenbeheer. We zien regelmatig verzoeken voor incasso van facturen die al meer dan zes maanden over de betalingstermijn zijn. Dit komt vaak door slecht debiteurenbeheer, waardoor het inzetten van een incassobureau onvermijdelijk wordt. Zorg ervoor dat u snel factureert en direct herinneringen stuurt na het verstrijken van de betalingstermijn.

Hoe u ons kunt inschakelen

Hoe een incassobureau inschakelen voor uw openstaande facturen? Wat zijn de stappen om een incassobureau in te schakelen voor openstaande vorderingen? Dit zijn vragen die wij vaak krijgen. U kunt gemakkelijk online uw vordering indienen. Ons eigen ontwikkelde systeem is zeer gemakkelijk in gebruik. U kunt hieronder op de groene knop klikken waarna u naar een invul scherm zal gaan. U vult alle velden in en volgt alle stappen. Nadat u alles heeft ingevuld, zal de opdracht in ons systeem binnenkomen. Daarna gaat onze jurist direct aan de slag om het dossier aan te maken en uw debiteur te benaderen.

Kan dit eenmalig?

Eenmalig incassobureau inschakelen is bij ons mogelijk. Intercash werkt ook zonder incasso abonnementen waardoor u niet aan ons vast zit. Indien u als ondernemer hopelijk sporadisch een klant heeft die de facturen niet voldoet, zou het niet rendabel zijn om aan een abonnement vast te zitten. Om onze diensten voor ieder soort bedrijf aan te kunnen bieden, heeft Intercash ervoor gekozen dat u zowel eenmalig een incasso kunt indienen of kunt kiezen voor een abonnement indien u meer incasso opdrachten heeft in het jaar. 

Welke incassobureau moet u kiezen?

Als u op google het woord “incassobureau inchakelen” invoert, ziet u tal van incasso kantoren waaruit u kunt kiezen. Maar met welk incassobureau moet u in zee gaan? En zit er verschil in de incassobureau’s?

Er zit wel degelijk verschil in! Hieronder ziet u een uiteenzetting van de verschillen welke u kunt aantreffen bij een zoektocht naar een incassobureau.

De grote kantoren

U bent slecht een nummer als het gaat om het innen van vorderingen. Een groot aantal studenten en of partime medewerkers zonder enige kennis proberen uw geld te innen bij de debiteur. Er is niet veel tijd en aandacht te besteden aan een dossier, gezien de medewerkers er vele moeten afwerken per dag. Geen vast contactpersoon en indien er verweer komt, zal uw vordering al snel gesloten worden.

De ouderwetse kantoren

Doen al jaren op de ouderwetse manier incasso zaken. Sturen een brief en bellen uw klant op om betaling te trachten. U kunt niet online inzien hoe het met u zaak staat. Bij een incasso procedure draait het juist om actie.

Het incasso bureau met abonnement

Bij veel kantoren dient u eerst een abonnement af te sluiten alsvoren u een incasso zaak kunt starten. U betaalt dus al een bedrag terwijl het helemaal niet zeker is of u daadwerkelijk uw vordering geint zient worden. Indien u niet vaak een incassobureau moet inschakelen betaalt u dus jaarlijks hoge kosten.

Incassobureau die meegaat met de trends

Niet alleen een brief sturen en een telefoontje plegen naar uw debiteur, maar ook gebruik maken van soicale kanalen. Uw debiteur zal worden benaderd via WhatsApp, Facbook, Instragram, LinkedIn en nog veel meer kanalen. Iedereen heeft tegenwoordig zijn mobiel bij de hand en gebruikt deze meerdere keren per dag. Hierdoor is de kans groter dat uw debiteur sneller over zal gaan tot betalen. Dit is het type incassobureau wat wij zijn.

Graag eerst even bellen met een jurist?

Heeft u een vraag over het inschakelen van een incassobureau? Of heeft u een andere vraag? Onze juristen staan u graag te woord om u verder te helpen!

Bel ons op telefoonummer: 038 – 332 63 09

check 1 Direct een jurist met kennis aan de lijn

check 1 Gratis juridisch advies

check 1 Op werkdagen van 9:00 – 17:30 bereikbaar

check 1 Gratis voor ondernemers en ZZP-ers