Incasso groothandel

Incasso groothandel.

Als groothandel ben u continu bezig om uw afnemers tevreden te houden.Elke afnemer wil weer iets anders, waarvoor u uw uiterste best doet. U zorgt dagelijke voor een correcte levering van uw producten aan uw afnemende klanten. Het enige wat uw klanten moeten doen, is de tijdige beatling van uw facturen. Wanneer er geen tijidge betaling volgt, kunt u een incassobureau inschakelen speciaal voor incasso groothandel.

 

Incasso groothandel – de betaling van de facturen

 Helaas komt het wel eens voor dat een factuur niet voldaan worden. In sommige gevallen worden de betalingen aan uw groothandel bewust uitgesteld en of helemaal niet voldaan. Na diverse malen herinneringen en aanmaningen verstuurd te hebben is er nog steeds niets betaald. Dan is het de nootzaak zo snel mogelijk een incasso groothandel specialist in te schakelen. Intercash incasso juristen is gespecialiseerd in het innen van onbetaalde facturen voor de groothandelbranche.

Waarom incasso groothandel.

check   Een slagingspercentage van 93%
check   Ervaren juristen die uw dossier behandelen
check   Snelle groothandel incasso in binnen en buitenland
check   No cure no pay b2b incasso (zie algemene voorwaarden)
check   Nieuwste incasso methoden o.a. Whatsapp
check   Gespecialiseerd in incasso voor de groothandels
check   De wettelijke rente is voor u
check   Al binnen een dag na betaling uw geld op uw rekening
check   Direct dezelfde dag al actie van onze incasso specialisten

Wat klanten zeggen over incasso groothandel.

Intercash incasso en juristen is blij met de beoordelingen van haar klanten. Wij hechten veel waarde aan feedback. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening nog beter maken! Bekijk deze beoordelingen op Trustoo en Google.

Incasso groothandel – Hoe werkt het?

Indien u als groothandel onbetaalde facturen heeft, kunt u deze aan ons overdragen voor een incasso groothandel traject. Na het indienen van uw incasso opdracht gaan onze juristen meteen aan de slag met het aanmaken van een dossier. 

Intercash heeft een eigen unieke incasso systeem speciaal voor de incasso groothandel ontwikkeld. Uw debiteur ontvangt meteen een brief, mail, sms en WhatsApp. Indien uw debiteur online komt, krijgen onze juristen een melding en bellen we uw debiteur direct op om tot een betaling en of betalingsregeling te komen.

 

 

Een bekende debiteur bij groothandels

Doordat wij gespeciliseerd zijn in incasso voor de groothandels, komt het voor dat wij dezelde debiteur bij diverse groothandels openstaande facturen heeft. Het is dan ook niet raar dat wij al bekend zijn met uw debiteur. De kans dat uw debiteur dan alsnog gaat betalen is hierdoor groter.

 

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incasso groothandel zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader