intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Incasso groothandel

Incasso groothandel.

Als groothandel ben u continu bezig om uw afnemers tevreden te houden.Elke afnemer wil weer iets anders, waarvoor u uw uiterste best doet. U zorgt dagelijke voor een correcte levering van uw producten aan uw afnemende klanten. Het enige wat uw klanten moeten doen, is de tijdige beatling van uw facturen. Wanneer er geen tijidge betaling volgt, kunt u een incassobureau inschakelen speciaal voor incasso groothandel.

 

Incasso groothandel – de betaling van de facturen

Helaas komt het wel eens voor dat een factuur niet voldaan worden. In sommige gevallen worden de betalingen aan uw groothandel bewust uitgesteld en of helemaal niet voldaan. Na diverse malen herinneringen en aanmaningen verstuurd te hebben is er nog steeds niets betaald. Dan is het de nootzaak zo snel mogelijk een incasso groothandel specialist in te schakelen. Intercash incasso juristen is gespecialiseerd in het innen van onbetaalde facturen voor de groothandelbranche.

Waarom incasso groothandel.

check   Een slagingspercentage van 93%
check   Ervaren juristen die uw dossier behandelen
check   Snelle groothandel incasso in binnen en buitenland
check   No cure no pay b2b incasso (zie algemene voorwaarden)
check   Nieuwste incasso methoden o.a. Whatsapp
check   Gespecialiseerd in incasso voor de groothandels
check   De wettelijke rente is voor u
check   Al binnen een dag na betaling uw geld op uw rekening
check   Direct dezelfde dag al actie van onze incasso specialisten

Wat klanten zeggen over incasso groothandel.

Intercash incasso en juristen is blij met de beoordelingen van haar klanten. Wij hechten veel waarde aan feedback. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening nog beter maken! Bekijk deze beoordelingen op Trustoo en Google.

Incasso groothandel – Hoe werkt het?

Indien u als groothandel onbetaalde facturen heeft, kunt u deze aan ons overdragen voor een incasso groothandel traject. Na het indienen van uw incasso opdracht gaan onze juristen meteen aan de slag met het aanmaken van een dossier.

Intercash heeft een eigen unieke incasso systeem speciaal voor de incasso groothandel ontwikkeld. Uw debiteur ontvangt meteen een brief, mail, sms en WhatsApp. Indien uw debiteur online komt, krijgen onze juristen een melding en bellen we uw debiteur direct op om tot een betaling en of betalingsregeling te komen.

 

 

Een bekende debiteur bij groothandels

Doordat wij gespeciliseerd zijn in incasso voor de groothandels, komt het voor dat wij dezelde debiteur bij diverse groothandels openstaande facturen heeft. Het is dan ook niet raar dat wij al bekend zijn met uw debiteur. De kans dat uw debiteur dan alsnog gaat betalen is hierdoor groter.