intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Incasso zakelijke dienstverlening

Incasso zakelijke dienstverlening

Er zijn veel bedrijven die onder de zakelijke dienstverlening branche vallen. Te denken valt aan Schoonmaakbedrijven, merketingbureaus, ICT bedrijven, fotografen en nog veel meer. In veel gevallen zal er pas gefactureerd worden nadat het werk is opgeleverd. De facturatie achteraf kan natuurlijk voor problemen zorgen. In de zakelijke disntverlening branche komt het helaas vaker voor dat debiteuren hun facturen niet betalen. U stuurt herinneringen en aanmaningen waarop geen betaling volgt. U kunt dan Intercash incasso juristen inschakelen om uw facturen alsnog voldaan te krijgen. intercash heeft jarenlange ervaringen in de incasso zakelijke dienstverlening branche.

Incasso zakelijke dienstverlening – de betaling van de facturen

Helaas komt het wel eens voor dat een factuur niet tijdig voldaan wordt. In sommige gevallen worden de betalingen bewust uitgesteld en of helemaal niet voldaan met voor u vaak een onbekende reden. Na diverse malen herinneringen en aanmaningen verstuurd te hebben is er nog steeds niets betaald. Dan is het de nootzaak zo snel mogelijk een incasso zakelijke dienstverlening specialist in te schakelen. Intercash incasso juristen is gespecialiseerd in het innen van onbetaalde facturen voor de zakelijke markt.

Waarom incasso zakelijke dienstverlening

check   Een slagingspercentage van 93%
check   Ervaren juristen die uw dossier behandelen
check   Snelle incasso zakelijke dienstverlening
check   No cure no pay incasso (zie algemene voorwaarden)
check   Nieuwste incasso methoden o.a. Whatsapp
check   Gespecialiseerd in incasso voor de zakelijke dienstverlening markt
check   De wettelijke rente is voor u
check   Al binnen een dag na betaling uw geld op uw rekening
check   Direct dezelfde dag al actie van onze incasso specialisten

Wat klanten zeggen over incasso zakelijke dienstverlening.

Intercash incasso en juristen is blij met de beoordelingen van haar klanten. Wij hechten veel waarde aan feedback. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening nog beter maken! Bekijk deze beoordelingen op Trustoo en Google.

Incasso zakelijke dienstverlening – Hoe werkt het?

Indien u als bedrijf onbetaalde facturen heeft, kunt u deze aan ons overdragen voor een incasso zakelijke dienstverlening traject. Na het indienen van uw incasso opdracht gaan onze juristen meteen aan de slag met het aanmaken van een dossier.

Intercash heeft een eigen unieke incasso systeem speciaal voor de transportbranche ontwikkeld. Uw debiteur ontvangt meteen een brief, mail, sms en WhatsApp. Indien uw debiteur online komt, krijgen onze juristen een melding en bellen we uw debiteur direct op om tot een betaling en of betalingsregeling te komen.

 

 

Een bekende debiteur in de zakelijke dienstverlening markt

Doordat wij gespeciliseerd zijn in incasso voor de bedrijven in de zakelijke dienstverlening branche, komt het voor dat wij dezelfde debiteur bij diverse bedrijven in de zakelijke dienstverlening branche openstaande facturen heeft. Het is dan ook niet raar dat wij al bekend zijn met uw debiteur. De kans dat uw debiteur dan alsnog gaat betalen is hierdoor groter.