Incasso zakelijke dienstverlening

Incasso voor de zakelijke dienstverlening

Er zijn veel bedrijven die onder de zakelijke dienstverlening brache vallen. Te denken valt aan Schoonmaakbedrijven, reclamebureaus, ICT bedrijven, fotografen en nog veel meer. In veel gevallen zal er pas gefactureerd worden als het werk voldaan is. Dit kan natuurlijk voor problemen zorgen. In de zakelijke disntverlening branche komt het helaas vaker voor dat debiteuren hun facturen niet betalen. U stuurt herinneringen en aanmaningen waarop geen betaling volgt. U kunt dan Intercash inschakelen om uw facturen alsnog voldaan te krijgen. intercash heeft jarenlange ervaringen in de incasso zakelijke dienstverlening branche.

Incasso zakelijke dienstverlening – de betaling van de facturen

 Helaas komt het wel eens voor dat een factuur niet voldaan worden. In sommige gevallen worden de betalingen bewust uitgesteld en of helemaal niet voldaan. Na diverse malen herinneringen en aanmaningen verstuurd te hebben is er nog steeds niets betaald. Dan is het de nootzaak zo snel mogelijk een incasso zakelijke dienstverlening specialist in te schakelen. Intercash incasso juristen is gespecialiseerd in het innen van onbetaalde facturen voor de transportbranche.

Waarom incasso zakelijke dienstverlening

check   Een slagingspercentage van 93%
check   Ervaren juristen die uw dossier behandelen
check   Snelle incasso zakelijke dienstverlening
check   No cure no pay incasso (zie algemene voorwaarden)
check   Nieuwste incasso methoden o.a. Whatsapp
check   Gespecialiseerd in incasso voor de zakelijke dienstverlening markt
check   De wettelijke rente is voor u
check   Al binnen een dag na betaling uw geld op uw rekening
check   Direct dezelfde dag al actie van onze incasso specialisten

Wat klanten zeggen over incasso zakelijke dienstverlening.

Intercash incasso en juristen is blij met de beoordelingen van haar klanten. Wij hechten veel waarde aan feedback. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening nog beter maken! Bekijk deze beoordelingen op Trustoo en Google.

Incasso zakelijke dienstverlening – Hoe werkt het?

Indien u als bedrijf onbetaalde facturen heeft, kunt u deze aan ons overdragen voor een incasso zakelijke dienstverlening traject. Na het indienen van uw incasso opdracht gaan onze juristen meteen aan de slag met het aanmaken van een dossier. 

Intercash heeft een eigen unieke incasso systeem speciaal voor de transportbranche ontwikkeld. Uw debiteur ontvangt meteen een brief, mail, sms en WhatsApp. Indien uw debiteur online komt, krijgen onze juristen een melding en bellen we uw debiteur direct op om tot een betaling en of betalingsregeling te komen.

 

 

Een bekende debiteur in de zakelijke dienstverlening markt

Doordat wij gespeciliseerd zijn in incasso voor de bedrijven in de zakelijke dienstverlening branche, komt het voor dat wij dezelfde debiteur bij diverse bedrijven in de zakelijke dienstverlening branche openstaande facturen heeft. Het is dan ook niet raar dat wij al bekend zijn met uw debiteur. De kans dat uw debiteur dan alsnog gaat betalen is hierdoor groter.

 

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incasso zakelijke dienstverlening zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader