Debiteuren beheer

Debiteuren beheer.

Intercash incasso en juristen debiteuren beheer onderscheidt:

● Detachering en outsourcing
● Schuldbewaking
● Debiteurenbezoek
● Bemiddeling – Mediation

Debiteuren beheer – persoonlijke aanpak.

Bij Intercash incasso en juristen vinden wij dat een goed advies niet mogelijk is, zonder kennis te hebben genomen van uw vak, van uw bedrijf, of van uw organisatie. Uiteraard verdiepen wij ons in uw markt en in uw klanten. Daarom begint elk contact met een persoonlijke kennismaking.

Pas nadat wij uw bedrijf of organisatie grondig hebben leren kennen krijgt u ons advies. Wanneer wij het met u eens zijn geworden over de te kiezen werkwijze, tactiek en strategie, gaan wij voor u aan de slag. Dat doen wij voortvarend, op basis van een helder concept. Uw debiteuren beheer is dus in goede handen bij Intercash.

Debiteuren beheer goed op orde.

Een oplopend debiteurensaldo, toenemende betalingsachterstanden, maar ook een hoog ziekteverzuim of al langer niet vervulde vacatures, en bijvoorbeeld een gebrek aan richtlijnen op de afdeling debiteurenbeheer kunnen aanleiding zijn om met extra aandacht naar de organisatie van uw “creditmanagement” te (laten) kijken

Intercash biedt u de mogelijkheid om op tijdelijke basis gebruik te maken van de kennis en ervaring van erkende debiteurenbewakers en creditmanagers voor uw debiteuren beheer. Wij zetten onze interim­specialisten in op gevarieerde projecten in operationeel debiteurenbeheer, maar ook in de rol van doelgericht teamleider en strategisch creditmanager. U krijgt de beschikking over ruime ervaring binnen hun vakgebied, en profiteert van hun uitstekende communicatieve vaardigheden. en bewezen doorzettingsvermogen. De wijze van werken is altijd oplossingsgericht, en wordt gekenmerkt door daadkracht, stressbestendigheid en flexibiliteit.

Kortom, echte  teamplayers die vanuit hun verantwoordelijkheid zelfstandig functioneren. Op basis van deze kerncompetenties behoeft u doorgaans weinig tijd te investeren in het inwerkproces. Onze interim­specialisten zijn gewend om zelf initiatief te nemen, Zij kennen de juiste kanalen binnen hun vakgebied en kunnen snel schakelen tussen verschillende afdelingen, maar ook tussen verschillende opdrachten. Dit zijn competente medewerkers die uw debiteurenafdeling adequaat en collegiaal ondersteunen, leiden of optimaliseren. Resultaat en commercieel inzicht zijn hierbij centrale begrippen. Intercash vindt het vanzelfsprekend dat de medewerkers die binnen uw organisatie, door ons gedetacheerd worden, ook daadwerkelijk binnen uw organisatie passen. Immers deze medewerkers gaan samenwerken met u en uw collega’s.

Daarom kunt u in het kennismakingsgesprek, voorafgaand aan de opdracht, zelf bepalen of de medewerkers ook qua persoonlijkheid binnen uw organisatie passen.

Zelfs de meest succesvolle ondernemer zal het beeld herkennen:

“in ik mijn vordering wel effectief genoeg? Verloopt mijn incassotraject wel met voldoende rendement?”

debiteuren beheer

“Om u goed van dienst te zijn, willen wij eerst weten wat U belangrijk vindt.”

Biedt uw debiteur geen verhaalsmogelijkheden?

Een incassoproces dat een aantal weken duurt is vaak te kort om de betaling af te dwingen. Zeker als de keuze gemaakt is om niet te gaan procederen. Schuldbewaking biedt dan een uitkomst. Wij monitoren uw debiteur gedurende een langere periode en proberen regelmatig met ruime tussenpozen uw onbetaalde vordering met succes te incasseren.

Tevens zorgt Intercash ervoor dat uw vordering nooit verjaart, ongeacht de leeftijd.

Laat u verder informeren door onze relatiebeheerders over uw debiteuren beheer.

Bel 038-­332 63 09 of mail ons.

Debiteurenbezoek.
In wat complexere dossiers of bij hogere hoofdsommen kan Intercash uw debiteur bezoeken om betaling te verkrijgen of een regeling overeen te komen. Soms wordt een betalingsregeling getroffen. Intercash doet ter plaatse een onderzoek naar de verhaalbaarheid van uw vordering. Intercash zal u rapporteren en adviseren.
debiteuren beheer
Bemiddeling bij geschillen om dure en tijdrovende gerechtelijke stappen te voorkomen.
Soms willen klanten niet betalen omdat ze niet tevreden zijn over uw product of dienst. Een gang naar de Rechter is dan een laatste stap om toch geld los te krijgen. Maar dat is een tijdrovende, dure en soms risicovolle aangelegenheid. Bovendien bent u uw klant daarna vrijwel zeker kwijt. Daarom loont het om Intercash te laten bemiddelen bij betalingsgeschillen. We kijken waarom een debiteur niet wil betalen en zoeken naar de oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden. Vervolgens leggen we dat vast in een document dat door zowel u als uw debiteur ondertekend wordt.
intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Debiteuren beheer zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader