Pre incasso brief

Pre incasso brief header

Pre incasso brief versturen via Intercash incasso

Pre incasso brief versturen via Intercash incasso en juristen? Intercash incasso en juristen geeft bedrijven de moeglijkheid om een pre incasso brief te versturen uit naam van Intercash. Dit kunt u doen nadat u al meerdere keren aanmaningen heeft gestuurd naar uw debiteur en nog steeds geen betaling heeft ontvangen. In de pre incasso brief staat dat wij namens u de debiteur de laatste kans geven om binnen een gestelde termijn te gaan betalen zonder incassokosten en rente. Indien de debiteur betaalt binnen het gestelde termijn betaalt u dus geen incasso kosten en de debiteur ook niet. Indien de vordering niet word voldaan kunt u er voor kiezen om het dossier ter incasso te geven.

Pre incasso brief met laatste aanzegging tot betaling

U hecht waarde aan de relatie met uw debiteur en wil nog geen incassotraject starten? Dan kunt u er voor kiezen om een pre incasso brief te laten versturen via Intercash incasso en juristen. Wij sturen dan namens u een vriendelijke maar daadkrachtige brief op ons briefpapier naar u debiteur. In de brief staat dat wij namens u een laaste aanzegging doen om over te gaan tot betaling. De debiteur krijgt dan de kans om binnen een gestelde termijn de betaling aan u te voldoen zonder incassokosten.

Ook vinden wij het belangrijk dat uw relatie met de klant niet op het spel staat. Daarom staat er in de brief dat u veel waarde hecht aan de relatie en dus de debiteur nog een laatste kans geeft zonder verdere kosten. Ook bij een incassotraject houden wij er altijd rekening mee dat uw relatie geen breuk op moet leveren.

Daarom een pre incasso brief versturen

  • Uw debiteur kan nog betalen zonder incasso kosten
  • Een extra druk middel buiten een incassotraject
  • U klantrelatie komt minder onder druk te staan
  • Een vriendelijke maar daadkrachtige brief op ons briefpapier

pre incasso brief intercahs logo

Wat als de debiteur na een pre incasso brief niet betaald?

Als de debiteur niet betaald na het gestelde termijn wat in de pre incasso brief staat vermeld, kunt u er voor kiezen om de vordering ter incasso te doen. Bij het aanmaken van een incasso dossier versturen wij dan via ons eigen unike incassosysteem een brief, mail, sms en Whatsapp met daarin een beveiligde betaalverzoek.

Als de debiteur de berichten heeft ontvangen en online komt krijgen wij een bericht en nemen wij meteen contact op met de debiteur om tot een betaling en of regeling te komen.

Beoordelingen van Intercash incasso en juristen

Intercash incasso en juristen stuurt dagelijks veel pre incasso brieven naar debiteuren. Ook doen wij als sinds 1983 incasso zaken voor veel bedrijven. Wij zijn daarom ook erg trots op de beoordelingen die wij hebben mogen ontvangen van onze klanten. Intercash is aangesloten bij het onafhankelijke beoordelingen bedrijf Klantenvertellen.nl.