Pre incasso brief

Pre incasso brief versturen via Intercash incasso.

Pre incasso brief versturen via Intercash incasso en juristen? Intercash incasso en juristen geeft bedrijven de moeglijkheid om een pre incasso brief te versturen uit naam van Intercash. Dit kunt u doen nadat u al meerdere keren aanmaningen heeft gestuurd naar uw debiteur en nog steeds geen betaling heeft ontvangen. In de pre incasso brief staat dat wij namens u de debiteur de laatste kans geven om binnen een gestelde termijn te gaan betalen zonder incassokosten en rente. Indien de debiteur betaalt binnen het gestelde termijn betaalt u dus geen incasso kosten en de debiteur ook niet. Indien de vordering niet word voldaan kunt u er voor kiezen om het dossier ter incasso te geven.

Pre incasso brief met laatste aanzegging tot betaling.

U hecht waarde aan de relatie met uw debiteur en wil nog geen incassotraject starten? Dan kunt u er voor kiezen om een pre incasso brief te laten versturen via Intercash incasso en juristen. Wij sturen dan namens u een vriendelijke maar daadkrachtige brief op ons briefpapier naar u debiteur. In de brief staat dat wij namens u een laaste aanzegging doen om over te gaan tot betaling. De debiteur krijgt dan de kans om binnen een gestelde termijn de betaling aan u te voldoen zonder incassokosten.

Ook vinden wij het belangrijk dat uw relatie met de klant niet op het spel staat. Daarom staat er in de brief dat u veel waarde hecht aan de relatie en dus de debiteur nog een laatste kans geeft zonder verdere kosten. Ook bij een incassotraject houden wij er altijd rekening mee dat uw relatie geen breuk op moet leveren.

Daarom een pre incasso brief versturen.

check   Uw debiteur kan nog betalen zonder incasso kosten
check   Een extra druk middel buiten een incassotraject
check   U klantrelatie komt minder onder druk te staan
check   Een vriendelijke maar daadkrachtige brief op ons briefpapier

Beoordelingen van Intercash incasso en juristen.

Intercash incasso en juristen stuurt dagelijks veel pre incasso brieven naar debiteuren. Ook doen wij als sinds 1983 incasso zaken voor veel bedrijven. Wij zijn daarom ook erg trots op de beoordelingen die wij hebben mogen ontvangen van onze klanten. Wij werken met het onafhankelijke beoordelingen platform Trustoo en Google.

Wat als de debiteur na een pre incasso brief niet betaald?

Als de debiteur niet betaald na het gestelde termijn wat in de pre incasso brief staat vermeld, kunt u er voor kiezen om de vordering ter incasso te doen. Bij het aanmaken van een incasso dossier versturen wij dan via ons eigen unike incassosysteem een brief, mail, sms en Whatsapp met daarin een beveiligde betaalverzoek.

Als de debiteur de berichten heeft ontvangen en online komt krijgen wij een bericht en nemen wij meteen contact op met de debiteur om tot een betaling en of regeling te komen.

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Pre incasso brief zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader