Incassobureau Deventer

incassobureau Deventer header intercash

Incassobureau Deventer die snel uw geld int

Incassobureau Deventer is waar u naar op zoek bent. Dan bent u bij Intercash incasso en juristen aan het juiste adres. Intercash incassobureau Deventer bestaat al sinds 1983 en heeft al veel bedrijven in Deventer en omstreken geholpen met het innen van de openstaande facturen. Wij hebben een slagingspercentage van maar liefst 93%. Zo kan u er bijna altijd van op aan dat wij in de meeste gevallen uw geld innen.

Uw debiteur betaalt de kosten en u ontvangt de rente

Incassobureau Deventer vind dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren. Indien wij een incasso opdracht krijgen gaan de incassojuristen van Intercash incassobureau Deventer meteen aan de slag. Indien uw debiteur betaalt ontvangt u de rente. Tevens betaalt uw debiteur de incassokosten.

Daarom incassobureau Deventer

  • Hoog slagingspercentage van 93%
  • Snelle incasso in binnen en buitenland
  • No cure no pay (zie algemene voorwaarden)
  • Nieuwste incasso methoden o.a. Whatsapp
  • De incassokosten van incassobureau Deventer zijn voor de debiteur
  • De wettelijke rente ontvangt u op de rekening
  • Binnen een week na betaling uw geld op uw rekening
  • Direct dezelfde dag al actie van onze incassojuristen

Incassobureau Deventer werkt met de nieuwste methoden

De meeste incassobureaus en deurwaarders sturen brieven en bellen naar de debiteuren. Omdat brieven vaak aan de kant worden gelegd en blijft liggen op de bekende stapel en debiteuren vaak de telefoon niet opnemen omdat ze een incassobureau verwachten, gaan de incassojuristen van Intercash incassobureau Deventer een paar stappen verder! Wij benaderen uw debiteur via het door ons ontwikkelde nieuwste incassosysteem, waarbij wij slim gebruik maken van verschillende sociale media platformen, waaronder WhatsApp.

Snelle betaling met betaalverzoek

Ons nieuwste systeem monitort continu of uw debiteur online is en verstuurt dan een bericht en een veilig betaallink, zodat uw debiteur gemakkelijk en snel kan betalen om van onze drukmiddelen af te zijn. Op het moment dat uw debiteur ons bericht heeft gelezen krijgt Intercash incassobureau Deventer daarvan een melding en wordt veelal de bijbehorende betaling door ons ontvangen.

Wat klanten zeggen over incassobureau Deventer

Intercash incassobureau Deventer en omstreken is erg trots op de beoordelingen van onze klanten. Benieuwd wat onze klanten over Intercash incassobureau Deventer zeggen? Klik dan op onderstaande afbeelding.

incassobureau Deventer intercash beoordelingen