Incassobureau Dronten

incassobureau dronten header intercash

SNELSTE INCASSO VAN NEDERLAND

Incassobureau Dronten Intercash int snel uw geld met ons eigen unieke incassosysteem. De meeste vorderingen worden vaak al binnen een week voldaan. Wij hebben een slagingspercentage van maar liefst 93%. Dit is het percentage van alle minnelijke incasso’s. Dit zijn de incasso’s die betaald worden voordat ze bij de rechtbank komen.

Direct een incassotraject starten

NO CURE NO PAY

Intercash incassobureau werkt volgens het No cure No pay principe. Dit betekent dat de debiteur de incassokosten en wettelijke rente moet betalen. Indien de debiteur dit niet betaald kunnen wij dit via de rechter afdwingen. Wij zijn namelijk van mening dat een incassotraject u niet mag kosten en zelfs rente moet opleveren.

BINNEN EEN UUR ACTIE

Binnen een uur actie van een ervaren incassojurist van incassobureau Dronten! Wij versturen meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met een betaalverzoek. Ons unieke eigen incassosysteem monitort continu of de debiteur online is. Indien deze online is krijgen wij een melding en nemen meteen contact op.

BasdeboomBasdeboom
15:27 16 Mar 22
Hebben voor mij algemene voorwaarden gemaakt. Zeer tevreden over, de prijs viel me mee.
Bettina van der EijkBettina van der Eijk
11:24 09 Feb 22
Goed en duidelijk advies, alles wordt snel afgehandeld.
Astrid CarpeDiemAstrid CarpeDiem
15:20 08 Feb 22
Deskundig en integere dienstverlening. Heldere communicatie, prettig zaken doen
Stan AnneveldtStan Anneveldt
22:02 06 Feb 22
Werk hier al jaren mee samen , zeker een aanrader!
Jack Van NootenJack Van Nooten
18:04 01 Feb 22
Snel mijn geld binnen! Zeer persoonlijke aanpak👍

Incassobureau Dronten en omgeving

Incassobureau Dronten – Bent u op zoek naar een incassobureau in Dronten? De professionals van Intercash Incasso en juristen Dronten incasseren openstaande rekeningen voor bedrijven in Dronten en de regio Kampen. Dat doen wij snel en succesvol al sinds 1983.

De incassojuristen van ons incassobureau voor Dronten en Kampen hebben jarenlange ervaring en innen professioneel en snel het geld waar u recht op hebt. Intercash incasso en juristen werkt volgens No cure, no pay. Indien wij uw geld niet incasseren betaalt u dus niets. Maar met een slagingspercentage van 93% kunt u er op rekenen dat wij er alles aan doen om uw geld zo snel mogelijk te innen.

De nieuwste technieken bij Incassobureau Dronten

De meeste incassobureaus en deurwaarders sturen brieven en bellen naar de debiteuren. Omdat brieven vaak aan de kant worden gelegd en blijft liggen op de bekende stapel en debiteuren vaak de telefoon niet opnemen omdat ze een incassobureau verwachten, gaan de incassojuristen van Intercash een paar stappen verder! Wij benaderen uw debiteur via het door ons ontwikkelde nieuwste incassosysteem, waarbij wij slim gebruik maken van verschillende sociale media platformen, waaronder WhatsApp.

Ons nieuwste systeem monitort continu of uw debiteur online is en verstuurt dan een bericht en een veilig betaallink, zodat uw debiteur gemakkelijk en snel kan betalen om van onze drukmiddelen af te zijn. Op het moment dat uw debiteur ons bericht heeft gelezen krijgt Intercash daarvan een melding en wordt veelal de bijbehorende betaling door ons ontvangen.

Incassobureau Dronten

Een daadkrachtig incassobureau Dronten en Kampen.

Als u snel uw geld en tevens rente wilt hebben bent u bij Intercash incasso en juristen voor Dronten en omgeving aan het juist adres. Als u ons inschakelt weet uw debiteur vaak de zelfde dag nog dat het nu tijd is om te betalen. Een professioneel team van incassojuristen staat voor u klaar en laat zich niet met een “kluitje in het riet sturen”. Intercash incasso Dronten overziet de zaken snel. Incassobureau Dronten probeert zonder tussenkomst van de rechter uw vordering snel en daadkrachtig te innen. Indien nodig kunnen wij de benodigde juridische stappen voor u nemen van dagvaarden tot faillissementsaanvraag.

Intercash staat voor uw klaar. Via deze link incasso kunnen wij beginnen met het innen van uw geld.

Betrouwbaar incassobureau Dronten

Intercash incassobureau Dronten int al sinds 1983 openstaande vorderingen voor bedrijven. Intercash incasso en juristen hecht veel waarde aan haar klanten. Wij zijn dan ook super trots op onze beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Bekijk onze beoordelingen van onze klanten op klantenvertellen.

incassobureau Dronten

No cure, no pay incassobureau Dronten

Intercash werkt op basis van no cure, no pay. Volgens de wet is uw debiteur aansprakelijk voor de incassokosten en rente. Incassobureau Dronten kan desnoods via de rechter de incassokosten en rente afdwingen. Dus bent u op zoek naar een incassobureau voor Dronten die snel uw vordering int zonder extra kosten voor u, schakel dan Intercash incasso en juristen in.

Direct actie van de incassojuristen van Intercash?

Dient u vandaag voor 16:00 uur uw incasso opdracht in, dan gaan onze incassojuristen vandaag nog over tot actie! U ontvangt een mail met toegang tot uw eigen dashboard om 24 uur per dag alle dossier te volgen.

Wat kost een incassobureau in Dronten

Intercash incassobureau Dronten staat garant voor kwaliteit en service. Wij vinden dan ook dat een incassotraject u in principe niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren. U debiteur moet de gemaakte incassokosten en rente aan u betalen. Indien wij het volledige bedrag innen, betaalt u dus niets!

Indien incassobureau Dronten wel de hoofdsom en niet de incassokosten en rente int, kunnen onze incassojuristen juridisch uw debiteur goed onderbouwen om toch maar over te gaan tot betaling. Intercash heeft al meerdere rechtzaken gewonnen tegen debiteuren die de incassokosten en rente niet wouden innen.