intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Incassobureau Dronten

Uw incasso partner in Dronten!

Waarom Intercash?

check  Alleen ervaren juristen

check  Incasso voor MKB en ZZP in Dronten

check  Beoordeeld met een 4,7 van 5 op Google

check  Geen verplicht abonnement

check  Uw debiteur betaalt de incassokosten

check  Slagingspercentage van 93%

check Unieke werkwijze voor Dronten

check  No cure No pay incasso

Incassobureau Dronten: snel en daadkrachtig incasseren

Incassobureau Dronten heeft voor vele ondernemers uit Dronten al succesvol hun openstaande vorderingen geincasseerd. In 93% van alle gevallen lukt het ons om de openstaande vordering in de minnelijke fase te incasseren. In de andere gevallen kunnen de juristen van incassobureau Dronten u van a tot z bijstaan in een gerechtelijke incasso procedure.

Intercash is een succesvol en btrouwbaar incassobureau met een landelijke dekking. Zo helpen wij ondernemers uit Dronten en de gehele regio. Bij ons staat de klant voorop en zullen u altijd voorzien van een eerlijk en oprecht advies in uw zaak. Onze klanten zijn tenslotte onze ambassedeurs! 

De diensten van ons incassobureau

Incasso Intercash

Incassobureau

Openstaande facturen snel laten innen? Met onze unieke werkwijze voor ondernemers uit Dronten, innen wij de meeste vorderingen al binnen een week!

Ga naar Incasso >

Juridisch advies Intercash

Juridische incasso

Onze juristen helpen ondernemers uit Dronten en omgeving met juridische conflicten. Ook kunnen onze juristen voor u procederen bij de rechtbank.

Ga naar Juridisch advies >

Deurwaarder logo intercash

Debiteuren beheer

Incassobureau Dronten kan u van a tot z ontzorgen met uw debiteuren beheer. Onze juristen zorgen dat uw debiteurenbeheer soepel verloopt.

Ga naar Debiteuren beheer >

De ervaringen van klanten uit Dronten

Klein en persoonlijk incassobureau, waarbij je geen nummer bent. Ze weten onze vorderingen altijd snel te innen. Ook weten ze heel goed hoe alles juridisch in elkaar zit, waardoor ze goed kunnen optreden tegen klanten met smoesjes.

1.2.3. Machineverhuur B.V.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met de service die ik heb ontvangen van Intercash Incasso Juristen! Vanaf het allereerste contact hebben ze mijn probleem serieus genomen en direct actie ondernomen. Hun snelle respons en doortastendheid hebben ervoor gezorgd dat mijn onbetaald factuur snel werd afgehandeld, wat voor mij als ZZP’er van onschatbare waarde is.

PakiloMedia

Ik had als zzp’er een opdrachtgever die niet wou betalen en mij gewoonweg negeerde op alle mogelijke manieren. Na het zoeken op internet heb ik de facuur uit handen gegeven aan Intercash. Tot mijn verbazig was de betaling binnen 2 dagen al binnen. Ik wil Marc bedanken voor de goede service!

Jordy viscsher

Incassobureau Dronten is uitgegroeid tot een berip in de regio

Niet voor niets zijn wij een begrip in de regio als het gaat om incasseren van openstaande vorderingen en juridisch advies. Doordat incassokantoor Dronten werkt met een kleun team juridische experts, kunnen wij de lijnen kort houden en uw zaak persoonlijk behandelen zonder bijkomst van ongeschoolde telefonisten of incassomedewerkers. Voor onze juristen voelt uw zaak, onze zaak en zullen er dus alles aan doen om uw vordering snel en daadkrachtig te incasseren.

Graag eerst even bellen met incassobureau Dronten?

Heeft u een vraag? Onze juristen staan u graag te woord om u verder te helpen!

Bel ons op telefoonummer: 038 – 332 63 09

check 1 Direct een jurist met ervaring aan de lijn

check 1 Gratis juridisch advies voor ondernemers uit Dronten

check 1 Op werkdagen van 9:00 – 17:30 bereikbaar

check 1 Gratis voor ondernemers en ZZP-ers