intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Incassobureau Zwolle

Onze experts helpen u met uw openstaande facturen

Wij helpen ondernemers uit Zwolle met:

check  Juridische experts helpen u bij elk probleem

check  Incasseren van openstaande vorderingen

check  93% slagingskans 

check  Persoonlijke incasso met klantbehoud

check  De incassokosten zijn voor uw schuldenaar

Incassobureau Zwolle is al een betrouwbare en professionele partner voor vele ondernemers uit Zwolle en omstreken. Als vooraanstaand incassobureau in Zwolle richten we ons op het efficiënt en effectief incasseren van openstaande vorderingen op een eigen unieke bewezen methode. Of het nu gaat om openstaande facturen, een onbetaalde leningen of een juridische conflicten, onze bekwame medewerkers staan u bij voor een snel resultaat.

De expertise van incassobureau Zwolle

Incasso Intercash

Incasso Zwolle

Openstaande facturen die niet voldaan worden? Onze juridische experts innen uw vordering daadkrachtig en snel op basis van No cure No pay.

 

Ga naar Incasso >

Juridisch advies Intercash

Juridisch

Heeft u als ondernemer een juridisch conflict met uw klant? De juristen van incassobureau Zwolle staan u bij en helpen u dit conflict snel op te lossen.

Ga naar Juridisch advies >

Deurwaarder logo intercash

Debiteuren beheer

Uw debiteuren beheer uit handen geven aan de professionals van incassobureau Zwolle? Wij zorgen voor een goed debiteuren beheer.

Ga naar Deurwaarder >

Een debiteur die niet betaalt?

Het spijtige feit is dat het aantal wanbetalers in Nederland aanzienlijk toeneemt. Elk individu heeft zijn eigen redenen hiervoor, maar als ondernemer is het verre van ideaal om te moeten wachten op betalingen of zelfs helemaal geen betaling te ontvangen. Gelukkig hoeft u hier niet machteloos tegenover te staan en hoeft u dit al helemaal niet te accepteren. Uw openstaande rekeningen in Zwolle dienen simpelweg te worden voldaan door uw debiteur. Door een professioneel incassobureau in te schakelen, zal dit ook daadwerkelijk gebeuren: de incasso wordt nauwgezet uitgevoerd en afgerond door ervaren juristen met kennis van zaken.

De voordelen voor u als ondernemer uit Zwolle

check 1  Snelle incasso in binnen en buitenland naar uw wensen            check 1  Incassobureau Zwolle werkt zonder abonnementen
check 1  De incassokosten zijn voor rekening van uw debiteur              check 1  Gratis juridisch advies door een ervaren juristen
check 1  No cure, No pay incasso voor ondernemers uit Zwolle               check 1  Klein team van juristen, dus korte lijnen en persoonlijk contact.

Een jurist van incassobureau Zwolle aan het woord

Marc Tukker

Marc Tukker

Jurist

Als jurist bij incassobureau Zwolle kom ik helaas veel ondernemers tegen die kampen met onbetaalde facturen. Soms zelfs facturen die meer dan 4 maanden openstaan! Mijn tip aan ondernemers in Zwolle is dan ook: stuur herinneringen en een aanmaning met korte termijnen. Indien de betaling na de aanmaning niet is voldaan, onderneem actie! Hoe langer u wacht, hoe moeilijker het vaak is om de factuur te incasseren.

Incassobureau Zwolle of een jurist?

Het innen van openstaande bedragen gaat vaak om aanzienlijke geldbedragen. Het is dan ook van groot belang om een betrouwbare en professionele incassopartner in te schakelen.

Voorkom dat uw zaak in de war wordt gestuurd door een onbekwaam incassobureau uit Zwolle.

Kies daarom voor de expertise van een gespecialiseerde incasso-jurist. Velen van onze juristen hebben meer dan een decennium aan ervaring in incassozaken, wat hen tot de ideale keuze maakt voor uw openstaande vordering.

Future proof incasseren

Incassobureau Zwolle staat nooit stil als het om nieuwe ontwikkelingen gaat, waardoor we uw vordering sneller kunnen incasseren. Zo onderscheiden wij ons van andere incassobureaus in Zwolle en omgeving. Wij wachten niet tot er een reactie komt op de brief die we verzonden hebben naar uw debiteur, wij ondernemen direct actie! Bekijk de video en zie hoe wij daadkrachtig en snel incasseren voor ondernemers uit Zwolle.

Wat klanten zeggen over incassobureau Zwolle

Clip4you Naambadges maakt gebruik van incassobureau Zwolle Intercash op het moment dat betalingsherinneringen geen resultaat opleveren. Gelukkig is dit niet vaak nodig, maar als het wel nodig is blijkt dit zeer effectief.

Clip4you

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met de service die ik heb ontvangen van Intercash Incasso Juristen! Vanaf het allereerste contact hebben ze mijn probleem serieus genomen en direct actie ondernomen. Hun snelle respons en doortastendheid hebben ervoor gezorgd dat mijn onbetaald factuur snel werd afgehandeld, wat voor mij als ZZP’er van onschatbare waarde is.

PakiloMedia

Ik had als zzp’er een opdrachtgever die niet wou betalen en mij gewoonweg negeerde op alle mogelijke manieren. Na het zoeken op internet heb ik de facuur uit handen gegeven aan Intercash. Tot mijn verbazig was de betaling binnen 2 dagen al binnen. Ik wil Marc bedanken voor de goede service!

Jordy viscsher

No cure No pay bij incassobureau Zwolle

Wij werken net als alle andere incassobureaus in Zwolle en omgeving op basis van No cure No pay. U bent als ondernemer al de dupe van een onbetaalde factuur, en zit daarom niet te wachten om ook nog eens kosten te maken om de factuur te laten innen. Daarom verhalen wij de incassokosten ook op uw niet betalende klant. Meer informatie over onze No cure, No pay aanpak? Klik dan op onderstaande kop. 

Betrouwbaar incassobureau in Zwolle

Incassobureau Zwolle is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs en de Nederlandse Juristen Vereniging, wat onze expertise en betrouwbaarheid als incasso dienstverlener verder bevestigd. Zo hebben wij gedragsregels en indien er een klacht is over onze dienstverlening treden deze organisaties op als geschillencommissie

Nederlandse Vereniging van Rechtskundige adviseurs Intercash incassoNederlandse Juristen Vereniging Intercash

Neem contact op met incassobureau Zwolle

Onze juristen nemen binnen 1 werkdag contact met u op.