Incasso advocaat inschakelen

Incasso advocaat Intercash header

Incasso advocaat inschakelen voor uw openstaande facturen?

Incasso advocaat inschakelen voor de facturen die u maar niet betaald krijgt? Intercash incasso en juristen helpt u! Onze incasso advocaten hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiceerd in incasso zaken. Met een hoog slagingspercentage van 93% bent u er bijna altijd zeker van dat een incasso advocaat van Intercash uw geld int.

De incasso advocaten van Intercash werken met een eigen uniek ontwikkelde incasso systeem. Indien er een opdracht bij ons binnen komt versturen we via ons unieke systeem meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met daarin een beveiligde betaallink.

Incasso advocaat met de snelste en nieuwste methoden

De incasso advocaat van Intercash doet er alles aan om uw vordering zo snel als mogelijk te innen. Onze incasso advocaten maken gebruik van ons eigen ontwikkelde incassosysteem. Hierdoor betalen de debiteuren vaak al binnen een paar dagen de vordering!

Bij het aanmaken van een dossier versturen wij meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met een beveiligde betaalverzoek. Ons unieke incassosysteem monitort continu of de debiteur de berichten heeft ontvangen en of de debiteur online is. Indien de debiteur online is krijgt onze incasso advocaat meteen een melding en nemen wij meteen contact op.

Bekijk de video hieronder voor meer informatie! Of bekijk ons youtube kanaal.

Daarom een incasso advocaat van Intercash

  • Hoog slagingspercentage van maar liefst 93%
  • Ervaren incasso advocaten met jarenlange ervaring
  • Uw debiteur betaalt de incassokosten en wettelijke rente
  • U ontvangt de wettelijke rente op uw rekening
  • Binnen 2 uur na op dracht actie van een incasso advocaat
  • Direcht een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met een betaallink
  • Al een betrouwbaar incasso kantoor sinds 1983
  • Gratis eerste lijns juridisch advies van onze incasso advocaten

Incasso advocaat Johan Tukker

Uw debiteur betaalt de kosten van de incasso advocaat

Intercash is van mening dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren. Indien een incasso advocaat van Intercash de vordering heeft binnen gehaalt, ontvangt u van ons de rente op de rekening.

Wat klanten vertellen over incasso advocaat Intercash