Incassobureau inschakelen ZZP

Incassobureau inschakelen ZZP met het unieke incassosysteem.

U wilt een incassobureau inschakelen ZZP voor uw openstaande facturen? U heeft al veel energie gestoken om uw facturen betaald te krijgen met veel ergenis en geen resultaat? Dan is het tijd om Intercash incassobureau ZZP in te schakelen! Intercash incasso en juristen werkt met ons eigen unieke incassosysteem. Indien er een incasso opdracht binnenkomt maken wij binnen 2 uur een incasso dossier aan. Bij het aanmaken van een dossier versturen wij meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met een beveiligde link om te gaan betalen.

Als de debiteur de berichten heeft ontvangen en online komt, krijgen wij hier een bericht van en nemen dan meteen contact op met de debiteur. Zo innen wij snel en daadkrachtig uw openstaande vordering.

Als ZZP’er een incassobureau inschakelen.

Uw opdrachtgever betaald niet en wilt als ZZP’er een incassobureau inschakelen. Dan bent u bij Intercash incasso en juristen aan het juiste adres. Intercash is al sinds 1983 gespecialiseerd in incasso en juridisch advies voor ZZP en MKB. Dus zoek niet verder naar een incassobureau inschakelen ZZP en contacteer ons!

Incasso via een betaalverzoek.

Ons nieuwste systeem monitort continu of uw debiteur online is en verstuurt dan een bericht en een veilig betaallink, zodat uw debiteur gemakkelijk en snel kan betalen om van onze drukmiddelen af te zijn. Op het moment dat uw debiteur ons bericht heeft gelezen krijgt Intercash daarvan een melding en wordt veelal de bijbehorende betaling door ons ontvangen.

Incassobureau inschakelen ZZP Intercash.

check   Gespecialiseerd incassobureau voor ZZP en MKB
check   No cure, no pay (zie onze algemene voorwaarden op deze site.)
check   De incassokosten zijn voor rekening van uw debiteur
check   Gratis eerste lijns juridisch advies door onze ervaren juristen
check   Wij hebben een hoog slagingspercentage 93%
check   Uw dossier: 24 uur per dag online inzichtelijk
check   Binnen een dag na betaling geld op uw rekening

Wat klanten zeggen over Intercash incassobureau ZZP.

Veel klanten zochten naar incassobureau inschakelen zzp. Wij hebben al veel bedrijven geholpen met hun incasso’s. Klanten vanuit heel Nederland weten Intercash incasso en juristen te vinden. Ook hebben we veel positieve beoordelingen van onze klanten mogen ontvangen! Daar zijn we trots op! Bekijk deze beoordelingen op Trustoo en Google.

Incasso voor zzpers.

Intercash incasso en juristen is gespecialiseerd in incasso zaken voor ZZP’ers en MKB. Intercash opereert al sinds 1983 en heeft al vele ZZP’ers geholpen door heel Nederland. Door onze nieuwste incasso systeem sturen wij betaalverzoeken per mail, sms en Whatsapp. Hierdoor betaalt uw debiteur snel en heeft u uw geld snel binnen.

Ook snel uw geld ontvangen?

Wilt u ook snel uw geld ontvangen? Dien dan nu uw incasso opdracht in via onderstaande knop. Indien u uw opdracht voor 16:00 uur indient, gaan onze incassojuristen meteen voor u aan de slag!

Veel gestelde vragen.

Hoe kan ik een incassobureau inschakelen?

U kunt een incassobureau inschakelen door te bellen of te mailen. Het incassobureau zal u dan helpen en adviseren over de mogelijkheden en verdere stappen die ondernomen kunnen worden.

Wat is no cure no pay incasso?
No cure no pay incasso betekend dat u de incassokosten niet betaald, maar uw debiteur.
Een incassobureau inschakelen: wanneer doe je dat?
Indien u meerdere malen gevraagd heeft aan uw klant om te betalen, en betaling blijft uit? Dan kunt u een incassobureau inschakelen welke uw incasso opdracht in behandeling zal nemen en uw geld bij de debiteur zo snel als mogelijk proberen binnen te halen.
Wat kost een incassobureau?
De kosten van een incassobureau verschillen. Het hangt af van de hoogte van het te innen bedrag en de rente. In principe kost een incassobureau u niets. Indien het incassobureau uw geld en de gemaakte kosten int, dan betaalt uw debiteur de incassokosten.
Wat doet een incassobureau?
Een incassobureau zorgt er voor dat uw openstaande betalingen van uw klanten zo snel als mogelijk worden betaald.
intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incassobureau inschakelen zzp zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader