intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Incassobureau ZZP

Heeft u meerdere herinnering en aanmaningen gezonden en is de factuur nog niet voldaan? Dan is het tijd om incassobureau ZZP in te schakelen. U heeft hard gewerkt en bent afhankelijk van de betaling van de opdrachtgever. U wilt snel uw geld ontvangen en vraagt zich af wanneer u als ZZP’er een incassobureau in armen kunt nemen. En hoe gaat het allemaal in zijn werk? Op deze pagina zult u alle antwoorden vinden.

Incassobureau voor zzp, hoe werkt het?

U wil als ZZp’er een incassobureau inschakelen omdat uw verzonden facturen niet worden voldaan. U heeft hard gewerkt en bent afhankelijk van de betaling van de opdrachtgever. U wilt snel uw geld ontvangen en vraagt zich af wanneer u als ZZP’er een incassobureau in armen kunt nemen. En hoe gaat een incasso traject in zijn werking? Op deze pagina zult u alle antwoorden vinden.

Unieke methode voor ZZP incasso

Intercash heeft een uniek eigen methode ontwikkeld speciaal voor incasso ZZP. Zo sturen wij niet alleen brieven, maar benaderen uw debiteur ook via diverse kanalen. Indien wij een incasso dossier aanmaken, gaat er meteen een sommatie per sms, WhatsApp en mail uit naar uw debiteur. Zo is de kans vele malen groter dat de vordering sneller voldaan zal worden dan dat er alleen een brief verzonden zal worden.

Wat klanten zeggen over Intercash incassobureau ZZP

Al veel ZZP’ers hebben we geholpen met hun openstaande facturen. Klanten vanuit heel Nederland weten Intercash incasso en juristen te vinden. Ook hebben we veel positieve beoordelingen van onze klanten mogen ontvangen! Daar zijn we trots op! Bekijk deze beoordelingen op Trustoo en Google.

Incassobureau zzp, wat zijn de kosten?

Intercash vindt dat hardwerkende freelancers niet de kosten van het incassoproces moeten dragen. Immers, het is jouw klant die de betaling heeft vertraagd en dus verantwoordelijk is voor deze kosten. Intercash werkt op nu cure no pay basis. Wij verhalen de wettelijke incassokosten en rente op de niet betalende klant. Indien de klant de kosten niet voldoet, kunnen we dit via een gerechtelijke procedure alsnog afdwingen. Gelukkig voldoen 93% van alle debiteuren de vordering 100%.

Incassobureau in armen nemen en uw klant behouden?

U bent bang dat als u als ZZP’er een incassobureau inschakelt, u uw opdrachtgever verlies. Deze gedachten hebben veel ZZP’ers indien ze voor het punt staan om de facturen uit handen te geven aan een incassobureau. Is uw opdracht eenmalig? Dan moet het geen probleem zijn. Uw opdrachtgever is immers diegene die uw facturen niet tijdig voldoet.

Indien u wel uw klant wenst te behouden, kunnen wij als gespecialiseerd incassobureau op een andere wijze te werk zodat uw klantrelatie er zo min mogelijk onder zal lijden. Zo sturen onze juristen eerst nog een zogenaamde Pre-incasso brief op uw verzoek. In deze brief geven wij uw debiteur nog eenmalig de kans om zonder kosten de betaling te voldoen.

Waarom kiezen zzp'ers voor Intercash?

    • Incassobureau zzp werkt op no cure no pay basis. Wij brengen de incassokosten bij uw klant in rekening. Indien de klant de kosten niet voldoet, kunnen we dit via de rechtbank alsnog vorderen.

 

    • Intercash werkt door heel Nederland, het maakt dus niet uit waar u of uw debiteur gevestigd is.

 

  • Wij doen incasso opdrachten van Kampen tot aan Limburg.Wij werken zonder abonnementen. U zit dus nergens aan vast.

 

Betalingstermijn ZZP

De betalingstermijn voor een ZZP is niet anders dan voor een consument en of bedrijf. Indien er geen betalingstermijn is overeengekomen bij het sluiten van de overeenkomst, geldt er een wettelijke betalingstermijn van 30 dagen na factuurdatum. Indien de klant de betaling na 30 dagen na factuurdatum nog niet heeft voldaan, kan u een incassobureau opdracht geven om de vordering te innen. Tevens is uw debiteur wettelijke gezien incassokosten en (handels) rente verschuldigd.