Incassobureau inschakelen zzp

incassobureau inschakelen zzp intercash header

Incassobureau inschakelen zzp met het unieke incassosysteem

U wilt een incassobureau inschakelen zzp voor uw openstaande facturen? U heeft al veel energie gestoken om uw facturen betaald te krijgen met veel ergenis en geen resultaat? Dan is het tijd om Intercash incassobureau zzp in te schakelen! Intercash incasso en juristen werkt met ons eigen unieke incassosysteem. Indien er een incasso opdracht binnenkomt maken wij binnen 2 uur een incasso dossier aan. Bij het aanmaken van een dossier versturen wij meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met een beveiligde link om te gaan betalen.

Als de debiteur de berichten heeft ontvangen en online komt, krijgen wij hier een bericht van en nemen dan meteen contact op met de debiteur. Zo innen wij snel en daadkrachtig uw openstaande vordering.

Als zzper een incassobureau inschakelen

Uw opdrachtgever betaald niet en wilt als zzper een incassobureau inschakelen. Dan bent u bij Intercash incasso en juristen aan het juiste adres. Intercash is al sinds 1983 gespecialiseerd in incasso en juridisch advies voor zzp en MKB. Dus zoek niet verder naar een incassobureau inschakelen zzp en contacteer ons!

incassobureau inschakelen zzp Intercash

● Gespecialiseerd incassobureau voor ZZP en MKB
No cure, no pay (zie onze algemene voorwaarden op deze site.)
● De incassokosten zijn voor rekening van uw debiteur
● Gratis eerste lijns juridisch advies door onze ervaren juristen
● Wij hebben een hoog slagingspercentage 93%
● Uw dossier: 24 uur per dag online inzichtelijk
Binnen een week na betaling geld op uw rekening

Wat klanten zeggen over Intercash  incassobureau zzp

Veel klanten zochten naar incassobureau inschakelen zzp. Wij hebben al veel bedrijven geholpen met hun incasso’s. Klanten vanuit heel Nederland weten Intercash incasso en juristen te vinden. Ook hebben we veel positieve beoordelingen van onze klanten mogen ontvangen! Daar zijn we trots op! Bekijk alle beoordelingen op het onafhankelijke beoordelingen platform Klantenvertellen.nl.

Veel gestelde vragen

U kunt een incassobureau inschakelen door te bellen of te mailen. Het incassobureau zal u dan helpen en adviseren over de mogelijkheden en verdere stappen die ondernomen kunnen worden.

No cure no pay incasso betekend dat u de incassokosten niet betaald, maar uw debiteur.

Indien u meerdere malen gevraagd heeft aan uw klant om te betalen, en betaling blijft uit? Dan kunt u een incassobureau inschakelen welke uw incasso opdracht in behandeling zal nemen en uw geld bij de debiteur zo snel als mogelijk proberen binnen te halen.

De kosten van een incassobureau verschillen. Het hangt af van de hoogte van het te innen bedrag en de rente. In principe kost een incassobureau u niets. Indien het incassobureau uw geld en de gemaakte kosten int, dan betaalt uw debiteur de incassokosten.

Een incassobureau zorgt er voor dat uw openstaande betalingen van uw klanten zo snel als mogelijk worden betaald.

Incasso voor zzpers

Intercash incasso en juristen is gespecialiseerd in incasso zaken voor zzpers en MKB. Intercash opereert al sinds 1983 en heeft al vele zzpers geholpen door heel Nederland. Door onze nieuwste incasso systeem sturen wij betaalverzoeken per mail, sms en whatsapp. Hierdoor betaalt uw debiteur snel en heeft u uw geld snel binnen.

Ook snel uw geld ontvangen?

Wilt u ook snel uw geld ontvangen? Dien dan nu uw incasso opdracht in via onderstaande knop. Indien u uw opdracht voor 16:00 uur indient, gaan onze incassojuristen meteen voor u aan de slag!