intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Online incasso indienen? Dit kan gemakkelijk en snel!

U krijgt maar geen betaling na de geleverde producten en of diensten? Halen de verzonden betalingsherinnerring en aanmaning niks uit? Dan is het tijd om een online incasso traject te starten om uw wanbetaler tot betaling over te laten gaan. Dit kunt u gemakkelijk doen door op de groene knop hieronder te klikken. 

Wat is een online incasso?

Een online incassobureau is een bedrijf dat zich richt op het innen van onbetaalde facturen. Dit gebeurt tegenwoordig volledig digitaal, wat zorgt voor een snellere en efficiënte afhandeling van uw incasso opdrachten. Bovendien maakt de online aanpak het mogelijk om het incassoproces te volgen en te beheren vanaf elke locatie, op elk moment via onze online incasso portal. U kunt dus gemakkelijk een incassobureau inschakelen buiten uw eigen woonplaats. Wij hebben namelijk een landelijke dekking.

 

Daarom kiest u ons

check 1  Beoordeeld door klanten mer een 9,7
check 1  Hoog slagingspercentage van 93%
check 1  Klein persoonlijk team, waardoor er korte lijnen zijn
check 1  Nieuwste incasso technieken met o.a. WhatsApp
check 1  U ontvangt de wettelijke rente
check 1  Uw debiteur moet de incassokosten en wettelijke rente betalen
check 1  Alleen ervaren incasso juristen behandelen uw dossier
check 1  Gratis eerste lijns juridisch advies

Online incasso bureau hoe werkt het?

U kunt online uw incasso opdracht gemakkelijk bij ons indienen. Indien wij een online incasso binnenkrijgen, gaan we meteen aan de slag met het aanschrijven van uw debiteur. Dit gebeurt via diverse kanalen zoals sms, WhatsApp, mail, per post en telefonisch. We trachten zo snel als mogelijk is om in contact te komen met uw debiteur om te kijken waarom de facturen niet voldaan worden.

Ondertussen kunt u meekijken in ons online incasso systeem hoe de status van uw dossier is. 

De voordelen van een online incassobureau

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het gebruik van een online incassobureau. Hieronder zetten we er enkele op een rij:

– Efficiëntie: Dankzij onze digitale aanpak kan het incassoproces sneller en efficiënter verlopen.

 

– Transparantie: U kunt het incassoproces op elk moment volgen en beheren via onze online portal. Dit zorgt voor een transparant en controleerbaar proces van uw dossiers.

 

– Kostenbesparing: U hoeft geen stukken meer per post aan te leveren. Ook kunt u binnen 4 minuten uw vordering al indienen.

 

– Bereikbaarheid: Met ons online incassobureau kunt u uw incasso’s beheren vanaf elke locatie, op elk moment. Dit maakt het mogelijk om flexibel te werken en snel in te spelen op veranderingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Dit kunnen wij voor u betekenen

De keuze voor online incassobureau Intercash kan uw bedrijf tal van voordelen bieden. Het kan u helpen om uw debiteurenbeheer beter te optimaliseren, uw cashflow te verbeteren en uw bedrijfsresultaten te verhogen binnen uw bedrijf. Bovendien kan online incassobureau Intercash u ondersteunen in het behoud van een goede relatie met uw klanten, door een respectvolle en professionele aanpak tijdens het incassoproces.
Als u op zoek bent naar een snelle manier om uw onbetaalde facturen te innen, dan is online incassobureau Intercash wellicht de oplossing voor uw bedrijf.

Wat onze klanten zeggen

Wij zijn trots op de beoordelingen die wij hebben mogen ontvangen van onze klanten. Bekijk ook eens onze beoordelingen van onze klanten op platform Trustoo.

online incassobureau beoordelingen

Waarom een online incasso bureau?

Als u denkt aan een online incasso bureau denkt u al snel aan een geautomatiseerde proces zonder medewerkers. Echter, is dit niet het geval. Online incasso betekent dat het gemakkelijk is online een incasso opdracht in te dienen en deze te volgen via een online portal.

Alles gaat vandaag de dag via de computer, tablet of telefoon. Iedereen heeft dagelijks zijn mobiel bij de hand en kijkt meerdere keren per dag op de mobiel. Doordat wij online incasso methoden gebruiken is de kans op betaling van de vordering vele malen groter. Zo schrijven wij uw debiteur aan via WhatsApp, sms, Facebook, mail en andere sociale kanalen om snel in contact te komen met uw debiteur. dracht gemakkelijk bij ons indienen. Indien wij een online incasso binnenkrijgen, gaan we meteen aan de slag met het aanschrijven van uw debiteur.

Wat zijn de kostenvan een online incassobureau?

Wij werken op basis van no cure no pay. De incassokosten worden namelijk verhaald op de debiteur. Uw debiteur is namelijk wettelijk verplicht de incassokosten en wettelijke rente te voldoen. Indien de debiteur de kosten niet voldoet, kunnen we deze via een gerechtelijke procedure alsnog afdwingen.