Online incassobureau

Online incassobureau: De voordelen voor uw bedrijf

Online incassobureau is een term die u wellicht veel vaker bent tegengekomen. Maar wat betekent online incassobureau eigenlijk? En hoe kan het uw bedrijf ten goede komen? Op deze pagina gaan we dieper in op de voordelen van een online incassobureau en hoe deze uw bedrijfsvoering kan verbeteren. Tegenwoordig gaat alles digitaal, zo ook de incassobranche. Intercasah heeft een eigen uniek incassosyteem ontworpen speciaal voor de onlone incasso’s.

Wat is een online incassobureau?

Een online incassobureau is een bedrijf dat zich richt op het innen van onbetaalde facturen. Dit gebeurt tegenwoordig volledig digitaal, wat zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van uw incasso opdrachten. Bovendien maakt de online aanpak het mogelijk om het incassoproces te volgen en te beheren vanaf elke locatie, op elk moment via onze online incasso portal.

 

Daarom online incassobureau Intercash.

check   Beoordeeld door klanten mer een 9,7
check   Hoog slagingspercentage van 93%
check   Klein persoonlijk team, waardoor er korte lijnen zijn
check   Nieuwste incasso technieken met o.a. WhatsApp
check   U ontvangt de wettelijke rente
check   Uw debiteur moet de incassokosten en wettelijke rente betalen
check   Alleen ervaren incasso juristen behandelen uw dossier
check   Gratis eerste lijns juridisch advies

De voordelen van een online incassobureau

 Er zijn tal van voordelen verbonden aan het gebruik van een online incassobureau. Hieronder zetten we er enkele op een rij:

  • Efficiëntie: Dankzij onze digitale aanpak kan het incassoproces sneller en efficiënter verlopen.

 

  • Transparantie: U kunt het incassoproces op elk moment volgen en beheren via onze online portal. Dit zorgt voor een transparant en controleerbaar proces van uw dossiers.

 

  • Kostenbesparing: U hoeft geen stukken meer per post aan te leveren. Ook kunt u binnen 4 minuten uw vordering al indienen.

 

  • Bereikbaarheid: Met ons online incassobureau kunt u uw incasso’s beheren vanaf elke locatie, op elk moment. Dit maakt het mogelijk om flexibel te werken en snel in te spelen op veranderingen.

 Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

De voordelen van een online incassobureau

De keuze voor online incassobureau Intercash kan uw bedrijf tal van voordelen bieden. Het kan u helpen om uw debiteurenbeheer beter te optimaliseren, uw cashflow te verbeteren en uw bedrijfsresultaten te verhogen binnen uw bedrijf. Bovendien kan online incassobureau Intercash u ondersteunen in het behoud van een goede relatie met uw klanten, door een respectvolle en professionele aanpak tijdens het incassoproces.
Als u op zoek bent naar een snelle manier om uw onbetaalde facturen te innen, dan is online incassobureau Intercash wellicht de oplossing voor uw bedrijf. 

Wat klanten zeggen over online incassobureau Intercash.

Wij zijn trots op de beoordelingen die wij hebben mogen ontvangen van onze klanten. Bekijk ook eens onze beoordelingen van onze klanten op platform Trustoo.
online incassobureau beoordelingen
intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Online incassobureau zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader