Incasso jurist met ervaring

Incasso jurist header intercash

Incasso jurist inschakelen

Incasso jurist met ervaring inschakelen? Een incassobureau heeft veelal geen juridische kennis en werken vaak geen advocaten en of juristen. Bij juridisch incassobureau intercash werken gespecialiseerde incassojuristen met veel ervaring. Zodra een vordering wordt betwist kan een incasso juristen van Intercash u helpen bij de juridische vraagstukken. Bij een normaal incassobureau word vaak de vordering overgedragen aan een externe jurist wat extra kosten met zich mee brengt. Bij Intercash incasso en juristen is dit dus niet het geval.

Wij kunnen dus voor u incasseren en natuurlijk procederen. Bij Intercash zit u dus goed. De incassojuristen van Intercash hebben vele jaren ervaring. Zo geven wij onze klanten gratis eerste lijns juridisch advies.

Incasso jurist die snel actie onderneemt

Incasso jurist die snel actie onderneemt om uw openstaande vordering te innen? De incasso jurist van Intercash onderneemt binnen 2 uur na ontvangst van de oprdracht meteen actie. De incasso jurist maakt het dossier aan in ons unieke eigen incassosyteem en verstuurt meteen een brief, mail, sms en Whatsapp met een betaalverzoek naar uw debiteur. Ons incassosysteem monitort continu of de debiteur de berichten heeft ontvangen en online komt. Indien de debieteur online komt, neent de incasso jurist meteen contact op met de debiteur om tot een betaling te komen. De meeste vorderingen worden al betaald binnen 3 dagen na het aanmaken van het dossier door onze incasso jruist.

No cure no pay incasso jurist

Onze incasso juristen werken op no cure no pay wijze. Dit betekent dan uw debiteur de kosten van de incasso jurist betaald en niet u. Intercash is van mening dat een incassotraject door onze incasso juristen u niet mag kosten en u zelfs rente moet opleveren. Indien uw debiteur de incassokosten en wettelijke rente niet wil betalen kunnen wij via een gerechtelijke procedure deze afdwingen. Intercash heeft al veel rechtszaken gewonnen tegen debiteuren die de kosten niet wensten te betalen.

Klik op de onderstaande link om een gewonnen rechtzaak tegen een debiteur die de kosten niet wou betalen te bekijken:

Rechtzaak inzake niet betalen incassokosten

Wat klanten zeggen over onze incasso juristen

Een incasso jurist van Intercash incasso en juristen doet altijd zijn uiterste best om uw geld zo snel als mogelijk te innen. Wij zijn daarom ook trots op de beoordelingen van onze klanten.

Daarom een incasso jurist van Intercash

  • Gespecialiseerde incassojuristen werken aan uw dossier
  • Hoog slagingspercentage 93%
  • Uw debiteur betaalt de incassokosten en rente
  • U ontvangt de rente
  • De aller nieuwste incasso methoden met o.a. Whatsapp
  • Eigen unieke incassosyteem
  • Binnen 2 uur actie van een incasso jurist
  • We sturen meteen een brief, mail, sms en Whatsapp met betaallink naar uw debiteur
  • Snelste incasso van Nederland

incasso jurist Johan Tukker Intercash