intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Incasso advocaat

Incasso advocaat inschakelen? Een advocaat is veel te duur!

Incasso advocaat nodig? Een advocaat is veel te duur! Een advocaat rekent bij betwisting van een dossier al snel zijn uurtarief van €250,00 per uur. De incasso juristen van Intercash rekenen geen uurtarief bij betwisting van uw dossier en zijn net zo goed als een incasso advocaat. Bij Intercash berekenen wij alleen de incassokosten in een minnelijk incasso traject en geen duur uur tarief. Indien het om een juridisch traject gaat zijn onze juristen zeker de hele goedkoper dan een advocaat.

Een incasso advocaat inschakelen lijkt misschien de beste keuzen bij een juridisch conflict, maar een incasso jurist heeft dezelfde kennis van het recht. Een incassojurist doet niet onder bij een advocaat. Het enige verschil is dat een jurist alleen zaken tot €25.000,- mag behandelen met uitzondering van huurkwesties. Dus waarom zou u een dief van uw eigen portemonnee zijn om een dure incassoadvocaat in te schakelen?

Advocaat of een jurist?

Waarom zou u een advocaat kiezen als een jurist net zo goed is en vele malen goedkoper is? Het verschil tussen een advocaat en een jurist is nihiel. Ze hebben dezelfde stof moeten leren, en weten beiden net zo veel van het wetboek. Het enige verschil is dat een incasso advocaat vordering mag doen boven de €25.000,- en een net iets meer mag doen dan een incasso jurist. Dus indien u een vordering heeft onder de €25.000,- bent u bij Intercash aan het juiste adres!

Daarom kiest u voor onze juristen

check 1  Net zo goed als een incasso advocaat
check 1  Geen duur uurtarief welke een advocaat wel berekend
check 1  Klein persoonlijk team, waardoor er korte lijnen zijn
check 1  Nieuwste incasso technieken met o.a. WhatsApp
check 1  U ontvangt de wettelijke rente
check 1  Uw debiteur moet de incassokosten en wettelijke rente betalen
check  Alleen ervaren incasso juristen behandelen uw dossier
check  Gratis eerste lijns juridisch advies

De voordelen van een incassobureau met ervaren juristen

Incassobureau Intercash biedt uw onderneming verschillende voordelen ten opzichte van een incasso advocaat.

De keuze voor icassobureau Intercash is niet zomaar een beslissing. Het gaat vaak om meer dan alleen het vorderen van een openstaande factuur. Incassobureau Intercash biedt u een scala aan diensten die verder gaan dan een incasso traject alleen, en welke een incasso advocaat niet doet. Denk aan debiteurenbeheer, juridische ondersteuning en advies over kredietrisico’s. Met deze ondersteuning kunt u zich richten op wat echt belangrijk is – het succesvol runnen van uw onderneming zonder zorgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met onze juristen!

Waarom kiezen voor incassobureau Intercash?

Het kiezen voor incassobureau Intercash is een slimme beslissing voor uw bedrijf. U kunt uw geld terugkrijgen zonder extra kosten te maken, want u bent net als ons van mening dat een incassotraject u niet mag kosten en zelfs de wettelijke rente moet opleveren. U hoeft zich niet meer druk te maken over de openstaande facturen of de stress van het najagen van schulden, deze last neemt een incasso jurist van uw over.

Wat klanten zeggen

Wij zijn trots op de beoordelingen die wij hebben mogen ontvangen van onze klanten. Bekijk ook eens onze beoordelingen van onze klanten op platform Trustoo.

Incasso advocaat beoordelingen Intercash