intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Incasso Kampen al sinds 1983 vooruitstrevend

Intercash incasso Kampen bestaat sinds 1983 en maakt gebruik van unieke mogelijkheden om zo snel mogelijk uw geld te innen. Onlangs heeft Intercash een nieuw logo laten ontwikkelen en wordt haar website regelmatig aangepast.

Intercash spant zich maximaal in om te bewerkstelligen dat uw vordering als eerste wordt betaald. Onze juristen kunnen uw debiteur overtuigen dat nu betalen voor hem ook de beste optie is.

DAADKRACHTIGE INCASSO

Intercash laat zich niet met smoesjes opschepen waarom uw debiteur denkt de betaling te kunnen opschorten.

Intercash geeft klanten ook ongevraagd advies als onze juristen verbeteringen zien. Met name op het gebied van algemene voorwaarden valt vaak voor u voordeel te behalen, met name het vergaand uitsluiten van uw aansprakelijkheid tegen schadeclaims wegens tekortkomingen.

DE PERSOONLIJKE AANPAK VAN INTERCASH INCASSO KAMPEN

Intercash bestaat uit een relatief klein team van gespecialiseerde en ervaren incasso juristen. U heeft altijd direct contact met een van onze juristen. Wij zijn zelfs in de avond en weekenden via een mobiel nummer bereikbaar.

Intercash vindt dat u moet krijgen waar u recht op heeft. U zaak is onze zaak en wij behandelen uw zaak alsof het onze eigen zaak is. Sterker nog uw zaak is onze zaak en met ons valt niet te sollen.

De debiteur betaalt de incassokosten

Op basis van de wet betaalt uw debiteur de incassokosten en rente. De incassokosten zijn voor ons en de rente voor u. Desnoods dwingen onze incasso juristen de betaling van incassokosten en wettelijke rente af via een gerechtelijke procedure. Intercash procedeert dus ook voor alleen de kosten en de rechtbank zal die toewijzen.

Hierna volgt een linkje naar een rechtszaak die wij hebben gewonnen voor alleen de incassokosten en wettelijke handelsrente:

Wilt u zo snel mogelijk krijgen waar u recht op heeft? Klik dan hier.

Deel deze blog

Meer blogs