Incassobureau Kampen

U zoekt een incassobureau of deurwaarder in Kampen?

Intercash incasso en juristen zit sinds 1983 aan de Vloeddijk 140 te Kampen. Van oorsprong een echt Kamper bedrijf en daar zij wij trots op. Gelegen aan de mooie stadsgracht De Burgel. Wij zijn gespecialiseerd in het incasseren van openstaande, onbetaalde rekeningen bij uw debiteuren. Intercash incasso en juristen werkt al vele jaren succesvol voor bedrijven in Kampen en omgeving. Bedrijven uit heel Nederland weten Intercash incasso en juristen te vinden als hun facturen niet worden betaald. Als uw vordering wordt betwist beoordelen onze juristen de situatie snel en voeren effectief verweer. Namens u handelen wij snel, correct  en succesvol. Ons incassobureau Kampen werkt met een vast team van ervaren en deskundige juristen die snel en direct tot actie overgaan.

Als incassobureau Kampen incasseren wij als het kan buiten de rechter om. Betaalt uw debiteur uiteindelijk niet vrijwillig dan kan onze jurist betaling via de rechter en deurwaarder afdwingen. Is maximale druk gewenst dan kunnen wij beslag laten leggen of het faillissement aanvragen

Na betaling ontvangt u binnen een week uw geld en rente op uw rekening.

Zoekt u een no cure, no pay incassobureau in Kampen?

Intercash werkt op basis van no cure, no pay. Dat betekent dat uw debiteur aansprakelijk is voor de incassokosten en rente. Ons incassobureau Kampen spreekt uw debiteur aan op vergoeding van de incassokosten en rente. Wij berekenen geen dossierkosten.

Wilt u dat wij u helpen bij het incasseren van uw vorderingen?  Intercash incasso en juristen is sinds 1983 gespecialiseerd in het snel innen van uw geld.

Bel ons voor meer informatie en advies op 038 – 3326309 of mail naar info[a]intercash.nl.

U kunt gemakkelijk via onze site een opdracht verstrekken. Klik op de volgde link incasso-opdracht