Incassobureau Kampen nodig?

Wij gaan verder waar een ander incassobureau stopt.

Waarom Intercash?

check 1  Klein team van ervaren juristen

check 1  Gespecialiseerd in incasso MKB en ZZP

check 1  Uitstekende beoordelingen

check 1  Persoonlijk en kleinschalig

check   Uw debiteur betaalt de kosten

check  Slagingspercentage 93%

check  Incasso met behoud van klantrelatie

check  No cure No pay*

intercash incasso juristen icon

Waarom Intercash?

check   Klein team van ervaren juristen

check   Gespecialiseerd in incasso MKB en ZZP

check   Uitstekende beoordelingen

check   Persoonlijk en kleinschalig

check   Uw debiteur betaalt de kosten

intercash incasso juristen icon

Onze diensten

Incasso Intercash

Incasso

Heeft u te maken met openstaande facturen en moeizame betalingen? Laat ons u helpen! Onze gespecialiseerde incasso juristen staan klaar om uw debiteurenbeheer naar een hoger niveau te tillen.

Bij Intercash Incassobureau Kampen begrijpen we dat achterstallige betalingen uw bedrijf kunnen belemmeren. Onze op maat gemaakte incasso dienst is ontworpen om uw cashflow te optimaliseren en uw financiële resultaten te verbeteren.

Ga naar Incasso >

Juridisch advies Intercash

Juridisch advies

Bij Intercash Incassobureau Kampen begrijpen we dat juridische uitdagingen een complexe en tijdrovende aangelegenheid kunnen zijn. Daarom bieden onze ervaren juridische professionals u een helpende hand in het navigeren door het juridische landschap.

Ongeacht de complexiteit van uw juridische vraagstukken, wij staan klaar om u te ondersteunen in diverse rechtsgebieden, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen voor uw bedrijf.

Ga naar Juridisch advies >

Deurwaarder logo intercash

Deurwaarder

Intercash Incassobureau Kampen staat voor u klaar met professionele en doelgerichte deurwaarders die uw incassoproces naar een hoger niveau tillen. Als u een deurwaarder in Kampen nodig heeft, bent u bij ons aan het goede adres.

Onze ervaren deurwaarders zijn experts in het innen van openstaande vorderingen en zetten zich in om uw debiteuren te bewegen tot prompte betaling.

Ga naar Deurwaarder >

intercash incasso juristen icon

Over Intercash Incassobureau Kampen

Incassobureau kampen Intercash

Ons incassobureau int uw geld sneller

Intercash bestaat uit een klein team juristen die u het gehele proces bij zullen staan. We staan u zowel bij in een incasso procedure als in een gerechtelijke procedure. Indien u een incasso opdracht indient zullen onze juristen alles op alles zetten om zo snel als mogelijk uw geld te innen bij uw debiteur.

Als vooraanstaand incassobureau Kampen werken wij met de nieuwste incasso methoden. Onze incasso juristen gaan verder dan alleen het versturen van brieven en e-mails. We benaderen uw debiteur via verschillende sociale kanalen zoals WhatsApp, Facebook, Instagram, enz.

Naast het incasseren van uw openstaande facturen, geven onze juristen u ook juridisch advies indien nodig. Ook kijken we samen met u indien gewest naar uw algemene voorwaarden.

Ook kunnen onze juristen u bijstaan in een gerechtelijke procedure. Onze juristen zijn namelijk net zo goed als een advocaat, maar vele malen goedkoper.

Incassokantoor Intercash heeft een sterke reputatie opgebouwd in Kampen en de wijde omgeving. Hoewel ons hoofdkantoor gevestigd is in Kampen, bieden wij een landelijke dekking. Tegenwoordig gaat alles online, en maakt het niet uit waar u gevestigd bent.

incassobureau in rotterdam

intercash incasso juristen icon

Incasso traject zonder uw klant te verliezen

 Bij ons staat uw klant relatie voorop

U twijfelt om een incassobureau in te schakelen gezien u uw klant niet kwijt wil. Maar na diverse herinnering en aanmaningen te hebben verzonden heeft u nog steeds geen betaling ontvangen. Het begrijpen van uw debiteur en het serieus benaderen van hun situatie is van cruciaal belang voor het bereiken van een succesvolle oplossing. Bij Intercash incassobureau Kampen geloven we sterk in het belang van een respectvolle en empathische benadering. We begrijpen dat uw debiteuren meer zijn dan alleen openstaande rekeningen; het zijn individuen met hun eigen uitdagingen en omstandigheden.

Wanneer we met debiteuren omgaan, nemen we de tijd om naar hen te luisteren en hun perspectief te begrijpen. Dit luisterend oor stelt ons in staat om een diepgaand inzicht te krijgen in de redenen achter onbetaalde facturen. Door open communicatie te bevorderen, creëren we een omgeving waarin debiteuren zich gehoord voelen en bereid zijn samen te werken aan oplossingen.

Bij Intercash incassobureau Kampen gaan we echter verder dan alleen luisteren. We begrijpen dat tijd van essentieel belang is in financiële zaken. Daarom handelen we doelgericht en proactief wanneer dat nodig is. Onze uitgebreide ervaring heeft ons geleerd dat het vermijden van onnodige vertragingen en het snel ingrijpen in situaties de kans vergroot op een positieve uitkomst die alle betrokken partijen tevreden stelt.

We zijn ons er terdege van bewust dat het behouden van klanten van groot belang is voor uw bedrijf. Klantrelaties zijn vaak met zorg en geduld opgebouwd, en het is begrijpelijk dat u niet zomaar afscheid wilt nemen van waardevolle klanten. Onze aanpak is erop gericht om op een professionele manier met debiteuren om te gaan, zodat de klantrelatie behouden kan blijven terwijl financiële geschillen worden opgelost.

Het hart van ons succes ligt in heldere communicatie met uw klant. We geloven dat transparantie en duidelijkheid essentieel zijn om vertrouwen op te bouwen en samenwerkingsbereidheid te bevorderen. Onze communicatie is niet alleen gericht op het informeren van debiteuren over hun financiële verplichtingen, maar ook op het uitleggen van mogelijke oplossingen en het creëren van een gemeenschappelijk begrip van de situatie.

Intercash Incassobureau Kampen is toegewijd aan het benaderen van incasso met respect, empathie en doelgerichte actie. Onze lange geschiedenis van succes is gebaseerd op het begrip dat financiële kwesties complex zijn en vaak diepgaander inzicht vereisen. Door debiteuren serieus te nemen, snel te handelen waar nodig en helder te communiceren, streven we naar resultaten die zowel uw belangen als die van uw klanten dienen, terwijl waardevolle zakelijke relaties behouden blijven.

Elk incasso dossier is maatwerk

Bij Intercash Incassobureau Kampen staat het benaderen van uw debiteur met uiterste respect en professionaliteit voorop, omdat we begrijpen dat zakelijke relaties en reputaties kostbaar zijn. Ons doel is niet alleen om uw openstaande facturen te innen, maar ook om dit te bereiken terwijl we een sfeer van eerlijke communicatie behouden. We zijn ons bewust van de waarde van het behouden van een constructieve dialoog met uw debiteur, zelfs in deze financiële situaties.

In ons streven om tot een succesvolle inning van uw factuur te komen, verliezen we nooit het belang van kosten en vertragingsrente uit het oog. Het is van cruciaal belang dat uw debiteur de volledige verantwoordelijkheid draagt voor de financiële gevolgen van hun handelingen. We zijn vastbesloten om niet alleen het verschuldigde bedrag te innen, maar ook om ervoor te zorgen dat eventuele extra kosten en rente eerlijk worden verrekend.

Timing speelt een essentiële rol in het incassoproces, en we begrijpen het belang van een tijdige overdracht van onbetaalde facturen. Hoe eerder we betrokken zijn, hoe groter de kans op succes. Door ons vroeg in het proces in te schakelen, kunnen we proactief te werk gaan en de nodige stappen ondernemen om de kans op betaling te vergroten. Het stelt ons in staat om de situatie van uw debiteur grondig te onderzoeken en een strategie te ontwikkelen die het beste past bij de specifieke omstandigheden.

Bij Intercash incassobureau Kampen gaan we verder dan alleen incassowerk. Onze ervaren juristen fungeren als juridisch adviseur en actieve zakenpartner om uw belangen te behartigen. Met bewezen resultaten in verschillende sectoren begrijpen we de complexiteit van verschillende bedrijfsomgevingen en weten we hoe we een op maat gemaakte aanpak moeten ontwikkelen. Of het nu gaat om onderhandelingen, het opstellen van overeenkomsten, of juridische vertegenwoordiging, wij hebben de expertise om het gewenste resultaat te realiseren.

In de dynamische wereld van incasso en juridische zaken is Intercash Incassobureau Kampen uw betrouwbare partner. Ons engagement voor respectvolle communicatie, financiële rechtvaardigheid en effectieve actie heeft ons geholpen om succesvolle oplossingen te bieden voor talloze cliënten. Vertrouw op onze ervaring en toewijding om uw onbetaalde facturen om te zetten in succesverhalen die uw zakelijke belangen beschermen en bevorderen.

intercash incasso juristen icon

Hoe wij te werk gaan

Onze werkwijze in Kampen.

Intercash Incassobureau Kampen heeft haar eigen unieke werkwijze. Bij een binnenkomende opdracht verstuurt ons unieke incassosysteem meteen een brief, e-mail, sms en Whatsapp met een beveiligde betaallink naar uw debiteur. De meeste vorderingen worden al binnen een week voldaan!

Met ons eigen ontwikkelde unieke incassosysteem hebben wij een slagingspercentage van maar liefst 93%.

intercash incasso juristen icon

Recente blogs

Vordering uit handen geven

Iedere ondernemer komt vroeg of laat in aanraking met openstaande vorderingen die niet worden voldaan. Een vordering uit handen geven doet u niet zomaar. U heeft al vele herinneingen en aanmaningen verzonden, maar keijgt geen contact met de debiteur. U komt er zelf...

Lees meer

Meerwerk niet betaald

Krijgt u het meerwerk niet betaald? Wij innen het voor u! U heeft een opdracht aangenomen, waarbij meerwerk is ontstaan. Na het verzenden van de factuur wil uw opdrachtgever het meerwerk niet betalen. Nu kunt u het laten zitten waardoor u met een onbetaalde factuur...

Lees meer

Een Uitgebreide Gids voor Incasso Software

Inleiding In de wereld van financiën en zaken is de behoefte aan effectieve oplossingen voor schuldinvordering heeft geleid tot gespecialiseerde software, zoals Incasso software. Incasso software fungeert als een waardevol hulpmiddel om schuldinvordering processen te...

Lees meer

intercash incasso juristen icon

Een incasso kantoor zonder kosten

 

U ontvangt de wettelijke rente

Bent u bij uw huidige incassobureau niet alleen het factuurbedrag verschuldigd, maar wordt ook de wettelijke rente ingehouden? Het komt vaak voor dat incassobureaus de wettelijke rente behouden, hoewel hun klanten recht hebben op deze vergoeding voor de vertraagde betaling. Bij Intercash Incassobureau Kampen begrijpen we het belang van eerlijkheid en transparantie in het incassoproces. Daarom gaan we een stap verder door de ontvangen wettelijke rente door te geven aan onze klanten.

Ons integere incassobureau en juristenkantoor erkent dat de wettelijke rente een rechtmatige compensatie is voor het uitblijven van een tijdige betaling. Wanneer een incasso succesvol wordt afgehandeld, brengen wij deze rente over naar u, onze gewaardeerde klant. Dit betekent dat een geslaagde incasso u in feite niets kost. U ontvangt niet alleen het volledige factuurbedrag, maar ook de wettelijke rente die daarop van toepassing is.

Bij Intercash incassobureau Kampen geloven we in transparantie, eerlijkheid en klantgerichtheid. Onze toewijding aan het eerlijk omgaan met financiële zaken heeft ons gemaakt tot wat we zijn – een betrouwbare partner voor incasso en juridische diensten. Met ons als uw partner kunt u erop vertrouwen dat uw financiële belangen worden beschermd en dat u de vergoedingen krijgt waar u recht op heeft.

Intercash Incassobureau Kampen is lid van de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs en Nederlandse Juristen Vereniging. Specialisten op het gebied van zakelijke geschillen, incasso, huur, aanneming van werk, contracten en gerechtelijke procedures. De juristen van Intercash incassobureau Kampen vechten voor uw recht!

No cure No pay methode

Bent u op zoek naar een incassobureau Kampen met een ‘no cure no pay’-aanpak? Bij Intercash Incassobureau Kampen hanteren we dit principe ten volle. We zijn van mening dat een incassotraject voor u als opdrachtgever geen financiële last zou moeten zijn. Sterker nog, het zou u zelfs in staat moeten stellen om rendement te behalen. Onze ervaren juristen begrijpen dit en hebben het als uitgangspunt genomen in onze dienstverlening.

Wanneer u ervoor kiest om met ons samen te werken, zullen we er alles aan doen om uw vorderingen succesvol te innen. Indien de debiteur volledig aan zijn betalingsverplichting voldoet, hoeft u geen incassokosten te betalen. Bovendien gaan we nog een stap verder. Naast het feit dat u geen kosten heeft, zullen wij u ook de wettelijke rente toekennen die voortvloeit uit de te late betaling.

Onze benadering van ‘no cure no pay’ is gebaseerd op het principe van eerlijkheid en samenwerking. We delen het risico met u en streven naar een win-win situatie. Onze juristen zullen zich inzetten om uw vorderingen op een doeltreffende en rechtmatige manier te innen. Als het gewenste resultaat wordt behaald, heeft u niet alleen de volledige vordering terug, maar ook de rente die wettelijk verschuldigd is.

Intercash Incassobureau Kampen is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten die uw zakelijke belangen beschermen en bevorderen. Met onze no cure no pay-aanpak kunt u met vertrouwen stappen ondernemen om uw openstaande vorderingen aan te pakken, wetende dat uw financiële belangen onze hoogste prioriteit hebben. Ons team van deskundige juristen staat voor u klaar om uw incassotraject soepel en succesvol te laten verlopen, zonder enige financiële last voor u.

Wat als de debiteur de incassokosten niet betaald?

In het geval dat uw debiteur weigert de incassokosten te betalen, schakelen onze bekwame juristen onmiddellijk over naar actie om het openstaande bedrag te innen, en dit geldt ook voor situaties in Kampen. Ons toegewijde incassobureau team begrijpt het belang van proactief handelen en werkt met vastberadenheid om ervoor te zorgen dat uw financiële belangen worden behartigd.

Onze ervaren incassojuristen hebben bewezen strategieën ontwikkeld om uw debiteur te overtuigen van de noodzaak om onmiddellijk tot betaling over te gaan. We begrijpen dat in sommige gevallen het idee van betalen kan worden uitgesteld, maar onze juristen kunnen effectieve argumenten aanvoeren die laten zien dat het betalen van de openstaande vordering op de lange termijn kosten bespaart. Dit kan variëren van verdere juridische stappen tot het vermijden van extra incassokosten.

Daarnaast beschikken onze juristen over de expertise om juridische procedures te voeren met betrekking tot incassokosten en wettelijke rente. Dit betekent dat we niet alleen proactief handelen om debiteuren te overtuigen van betaling, maar ook succesvolle juridische stappen kunnen ondernemen om uw financiële belangen te beschermen. Onze trackrecord in het voeren van procedures voor incassokosten en wettelijke rente getuigt van onze vastberadenheid en effectiviteit op dit gebied.

Intercash’s juridische team is niet alleen bekwaam in het innen van openstaande vorderingen, maar we zijn ook experts in het begeleiden van juridische processen om de financiële rechten van onze cliënten te verdedigen. Ongeacht de situatie, we werken hard om ervoor te zorgen dat uw belangen worden behartigd en uw financiële resultaten worden geoptimaliseerd. U kunt op ons rekenen om uw zaak met de hoogste mate van professionaliteit en vastberadenheid aan te pakken.

Intercash Incassobureau Kampen heeft diverse vonnissen gehaald, waarbij de gevorderde incassokosten en wettelijk rente door de rechter zijn toegewezen.