Incassobureau Kampen

Incassobureau Kampen Intercash header

Incassobureau Kampen – Snelste en beste incassobureau in Kampen

Incassobureau Kampen heeft al sinds 1983 veel klanten succesvol geholpen met het innen van de openstaande facturen. Met een hoog slagingspercentage van maar liefst 93% kunt u er van uit gaan dat wij uw vordering bijna altijd wel innen. Incassobureau Kampen heeft alleen ervaren incasso juristen aan het werk. Bij de meeste incassobureaus werken incassomedewerkers welke bij verweer vaak niets weten over de juridische kwesties. De incassojuristen van Intercash kunnen u wel voorzien van eerste lijn juridisch advies en eventueel procederen. Intercash incasso en juristen hebben al veel rechtszaken succesvol gewonnen voor onze klanten.

Snelste incasso van Nederland

Intercash incassobureau Kampen int snel uw geld met ons eigen unieke incassosysteem. De meeste vorderingen worden vaak al binnen een week voldaan. Wij hebben een slagingspercentage van maar liefst 93%. Bekijk de video hieronder!

Incassobureau Kampen maakt het verschil!

Snelle incasso in binnen en buitenland

No cure, no pay incasso*

Uniek eigen incassosysteem met de nieuwste methoden

Meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur

Gratis eerste lijns juridisch advies

Wij benaderen uw klant respectvol

Intercash heeft een hoog slagingspercentage van maar liefst 93%

Uw dossier: 24 uur per dag online inzichtelijk

De beoordelingen van onze klanten

BasdeboomBasdeboom
15:27 16 Mar 22
Hebben voor mij algemene voorwaarden gemaakt. Zeer tevreden over, de prijs viel me mee.
Bettina van der EijkBettina van der Eijk
11:24 09 Feb 22
Goed en duidelijk advies, alles wordt snel afgehandeld.
Astrid CarpeDiemAstrid CarpeDiem
15:20 08 Feb 22
Deskundig en integere dienstverlening. Heldere communicatie, prettig zaken doen
Stan AnneveldtStan Anneveldt
22:02 06 Feb 22
Werk hier al jaren mee samen , zeker een aanrader!
Jack Van NootenJack Van Nooten
18:04 01 Feb 22
Snel mijn geld binnen! Zeer persoonlijke aanpak👍

Incassobureau Kampen heeft ervaren juristen

Als incassobureau Kampen incasseren wij als het kan buiten de rechter om. Betaalt uw debiteur uiteindelijk niet vrijwillig dan kan onze incasso jurist betaling via de rechter en deurwaarder afdwingen. Is maximale druk gewenst dan kunnen wij beslag laten leggen of het faillissement aanvragen.

Na succesvolle betaling ontvangt u binnen een week uw geld en rente op uw rekening.

93%

Slagingspercentage

No cure no pay incassobureau in Kampen

Intercash incassobureau Kampen werkt op basis van no cure, no pay. Dat betekent dat uw debiteur aansprakelijk is voor de gemaakte incassokosten en rente. Ons incassobureau Kampen spreekt uw debiteur aan op vergoeding van de gemaakte incassokosten en rente. Wij berekenen geen dossierkosten.

Wilt u dat wij u helpen bij het incasseren van uw openstaande vorderingen?  Intercash incasso en juristen is sinds 1983 gespecialiseerd in het snel innen van uw geld met behoud van uw klantrelaties.

Een incassobureau in kampen

Intercash incassobureau Kampen en juristen zit sinds 1983 aan de Vloeddijk 140 te Kampen. Van oorsprong een echt Kamper bedrijf en daar zij wij trots op.

Wij zijn gespecialiseerd in het incasseren van openstaande, onbetaalde rekeningen bij uw debiteuren. Intercash incasso en juristen werkt al vele jaren succesvol voor bedrijven in Kampen en de wijde omgeving. Bedrijven uit heel Nederland weten Intercash incasso en juristen te vinden als hun facturen niet worden betaald. Als uw vordering wordt betwist beoordelen onze juristen de situatie.

Incassobureau Kampen

Incassobureau Kampen werkt met ons eigen unieke incassosysteem

Bijna alle incassobureaus en deurwaarders sturen brieven en bellen naar de debiteuren. Omdat brieven vaak aan de kant worden gelegd en blijft liggen op de bekende stapel en debiteuren vaak de telefoon niet opnemen omdat ze een incassobureau verwachten, gaan de incassojuristen van Intercash een paar stappen verder! Wij benaderen uw debiteur via het door ons ontwikkelde nieuwste incassosysteem, waarbij wij slim gebruik maken van verschillende sociale media platformen, waaronder WhatsApp.

Ons nieuwste systeem monitort continu of uw debiteur online is en verstuurt dan een bericht en een veilig betaallink, zodat uw debiteur gemakkelijk en snel kan betalen om van onze drukmiddelen af te zijn. Op het moment dat uw debiteur ons bericht heeft gelezen krijgt Intercash daarvan een melding en wordt veelal de bijbehorende betaling door ons ontvangen.