intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Onze diensten

Werkwijze

Intercash is uw betrouwbare dienstverlener voor het snel en efficiënt innen van vorderingen. Ons toegewijde team van juridische professionals staat voor u klaar om het gehele proces, van herinneringen tot juridische stappen, namens u af te handelen. We bieden een betrouwbare en professionele service om uw financiële zaken soepel af te handelen. Bij Intercash kunt u rekenen op onze expertise en efficiëntie bij het innen van uw schulden.

Bij Intercash bent u er zeker van dat onze juristen er alles aan doen om uw vordering zo snel als mogelijk te innen. Via diverse kanalen benaderen we uw debiteur om tot een betaling en of regeling te komen.

Incasso zakelijk

Heeft u openstaande facturen welke maar niet voldaan worden? Na meerdere herinneringen en aanmaningen komt er geen betaling of reactie? Dan kunt u een incassobureau inschakelen. Onze specialiteit is het vorderen van openstaande facturen tussen bedrijven.

Indien u een vordering bij ons indient, nemen onze juristen dezelfde dag nog contact op met uw debiteur. Onze juristen weten als geen ander uw debiteur er in juridische zin van te overtuigen om over te gaan tot betaling.

Incasso particulier

Heeft u producten of diensten geleverd aan een particulier, maar blijft betaling van de factuur uit? Dan dient u eerst nog een wettelijke 14 dagenbrief te verzenden naar uw debiteur. In deze brief moeten de exacte incassokosten vermeld worden. Tevens dient u aan te kunnen tonen dat de brief de ontvanger heeft bereikt. Is de betaling na 14 dagen nog niet voldaan? Dan kunt u ons opdracht geven om uw vordering te innen via een incasso procedure. Na het indienen van de opdracht, gaat een ervaren incasso jurist binnen een half uur aan de slag met uw dossier.

Debiteurenbeheer

Intercash begrijpt het cruciale belang van effectief debiteurenbeheer voor uw organisatie. Tijdige verzending van facturen, herinneringen en aanmaningen is van het grootste belang. Het niet op de juiste manier doen kan leiden tot aanzienlijke financiële verliezen of zelfs de stabiliteit van uw organisatie in gevaar brengen.

 We kunnen uw debiteurenbeheer in handen nemen om er voor te zorgen dat alles op de juiste manier gebeurt. Zo kunt u met een gerust gevoel ondernemen, en zorgen we voor een goed debiteurenbeheer voor uw organisatie. 

 

Juridisch advies

Komt er verweer tijdens het incassotraject, dan kunnen onze juristen u voorzien van juridisch advies. Ze zullen de zaak grondig onderzoeken om de juridische aspecten vast te stellen. Indien de vordering niet wordt afgehandeld in het minnelijke incassotraject, kunnen onze juristen uw debiteur dagvaarden. Via een gerechtelijk vonnis kunnen we de vordering afdwingen door middel van beslaglegging op activa.

Onze juristen staan ook tot uw beschikking voor het opstellen van algemene voorwaarden. Ze zorgen ervoor dat de algemene voorwaarden volledig zijn afgestemd op uw wensen.

Schuldbewaking

Indien in het minnelijke incasso traject het niet lukt om de vordering te innen gezien uw debiteur geen middelen heeft en u niet wenst te dagvaarden, kunnen we uw vordering bewaken. We houden de vinger aan de pols door uw debiteur regelmatig te monitoren. Uw debiteur krijgt regelmatig een sommatie waarin we de wettelijke rente telkens verhogen. Zo voorkomt u dat uw vordering verjaard.