Schuldbewaking

Schuldbewaking via Intercash.

Schuldbewaking via Intercash incasso en juristen. Uw onbetaalde facturen lijken oninbaar, maar dat is een momentopname.

Uw debiteur betaalt niet vrijwillig en u wilt niet gaan procederen bij de rechtbank, of u hebt een vonnis maar uw debiteur biedt geen verhaal.

Schuldbewaking biedt dan een uitkomst. Uw debiteur kan op dit moment geen financiële middelen of goederen bezitten waarop beslag gelegd kan worden, maar dat kan over een tijd heel anders zijn. Wellicht zijn er dan nieuwe inkomstenbronnen en kunnen de incassojuristen van Intercash alsnog het geld voor u innen bij de debiteur.

De incassojuristen van Intercash houden vinger aan de pols door uw debiteur regelmatig te monitoren. Uw debiteur krijgt regelmatig een sommatie waarin wij de rente telkens verhogen. Zo voorkomt u dat uw vordering verjaard. Regelmatig worden de verhaalsmogelijkheden bij uw debiteur onderzocht.

De voordelen van schuldbewaking door Intercash:

check  Kans op betaling van reeds afgeboekte vorderingen
check  Intercash zorgt dat uw vorderingen niet verjaren
check  Geen kosten vooraf

Laat u het er ook niet bij zitten?!

Neem dan direct contact met ons op via 038 – 332 63 09 of mail naar info@intercash.nl

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Schuldbewaking zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader