Incasso kantoor

Incasso kantoor Intercash int uw geld snel.

U bent op zoek naar een incasso kantoor voor uw facturen die na vele malen aanschrijven en bellen maar niet betaald worden. Intercash incasso kantoor heeft al sinds 1983 voor veel bedrijven hun openstaande facturen geint. Onze klanten komen vanuit heel Nederland zoals Zwolle, Kampen, Dronten, Apeldoorn en vele andere plaatsen. Met een slagingspercentage van maar liefst 93% bent u er bijna altijd zeker van dat incasso kantoor Intercash uw geld int.

Gespecialiseerd in incasso voor MKB en ZZP.

Intercash is gespecialiseerd in incasso’s voor B2B, MKB en ZZP. Bij Intercash werken alleen ervaren incasso juristen welke uw dossier behandelen. In vergelijking met andere incassobureaus waar alleen incassomedewerkers werken gaan wij een stap verder. Wij kunnen uw voorzien van gratis eerste-lijn juridisch advies en kunnen eventueel voor u procederen. Dus wilt u een incassobureau inschakelen, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Incasso kantoor met ons nieuwste incassosysteem.

Intercash incasso kantoor maakt gebruik van ons eigen ontwikkelde incassosysteem. Ons systeem kan uw debiteur berichten zenden over de openstaande vordering via sociale media zoals Whatsapp en Facebook chat. In de berichten zit een beveiligde betaallink welke de debiteur kan openen en meteen over kan gaan tot betaling.

Een snelle betaling via onze incassosysteem van incasso kantoor Intercash.

Doordat Intercash incasso berichten verzend via sociale media worden de openstaande vorderingen sneller voldaad dan dat we brieven versturen en bellen. Vaak legt de debiteur de brief op de stapel en kijkt er vervolgens niet meer naar om omdat ze het vergeten. Doordat mensen dagelijks bijna continu op hun mobiel zitten, kunnen onze berichten hun niet ontgaan. Het nieuwste incassosysteem van Intercash incasso monitort continu of de debiteur online is en het bericht heeft gelezen.

Daarom Intercash incasso kantoor.

check   Een hoog slagingspercentage van maar liefst 93%
check   No cure no pay incasso (zie algemene voorwaarden)
check   Al sinds 1983 een betrouwbaar incassobureau
check   Alleen incassojuristen behandelen uw dossier
check   Gratis eerste-lijn juridisch advies van onze juristen
check   Ons nieuwste incassosysteem met o.a. Whatsapp
check   Uw debiteur betaald de incassokosten en wettelijke rente
check   U ontvangt de wettelijke rente van incasso kantoor Intercash

Beoordeling van onze klanten.

Intercash incasso en juristen is erg trots op de beoordelingen die we hebben mogen ontvangen van onze klanten. Wij werken met het onafhankelijke beoordelingen platform Trustoo en Google.