Incasso kantoor

Incasso kantoor Intercash int uw geld snel.

U bent op zoek naar een incasso kantoor voor uw facturen die na vele malen aanschrijven en bellen maar niet betaald worden. Intercash incasso kantoor heeft al sinds 1983 voor veel bedrijven hun openstaande facturen geint. Onze klanten komen vanuit heel Nederland zoals Zwolle, Kampen, Dronten, Apeldoorn en vele andere plaatsen. Met een slagingspercentage van maar liefst 93% bent u er bijna altijd zeker van dat incasso kantoor Intercash uw geld int.

Uw incasso kantoor voor MKB en ZZP.

Intercash incasso kantoor is gespecialiseerd in incasso’s voor B2B, MKB en ZZP. Bij Intercash incasso kantoor werken alleen ervaren incassojuristen welke uw dossier behandelen. In vergelijking met andere incassobureaus waar alleen incassomedewerkers werken gaan wij een stap verder. Wij kunnen uw voorzien van gratis eerste-lijn juridisch advies en kunnen eventueel voor u procederen. Dus wilt u een incassobureau inschakelen, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Incasso kantoor met ons nieuwste incassosysteem.

Intercash incasso kantoor maakt gebruik van ons eigen ontwikkelde incassosysteem. Ons systeem kan uw debiteur berichten zenden over de openstaande vordering via sociale media zoals Whatsapp en Facebook chat. In de berichten zit een beveiligde betaallink welke de debiteur kan openen en meteen over kan gaan tot betaling.

Een snelle betaling via onze incassosysteem van incasso kantoor Intercash.

Doordat Intercash incasso berichten verzend via sociale media worden de openstaande vorderingen sneller voldaad dan dat we brieven versturen en bellen. Vaak legt de debiteur de brief op de stapel en kijkt er vervolgens niet meer naar om omdat ze het vergeten. Doordat mensen dagelijks bijna continu op hun mobiel zitten, kunnen onze berichten hun niet ontgaan. Het nieuwste incassosysteem van Intercash incasso monitort continu of de debiteur online is en het bericht heeft gelezen.

Daarom Intercash incasso kantoor.

check   Een hoog slagingspercentage van maar liefst 93%
check   No cure no pay incasso (zie algemene voorwaarden)
check   Al sinds 1983 een betrouwbaar incassobureau
check   Alleen incassojuristen behandelen uw dossier
check   Gratis eerste-lijn juridisch advies van onze juristen
check   Ons nieuwste incassosysteem met o.a. Whatsapp
check   Uw debiteur betaald de incassokosten en wettelijke rente
check   U ontvangt de wettelijke rente van incasso kantoor Intercash

Beoordeling van onze klanten.

Intercash incasso en juristen is erg trots op de beoordelingen die we hebben mogen ontvangen van onze klanten. Wij werken met het onafhankelijke beoordelingen platform Trustoo en Google.

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incasso kantoor zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader