intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Incassobureau Apeldoorn

Hét incassobureau van Apeldoorn en omstreken

Wat wij u aanbieden

check  Ervaren juristen staan voor u klaar

check  Incasso experts voor berijven uit Apeldoorn

check  Beoordeeld met een 4,7 / 5 op Google

check  Incasso op maat

check  No pay, No cure incasso 

intercash incasso juristen icon

Waarom Intercash?

check  Klein team van ervaren juristen

check  Gespecialiseerd in incasso MKB en ZZP

check  Uitstekende beoordelingen

check  Persoonlijk en kleinschalig

check  Uw debiteur betaalt de kosten

Welkom bij ons toonaangevende incassobureau in Apeldoorn, waar we streven naar het bieden van professionele en effectieve incasso en juridische diensten voor bedrijven uit Apeldoorn en de gehele regio. Wij begrijpen al geen ander dat openstaande vorderingen een last kunnen zijn voor uw cashflow. Onze eigen bewezen incasso aanpak zorgt voor een snelle betaling van uw openstaande facturen. Ons team van experts staan klaar om u te helpen met het innen van onbetaalde facturen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Ook als u een juridisch conflict heeft staan onze juristen u graag bij en zorgen voor een effectiefe oplossing.

Waarom kiezen veel ondernemers voor incassobureau Apeldoorn?

Incasso Apeldoorn laat andere bureau’s ver achter zich. Bij ons werken namelijk alleen ervaren juristen en geen ongeschoolde incasso medewerkers of studenten. Hierdoor bent u er zeker van dat bij een eventueel verweer een goed oordeel en juridisch verweer gegeven kan worden. Ook heeft u een vaste jurist welke uw zaak behandelt. Aangezien incassobureau Apeldoorn bestaat uit een klein team van vier juristen, kunnen we de lijntjes kosrt houden en hebben we geen telefonisten.

Onze diensten voor uw onderneming

Bij ons incassobureau in Apeldoorn streven we ernaar om een uitgebreid scala aan diensten aan te bieden, die volledig voldoen aan de behoeften van onze gewaardeerde klanten:

  1. Pre incasso dienst: We leveren niet alleen deskundig advies, maar begeleiden u ook bij het ontwikkelen van effectieve procedures om wanbetaling te voorkomen binnen uw onderneming. Met een focus op preventie helpen we u bij het opstellen van robuuste betalingsstructuren die uw bedrijf beschermen tegen toekomstige risico’s.

  2. Minnelijke Incassodiensten: Onze hoogopgeleide incassospecialisten nemen een proactieve benadering bij het benaderen van uw debiteuren. Door middel van een eigen unieke incasso aanpak zorgen we voor een snelle betaling, terwijl we proberen de zakelijke relatie in stand houden. Dit zorgt niet alleen voor een snelle terugvordering van openstaande vorderingen, maar versterkt ook de toekomstige samenwerking met uw klant.

  3. Juridische Incassoprocedures: In het geval dat minnelijke benaderingen niet het gewenste resultaat opleveren, staan we klaar om juridische stappen te ondernemen. Met een diepgaand begrip van het juridische landschap en een gedegen kennis van de procedures, zetten we ons in voor het innen van uw vordering door gerechtelijke acties, inclusief het verkrijgen van een vonnis van de rechtbank.

  4. Internationale Incassodiensten: Voor bedrijven die zaken doen buiten de landgrenzen, bieden we gespecialiseerde incassodiensten aan voor vorderingen buiten Nederland. Met een wereldwijd netwerk van partners en een grondige kennis van internationale wet- en regelgeving, helpen we bij het effectief innen van openstaande vorderingen, ongeacht waar de debiteur zit.

Bij ons incassobureau in Apeldoorn staat klanttevredenheid centraal. We streven ernaar om op een ethische en professionele manier te werk te gaan en uw belangen te behartigen.

Super snel en daadkrachtig incasseren

Incassobureau Apeldoorn geniet regionale bekendheid vanwege onze doortastende en snelle aanpak als het gaat om openstaande facturen. Neem hieronder de tijd om onze korte video te bekijken en laat u overtuigen door de effectiviteit van onze bewezen succesvolle aanpak.

Een medewerker aan het woord

Marc Tukker

Marc Tukker

Jurist

Als incasso expert in Apeldoorn, help ik dagelijks ondernemers in en rondom de regio met het innen van openstaande facturen. Mijn missie is om dit te doen met respect voor de klantrelatie, en indien mogelijk, te streven naar het herstel ervan. Vaak zijn openstaande facturen het gevolg van geschillen of financiële moeilijkheden bij de klant, wat hen soms in een lastige positie brengt. In zulke gevallen kan het voorkomen dat de klant de situatie vermijdt, wat de oplossing bemoeilijkt. Mijn aanpak richt zich op het achterhalen van de redenen waarom de betaling nog niet is voldaan, en vervolgens het faciliteren van een oplossing die zowel voor de ondernemer als de klant aanvaardbaar is. Met mijn expertise en begrip voor de situatie, zorg ik ervoor dat de openstaande factuur op een passende wijze wordt afgehandeld.

Wat klanten over ons zeggen

Klein en persoonlijk incassobureau, waarbij je geen nummer bent. Ze weten onze vorderingen altijd snel te innen. Ook weten ze heel goed hoe alles juridisch in elkaar zit, waardoor ze goed kunnen optreden tegen klanten met smoesjes.

Roy

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met de service die ik heb ontvangen van Intercash Incasso Juristen! Vanaf het allereerste contact hebben ze mijn probleem serieus genomen en direct actie ondernomen. Hun snelle respons en doortastendheid hebben ervoor gezorgd dat mijn onbetaald factuur snel werd afgehandeld, wat voor mij als ZZP’er van onschatbare waarde is.

PakiloMedia

Ik had als zzp’er een opdrachtgever die niet wou betalen en mij gewoonweg negeerde op alle mogelijke manieren. Na het zoeken op internet heb ik de facuur uit handen gegeven aan Intercash. Tot mijn verbazig was de betaling binnen 2 dagen al binnen. Ik wil Marc bedanken voor de goede service!

Jordy vischer

Vragen? Onze experts helpen u graag verder!