intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Incasso zonder kosten

Incasso zonder kosten? Bij onze incasso juristen wel!

Een incasso bureau zonder kosten is een belangrijke voorwaarde om met een incassobureau in zee te gaan. Onbetaalde facturen, en dan ook nog incassokosten betalen is niet wat u wenst. Wij zijn een incassobureau waar wij de incassokosten en wettelijke rente op uw debiteur verhalen. Wij zijn van mening dat een incasso traject u niets mag kosten en zelfs wettelijke rente voor u op moet leveren.

Ook incasso zonder kosten als de debiteur de incassokosten en rente niet betaald?

Ook een incasso zonder kosten als uw debiteur de incassokosten en wettelijke rente niet wil betalen. Met een hoog slagingspercentage van maar liefst 93% innen wij in de meeste gevallen uw vordering en incassokosten. Indien uw debiteur de incassokosten en wettelijke rente niet wil betalen kunnen onze juristen de debiteur 9 van de 10 keer over de streep halen door met goed onderbouwde juridische informatie te komen.

Een incassobureau inschakelen kan dus gratis en levert u rente op!

Hoe werk incasso zonder kosten?

Voor onze buitengerechtelijke incasso werkzaamheden brengen wij de incassokosten en wettelijke rente in rekening bij uw klant.

Indien de klant de volledige vordering voldoet is het voor u een incasso zonder kosten. De incassokosten heeft uw klant dan betaald als vergoeding voor onze werkzaamheden.

Wat zijn de voorwaarden voor een incasso zonder kosten?

De voorwaarden voor een incasso zonder kosten hebben we hieronder voor u op een rij gezet. 

 

  • Onze incasso zonder kosten geldt alleen voor vorderingen tussen bedrijven, ofwel de business 2 business.
  • Alleen geldig bij vorderingen welke niet worden betwist
  • Bij een faillissement in de minnelijke incasso fase
  • Een incasso zonder kosten is niet geldig bij dossiers welke worden teruggetrokken indien er nog een resultaat te behalen valt. 

Wil u meer weten over onze gratis incasso service? Neem dan een kijkje onze algemene voorwaarden waar alles duidelijk staat beschreven.

Is het incasso traject ook gratis als de debiteur de kosten niet voldoet?

Indien de debiteur de kosten niet wil voldoen zoals de buitengerechtelijke incassokosten en rente, kunnen wij dit alsnog via de rechtbank verhalen. Zo heeft u met een vonnis alsnog een gratis incasso procedure, gezien de kosten volgens het vonnis voor de debiteur zijn rekening komt. Zie hier een zaak die Intercash incasso en juristen heeft gewonnen tegen een debiteur die de kosten niet wou betalen:

https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBOVE:2021:1886

Wat klanten zeggen over onze gratis incasso procedure

Intercash incasso en juristen is erg trots op de beoordelingen die we hebben mogen ontvangen van onze klanten. Wij werken met het onafhankelijke beoordelingen platform Trustoo en Google.