Incasso zonder kosten

Incasso zonder kosten, is dat mogelijk? Bij Intercash incassojuristen wel!

Incasso zonder kosten is dat mogelijk? Ja zeker is dit mogelijk! Wij vinden dat een incassotraject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren! Uw debiteur moet namelijk de incassokosten en wettelijke rente betalen. Indien het volledige bedrag wordt geint, dan betaalt u dus helemaal niets en ontvangt u de wettelijke rente op uw rekening.

Ook incasso zonder kosten als de debiteur de incassokosten en rente niet betaald?

Ook een incasso zonder kosten als uw debiteur de incassokosten en wettelijke rente niet wil betalen. Met een hoog slagingspercentage van maar liefst 93% innen wij in de meeste gevallen uw vordering en incassokosten. Indien uw debiteur de incassokosten en wettelijke rente niet wil betalen kunnen onze juristen de debiteur 9 van de 10 keer over de streep halen door met goed onderbouwde juridische informatie te komen.

Een incassobureau inschakelen kan dus gratis en levert u rente op!

Een incassobureau zonder kosten voor u! Onze juristen vechten er voor!

Wij vinden dat een incassotraject u geen geld en geen tijd moet kosten. Wij vinden dat uw debiteur alles kosten moet betalen. In 9 van de 10 gevallen betaalt de debiteur de incassokosten en wettelijke rente netjes. Echter komt het wel eens voor dat een debiteur de incassokosten en rente niet wil betalen. Wij sturen dan een juridisch onderbouwde tekst naar uw debiteur en waarschuwen dat het beter is om tot betaling over te gaan.

Intercash procedeert voor de incassokosten en wettelijke rente!

Wij procederen ook alleen voor de incassokosten en rente welke bijna altijd worden toegekend door de rechter. Zie hier een zaak die Intercash incasso en juristen heeft gewonnen tegen een debiteur die de kosten niet wou betalen:

https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBOVE:2021:1886

Daarom Intercash incasso en juristen inschakelen.

check   Een hoog slagingspercentage van 93%
check   Uw debiteur betaald de incassokosten en wettelijke rente
check   U ontvangt de wettelijke rente
check   Uniek incassosysteem die uw debiteur berichten stuurt via social media
check   Persoonlijke benadering met behoud van uw klantrelaties
check   Uw dossiers worden behandeld door juristen
check   Ervaren incassojuristen
check   Al sinds 1983 een betrouwbaar incassobureau
check   Dezelfde dag nog actie van onze incassojuristen

Beoordeling van onze klanten.

Intercash incasso en juristen is erg trots op de beoordelingen die we hebben mogen ontvangen van onze klanten. Wij werken met het onafhankelijke beoordelingen platform Trustoo en Google.

intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incasso zonder kosten zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader