intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Incassobureau Zoeken

Incassobureau met ervaren juristen

Een betrouwbaar incassobureau zoeken voor uw openstaande facturen welke niet worden voldaan? Dan bent u bij Intercash incasso en juristen aan het juiste adres. Intercash incasso juristen is een betrouwbaar incassobureau met ervaren juristen welke aan uw dossier werken. Bij de meeste incassokantoren werken alleen studenten en of incassomedewerkers welke geen kennis hebben van juridische zaken. Hierdoor loopt uw dossier al snel vast bij een juridisch verweer vanuit de debiteur. We bieden u een oplossing op maat die aansluit bij de specifieke behoeften en verwachtingen van uw bedrijf. Doordat we werken met een klein team met ervaren juristen en geen telefonisten hebben, houden we de lijnen kort. Door ons unieke incasso systeem innen wij de meeste vorderingen al binnen een week!

Incassobureau met juridische kennis

Een betrouwbaar incassobureau zoeken met juridische kennis die bij verweer van uw debiteur van wanten weet? Intercash incasso juristen werkt met een klein team met ervaren juristen. Indien uw debiteur verweer voert, kunnen onze juristen juridisch onderbouwd verweer voeren. Veel incassobureau’s hebben incassomedewerkers indienst en of telefonisten welke geen raad weten indien er een vordering wordt betwist. De juristen van intercash staan u bij in het gehele proces. Van het incassotraject tot een eventuele dagvaarding procedure. Onze juristen staan voor uw klaar!

Betrouwbaar incassobureau

Intercash vecht voor uw recht!

check 1  Beoordeeld op Google met een 9,6
check 1  93% van alle zaken lossen wij minnelijk op
check 1  De wettelijke rente is voor u
check 1  Uw debiteur moet de incassokosten en wettelijke rente betalen
check 1  Alleen ervaren incasso juristen behandelen uw dossier
check 1  In het weekend  ook bereikbaar voor klanten.
check 1  Gratis juridisch advies over uw incasso zaak

Snel uw vordering binnen

Intercash incasso en juristen heeft een eigen ontwikkeld uniek incassosysteem welke uw debiteur meteen een brief, mail, sms en Whatsapp stuurt. Indien uw debiteur online is krijgen wij daar een melding van in ons systeem en bellen de debiteur meteen op.

Bij het incasso traject is het van groot belang uw geld snel en daadkrachtig te innen. Door deze daadkrachtige maar vliendelijke incasso methode halen wij veelal binnen een paar dagen de vordering binnen.

U ontvangt de wettelijke rente

Ontvangt u bij uw incassobureau ook de wettelijke rente naast de hoofdsom? Veel incassobureau’s houden de rente in welke voor u als opdrachtgever bestemd is. Bij Intercash incasso juristen ontvangt u van ons de wettelijke rente op uw rekeningnummer indien de volledige betaling door uw debiteur is voldaan.

 

Start vandaag nog met het optimaliseren van uw debiteurenbeheer

Het zoeken naar een betrouwbaar incassobureau hoeft niet langer een tijdrovende taak te zijn. Maak vandaag nog de keuze voor een betrouwbaar Incassobureau die u kan ondersteunen bij het innen van uw openstaande vorderingen en al uw juridische vraagstukken. Wij bieden u een vrijblijvend adviesgesprek aan. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en behoeften en kijken we hoe we u het beste kunnen ondersteunen. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. De oplossing voor uw debiteurenbeheer is dichterbij dan u denkt. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Incassobureau zoeken intercash beoordelingen

Een incassobureau zoeken die betrouwbaar is

Indien u een openstaande factuur heeft, gaat u opzoek naar een btrouwbaar incassobureau. Maar hoe vindt u een betrouwbaar incassobureau? En waar moet u op letten?

Kijk altijd eerst naar de beoordelingen op internet over het incassobureau. Zijn deze positief? Dan kunt u stellen dat het een betrouwbaar incassobureau is. Ook kunt u kijken of het betreffende incassobureau is aangesloten bij een organisatie. Zo is Intercash aangeloten bij de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs en de Nederlandse Juristen Vereniging. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat Intercash een betrouwbaar incassobureau is met ervaren juristen.

Zoek niet verder en bel met onze juristen om u te laten adviseren

Wilt u meer advies? Of heeft u een vraag? Onze juristen staan u graag te woord!

Bel ons op telefoonnummer: 038 – 332 63 09

check 1 Direct een ervaren jurist aan de lijn

check 1 Gratis advies over uw incasso

check 1 Op werkdagen van 9:00 – 17:30 bereikbaar

check 1 Gratis advies voor ondernemers en ZZP’ers