Incassobureau Zoeken

Incassobureau Zoeken: Incassobureau met ervaren juristen

Incassobureau zoeken voor uw openstaande facturen? Dan bent u bij Intercash incasso en juristen aan het juiste adres. Intercash incasso juristen is een betrouwbaar incassobureau die u kan ondersteunen bij het innen van openstaande vorderingen. We bieden u een oplossing op maat die aansluit bij de specifieke behoeften en verwachtingen van uw bedrijf. Doordat we werken met een klein team met ervaren juristen en geen telefonisten hebben, houden we de lijnen kort. Door ons unieke incasso systeem innen wij de meeste vorderingen al binnen een week!

Incassobureau zoeken met juridische kennis?

Een incassobureau zoeken met juridische kennis die bij verweer van uw debiteur van wanten weet? Intercash incasso juristen werkt met een klein team met ervaren juristen. Indien uw debiteur verweer voert, kunnen onze juristen juridisch onderbouwd verweer voeren. Veel incassobureau’s hebben incassomedewerkers indienst en of telefonisten welke geen raad weten indien er een vordering wordt betwist. De juristen van intercash staan u bij in het gehele proces. Van het incassotraject tot een eventuele dagvaarding procedure. Een incassobureau zoeken die weet van aanpakken? Onze juristen staan voor uw klaar!

Daarom Intercash incasso juristen.

Incassobureau zoeken die vecht voor uw recht!

check   Beoordeeld door klanten mer een 9,7
check   Hoog slagingspercentage van 93%
check   Klein persoonlijk team, waardoor er korte lijnen zijn
check   Nieuwste incasso technieken met o.a. WhatsApp
check   U ontvangt de wettelijke rente
check   Uw debiteur moet de incassokosten en wettelijke rente betalen
check   Alleen ervaren incasso juristen behandelen uw dossier
check   Ook in het weekend en in de avonduren werken wij aan uw dossier
check   Gratis eerste lijns juridisch advies

Incassobureau zoeken die snel uw geld int?

Intercash incasso en juristen heeft een eigen ontwikkeld uniek incassosysteem welke uw debiteur meteen een brief, mail, sms en Whatsapp stuurt. Indien uw debiteur online is krijgen wij daar een melding van in ons systeem en bellen de debiteur meteen op.

Bij het incasso traject is het van groot belang uw geld snel en daadkrachtig te innen. Door deze daadkrachtige maar vliendelijke incasso methode halen wij veelal binnen een paar dagen de vordering binnen.

Incassobureau zoeken waarvan u de rente ontvangt?

Bij een incassobureau zoeken, komt u veel diverse incassobureau’s tegen. Veel incassobureau’s houden de rente in welke voor u als opdrachtgever bestemd is. Bij Intercash incasso juristen ontvangt u van ons de wettelijke rente op uw rekeningnummer indien de volledige betaling door uw debiteur is voldaan. 

 

Start vandaag nog met het optimaliseren van uw debiteurenbeheer

Het zoeken naar een incassobureau hoeft niet langer een tijdrovende taak te zijn. Maak vandaag nog de keuze voor een betrouwbaar Incassobureau die u kan ondersteunen bij het innen van uw openstaande vorderingen en al uw juridische vraagstukken. Wij bieden u een vrijblijvend adviesgesprek aan. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en behoeften en kijken we hoe we u het beste kunnen ondersteunen. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. De oplossing voor uw debiteurenbeheer is dichterbij dan u denkt. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Wat klanten zeggen Intercash incasso juristen.

Wij zijn trots op de beoordelingen die wij hebben mogen ontvangen van onze klanten. Bekijk ook eens onze beoordelingen van onze klanten op platform Trustoo.
Incassobureau zoeken intercash beoordelingen
intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Incassobureau Zoeken zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader