intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Beste incassobureau

Snel en effectief incasseren

Op zoek naar het beste incassobureau van Nederland om uw openstaande vorderingen te laten incasseren? Stop dan met zoeken en ontdek hoe Intercash u kan helpen als betrouwbare incasso partner. Met een slagingspercentage van 93% en zeer goede beoordelingen zit u bij Intercash incasso juristen goed! Indien u een nieuwe incasso aanlevert, ondernemen onze incasso juristen binnen een half uur al actie.

Waarom zijn wij het beste incassobureau voor uw behoeften?

Door onze daadkrachtige en snelle incasso methode weten vele bedrijven ons te vinden voor het laten innen van onbetaalde facturen. Met een klein team van juridische experts zorgen wij ervoor dat uw onbetaalde facturen snel, correct en daadkrachtig geincasseerd worden. Bij een eventuele betwisting kunnen onze experts uw debiteur ervan overtuigen om toch maar over te gaan tot betaling. We bieden een landelijke dekking voor alle incasso opdrachten en juridische zaken. Zo doen we incasso opdrachten in Overijssel, Flevoland, Gelderland, Friesland, Drenthe, Zeeland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en alle andere provincies uit Nederland. Tenslotte gaat alles online tegenwoordig. Zo maakt het voor een geslaagde incasso procedure niet uit waar u gevestigd bent.

Het beste incassobureau is een incasskantoor met juristen!

Een incasso gaat vaker over veel geld, en dan wilt u door het beste incassobureau geholpen worden. Echter, kunnen de meeste incassobureaus niets op juridisch vlak door medewerkers zonder kennis. Dus trap niet in de grote kantoren die schreeuwen het beste incassobureau van Nederland te zijn! Vaak blijft u achter met een dossier wat niet is geincasseerd en een hoop kosten. Check ook altijd eerst of het incassobureau goede beoordelingen heeft welke geloofwaardig zijn. Helaas zijn er ook incasso kantoren welke beoordelingen kopen. Check daarom altijd of de beoordelingen ook daadwerkelijk van die personen afkomstig zijn.

Kies daarom voor een gespecialiseerde incasso jurist van Intercash die wel kennis van de wet hebben. Onze juristen kennen de regels van het spel maar al te goed, en helpen u te behalen waar u recht op heeft!

Wat onze klanten over ons zeggen

Klein en persoonlijk incassobureau, waarbij je geen nummer bent. Ze weten onze vorderingen altijd snel te innen. Ook weten ze heel goed hoe alles juridisch in elkaar zit, waardoor ze goed kunnen optreden tegen klanten met smoesjes.

1.2.3. Machineverhuur B.V.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met de service die ik heb ontvangen van Intercash Incasso Juristen! Vanaf het allereerste contact hebben ze mijn probleem serieus genomen en direct actie ondernomen. Hun snelle respons en doortastendheid hebben ervoor gezorgd dat mijn onbetaald factuur snel werd afgehandeld, wat voor mij als ZZP’er van onschatbare waarde is.

PakiloMedia

Ik had als zzp’er een opdrachtgever die niet wou betalen en mij gewoonweg negeerde op alle mogelijke manieren. Na het zoeken op internet heb ik de facuur uit handen gegeven aan Intercash. Tot mijn verbazig was de betaling binnen 2 dagen al binnen. Ik wil Marc bedanken voor de goede service!

Jordy viscsher

Eeven bellen met een jurist voor gratis incasso advies?

Heeft u een vraag? Onze experts staan u graag te woord om u verder te helpen!

Bel ons op telefoonummer: 038 – 332 63 09

check 1 Direct een medewerker met kennis aan de lijn

check 1 Gratis juridisch advies over uw incasso

check 1 Van 9:00 – 17:30 bereikbaar (op werkdagen)

check 1 Gratis voor het MKB en ZZP-ers