Beste incassobureau Nederland

Beste incassobureau van Nederland

Op zoek naar de beste incassobureau van Nederland? Met een slagingspercentage van 93% zit u bij Intercash incasso en juristen goed! Indien u een nieuwe incasso aanlevert, ondernemen wij dezelfde dag nog actie.

U kunt bij Intercash incasso en juristen altijd rekenen dat wij er alles aan doen om uw geld zo snel mogelijk binnen te halen. U heeft een vast contactpersoon welke uw zaak in behandeling neemt en continu op uw zaak zit. Doordat wij met een klein team werken en ieder zijn persoonlijk dossier heeft, kunt u altijd rekenen op persoonlijk en direct contact. Geen omslachtige telefonisten die u doorverbinden. Klik hier om meteen uw incasso in te dienen en onze incassojuristen gaan meteen aan de slag!

Beste Incassobureau van Nederland met de nieuwste technieken

Met onze unieke incasso plus systeem kunnen wij via Whatsapp uw klant berichten verzenden. Hierdoor kunnen wij meteen inzien in ons incasso plus systeem of de debiteur het bericht heeft ontvangen en gelezen. Zo kan de debiteur er niet meer onder uit dat de openstaande vordering niet is aangekomen en is gelezen. Het systeem heeft als voordeel dat uw debiteur in een paar klikken meteen kan betalen. Indien uw debiteur het via een brief moet overboeken, laten zij dit vaak liggen en word dit vergeten.

Landelijke dekking

Bij ons kunt u terecht voor al uw incasso opdrachten en juridisch advies. Wij zijn gevestigd in het mooie centrum Kampen. Wij bieden een landelijke dekking voor alle incasso opdrachten. Zo doen wij incasso opdrachten in Overijssel, Flevoland, Gelderland, Friesland, Drenthe, Zeeland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en veel meer provincies.

93%

Ons slagingspercentage

Beste incassobureau Nederland – Beoordelingen van onze klanten

Intercash incasso en juristen is blij met de beoordelingen van haar klanten. Wij hechten veel waarde aan feedback. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening nog beter maken! Wij gaan voor het beste incassobureau van Nederland!

Beste incassobureau Nederland