Beste incassobureau

Beste incassobureau van Nederland.

Op zoek naar de beste incassobureau van Nederland? Met een slagingspercentage van 93% zit u bij Intercash incasso en juristen goed! Indien u een nieuwe incasso aanlevert, ondernemen wij dezelfde dag nog actie.

U kunt bij Intercash incasso en juristen altijd rekenen dat wij er alles aan doen om uw geld zo snel mogelijk binnen te halen. U heeft een vast contactpersoon welke uw zaak in behandeling neemt en continu op uw zaak zit. Doordat wij met een klein team werken en ieder zijn persoonlijk dossier heeft, kunt u altijd rekenen op persoonlijk en direct contact. Geen omslachtige telefonisten die u doorverbinden. Klik hier om meteen uw incasso in te dienen en onze incassojuristen gaan meteen aan de slag!

Beste incasso bureau met een landelijke dekking.

Bij ons kunt u terecht voor al uw incasso opdrachten en juridisch advies. Wij zijn gevestigd in het mooie centrum Kampen. Wij bieden een landelijke dekking voor alle incasso opdrachten. Zo doen wij incasso opdrachten in Overijssel, Flevoland, Gelderland, Friesland, Drenthe, Zeeland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en veel meer provincies. Beste incassobureau van Nederland met een landelijke dekking. 

Beste Incassobureau van Nederland met de nieuwste technieken.

Met onze unieke incasso plus systeem kunnen wij via Whatsapp uw klant berichten verzenden. Hierdoor kunnen wij meteen inzien in ons incasso plus systeem of de debiteur het bericht heeft ontvangen en gelezen. Zo kan de debiteur er niet meer onder uit dat de openstaande vordering niet is aangekomen en is gelezen. Het systeem heeft als voordeel dat uw debiteur in een paar klikken meteen kan betalen. Indien uw debiteur het via een brief moet overboeken, laten zij dit vaak liggen en zal dit dan vergeten.

Beste incassobureau Nederland – Beoordelingen van onze klanten.

Intercash incasso en juristen is blij met de beoordelingen van haar klanten. Wij hechten veel waarde aan feedback. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening nog beter maken! Wij zijn erg trots op de beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Bekijk deze beoordelingen op Trustoo en Google.

Beste Incassobureau – No cure no pay.

Beste incassobureau met cure no pay incasso. Intercash incasso en juristen is van mening dat een incassobureau inschakelen u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren. Indien uw debiteur de olledige vordering voldoet, ontvangt u van ons de wettelijke rente. Indien uw debiteur de incassokosten en wettelijke rente niet wil voldoen, kunnen wij dit via de rechtbank afdwingen.  

Incassokosten vorderen via de rechtbank

Intercash incasso en juristen heeft al diverse rechtzaken gewonnen van debiteuren die dachten de kosten niet te hoeven betalen. Zie een behaald vonnis: https://uitspraken.rechtspraak.nl/#!/details?id=ECLI:NL:RBOVE:2021:1886

Beste incassobureau – klein en persoonlijk.

Intercash incasso juristen is een klein kantoor bestaande uit 4 ervaren juristen. Doordat we een klein team zijn, werken wij niet met telefonisten, maar direct persoonlijk contact. Bij grote incassokantoren moet u som wel 4 keer doorgechakeld wordeen om bij de juiste persoon uit te komen. Of uw debiteur belt met verweer, waarna een telefoniste of incassomedewerker geen juridisch verweer terug kan voeren.

beste incassobureau Intercash
intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Beste incassobureau zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader