Beste incassobureau

Beste incassobureau van Nederland

Op zoek naar het beste incassobureau van Nederland? Met een slagingspercentage van 93% zit u bij Intercash incasso juristen goed! Indien u een nieuwe incasso aanlevert, ondernemen onze incasso juristen binnen een half uur al actie.

U kunt bij Intercash incasso en juristen altijd rekenen dat onze ervaren incasso juristen er alles aan doen om uw vordering zo snel mogelijk binnen te halen. U heeft een vast contactpersoon welke uw zaak in behandeling neemt en continu op uw zaak zit. Doordat wij met een klein team werken en ieder zijn persoonlijk dossier heeft, kunt u altijd rekenen op persoonlijk en direct contact. Geen omslachtige telefonisten die u doorverbinden.

Incasso bureau met een landelijke dekking.

Bij ons kunt u terecht voor al uw incasso opdrachten en juridisch advies. Wij zijn gevestigd in het mooie centrum van Kampen. Wij bieden een landelijke dekking voor alle incasso opdrachten en juridische zaken. Zo doen wij incasso opdrachten in Overijssel, Flevoland, Gelderland, Friesland, Drenthe, Zeeland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en veel meer provincies. Tenslotte gaat alles online tegenwoordig. Zo maakt het voor een geslaagde incasso procedure niet uit waar u gevestigd bent.

De nieuwste incasso technieken

Met ons unieke incasso plus systeem kunnen wij via Whatsapp uw klant berichten verzenden. Hierdoor kunnen wij meteen inzien in ons incasso plus systeem of de debiteur het bericht heeft ontvangen en gelezen. Zo kan de debiteur er niet meer onder uit dat de openstaande vordering niet is aangekomen en of niet is gelezen. Het systeem heeft als voordeel dat uw debiteur in een paar klikken meteen kan betalen. Indien uw debiteur het via een brief moet overboeken, laten zij dit vaak liggen en zal dit dan worden vergeten.

Wat zeggen onze klanten

Intercash incasso en juristen is blij met de beoordelingen van haar klanten. Wij hechten veel waarde aan feedback. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening nog beter maken! Wij zijn erg trots op de beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Bekijk deze beoordelingen op Trustoo en Google.

No cure no pay incasso

Ons incasso bureau werkt volgens de cure no pay incasso methode. Intercash incasso en juristen is van mening dat een incasso procedure u niets mag kosten en zelfs wettelijke rente moet opleveren. Indien uw debiteur de volledige vordering voldoet, ontvangt u van ons de wettelijke rente op uw rekening bijgeschreven. Indien uw debiteur de incassokosten en wettelijke rente niet wil voldoen, kunnen wij dit via de rechtbank afdwingen.

Incassokosten vorderen via de rechtbank

Intercash incasso en juristen heeft al diverse rechtzaken gewonnen van debiteuren die dachten de kosten niet te hoeven betalen. Uw debiteur is namelijk de veroorzaker van deze kosten.

klein en persoonlijk

Intercash incasso juristen is een klein incasso kantoor bestaande uit vier ervaren juristen. Doordat we een klein team zijn, werken wij niet met telefonisten, maar direct persoonlijk contact. Bij grote incassokantoren moet u soms wel vier keer doorgeschakeld worden om bij de juiste persoon uit te komen. Of uw debiteur belt met verweer, waarna een telefoniste of incassomedewerker geen juridisch verweer terug kan voeren.

beste incassobureau Intercash

Daarom kiest u voor ons incassobureau

Wij laten incassobureaus ver achter ons als het gaat om juridische kennis en slagingspercentage. Bij veel incassobureau’s werken medewerkers welke geen enkele juridische achtergrond hebben. Indien er verweer komt van de schuldenaar, kunnen deze medewerkers vaak niets en loopt het dossier al snel vast. Bij Intercash werken alleen ervaren juristen welke aan uw incasso dossier werken. Indien er verweer komt, kunnen wij uw schuldenaar in juridische zin goed uitleggen waarom ze maar beter over kunnen gaan tot betaling.

Maak dus niet de fout door zomaar een bureau in te schakelen, maar kies voor Intercash, het beste incassobureau van Nederland!