Gratis incassobureau

Gratis incassobureau: uw geld laten innen zonder kosten

Online incassobureau

Wij zijn van mening dat een incassobureau u niets mag kosten, en zelfs extra rente moet opleveren. Een gratis incassobureau kan u helpen uw onbetaalde facturen te innen zonder dat hiervoor kosten in rekening gebracht worden. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is echt mogelijk. Lees verder op deze pagina om er achter te komen dat dit daadwerkelijk kan!

Wat is een gratis incassobureau?

 Gratis incassobureau Intercash is een integer incassobureau die gespecialiseerd is in het innen van onbetaalde facturen voor de zekelijke markt. In tegenstelling tot veel andere incassobureaus, rekenen gratis incassobureau Intercash geen kosten aan de schuldeiser. In plaats daarvan worden de kosten verhaald op de schuldenaar, gezien deze wettelijk gezien de incassokosten en wettelijke rente moet betalen. Indien de schuldenaar niet de kosten zal voldoen, kunnen we dit via de rechtbank alsnog afdwingen.

 

Daarom gratis incassobureau Intercash.

check   Beoordeeld door klanten mer een 9,7
check   Hoog slagingspercentage van 93%
check   Klein persoonlijk team, waardoor er korte lijnen zijn
check   Nieuwste incasso technieken met o.a. WhatsApp
check   U ontvangt de wettelijke rente
check   Uw debiteur moet de incassokosten en wettelijke rente betalen
check   Alleen ervaren incasso juristen behandelen uw dossier
check   Gratis eerste lijns juridisch advies

De voordelen van een gratis incassobureau

 Gratis incassobureau Intercash biedt uw bedrijf verschillende voordelen. Allereerst bespaart u geld. U hoeft geen kosten te betalen voor de incassokosten, gezien we dit op de debiteur kunnen verhalen. Ten tweede, het bespaart u tijd. Intercash neemt de zorgen over van u, zodat u bezig kunt met uw werk wat daadwerkelijk geld oplevert. Wij doen namelijk ons uiterste best om uw vordering zo snel als mogelijk te innen. Soms hebben wij het geld al binnen een half uur binnen van uw debiteur!

U kunt de status van uw incasso’s op elk moment controleren via onze incasso portal, en weet u dus precies hoe het met uw dossier staat.

 Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Waarom een gratis incassobureau?

Het kiezen voor gratis incassobureau Intercash is een slimme beslissing voor uw bedrijf. U kunt uw geld terugkrijgen zonder extra kosten, want u bent net als ons van mening dat een incassotraject u niet mag kosten en zelfs rente moet opleveren. B U hoeft zich niet meer druk te maken over onbetaalde facturen of de stress van het najagen van schulden, deze last nemen we van uw over. 

Wat klanten zeggen over gratis incassobureau Intercash.

Wij zijn trots op de beoordelingen die wij hebben mogen ontvangen van onze klanten. Bekijk ook eens onze beoordelingen van onze klanten op platform Trustoo.
Gratis incassobureau Intercash
intercash incasso juristen icon

Wat klanten over Intercash Gratis incassobureau zeggen

edwin dijkstraedwin dijkstra
08:16 19 Sep 23
Zeer tevreden met geleverde diensten en vooral omdat communicatie zeer soepel en duidelijk verloopt
Klaas MulderKlaas Mulder
12:35 07 Sep 23
Ace AceAce Ace
05:01 01 Sep 23
Marc heeft me goed geholpen. Hij wist binnen 2 dagen mijn geld te innen, waar een ander incassobureau het niet was gelukt.
Christian PesosChristian Pesos
04:31 24 Aug 23
Aart VosAart Vos
12:28 15 Aug 23
Intercash incasso is naast een specialist op zijn gebied ook procesrechtelijke zeer sterk.Goed analyse, gedegen advies en werkbare oplossingen. Zeker aan te bevelen
Barbershop KampenBarbershop Kampen
09:18 12 Aug 23
Goede en persoonlijke dienstverlening! We hadden een salon welke onze groothandel producten heeft ontvangen maar niet voldaan. Binnen een week hadden we ons geld.
UfukUfuk
13:48 10 Aug 23
Jack SmeetsJack Smeets
07:19 07 Aug 23
Heel goed en sociaal bedrijf , die voor onze vereniging de juiste aanpak heeft . Oplossingsgericht, top.
Anna KramerAnna Kramer
16:55 24 Jul 23
Wij werken al een geruime tijd samen met Intercash. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en het persoonlijke contact.
Mart de LeeuwMart de Leeuw
10:27 05 Jul 23
Ik ben onwijs tevreden over het werk van Intercash! Mijn zaak is met een 2 weken afgehandled. Nooit gedacht mijn geld nog terug te krijgen maar het is Intercash gelukt!
Jeroen StafleuJeroen Stafleu
09:44 05 Jul 23
Ik had een klant die niet wilde betalen ondanks dat we een contract en alles hadden. Deze partij heeft me fijn advies gegeven over hoe ik de situatie het beste aan kan vliegen.
Robin KokRobin Kok
06:03 04 Jul 23
Goed, degelijk en snel incasso bedrijf. Wij doen al enkele jaren zaken met ze en het bevalt ons prima! Pakken de zaken snel en serieus op. Je bent geen nummer zoals bij de grote kantoren.
Roy van AlphenRoy van Alphen
15:26 06 Apr 23
Een incassobureau met kennis van zaken en een super snelle afhandeling! Ben zelf een half jaar bezig geweest om een factuur betaald te krijgen zonder succes. Intercash opdracht gegeven en binnen 2 dagen hadden ze mijn geld binnen! Super bedankt!
js_loader