intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Gratis incassobureau

Gratis incassobureau: uw geld laten innen zonder kosten

Online incassobureau

Wij zijn van mening dat een incassobureau u niets mag kosten, en zelfs extra rente moet opleveren. Een gratis incassobureau kan u helpen uw onbetaalde facturen te innen zonder dat hiervoor kosten in rekening gebracht worden. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is echt mogelijk. Lees verder op deze pagina om er achter te komen dat dit daadwerkelijk kan!

Wat is een gratis incassobureau?

Gratis incassobureau Intercash is een integer incassobureau die gespecialiseerd is in het innen van onbetaalde facturen voor de zekelijke markt. In tegenstelling tot veel andere incassobureaus, rekenen gratis incassobureau Intercash geen kosten aan de schuldeiser. In plaats daarvan worden de kosten verhaald op de schuldenaar, gezien deze wettelijk gezien de incassokosten en wettelijke rente moet betalen. Indien de schuldenaar niet de kosten zal voldoen, kunnen we dit via de rechtbank alsnog afdwingen.

 

Daarom gratis incassobureau Intercash.

check  Beoordeeld door klanten mer een 9,7
check  Hoog slagingspercentage van 93%
check  Klein persoonlijk team, waardoor er korte lijnen zijn
check  Nieuwste incasso technieken met o.a. WhatsApp
check  U ontvangt de wettelijke rente
check  Uw debiteur moet de incassokosten en wettelijke rente betalen
check  Alleen ervaren incasso juristen behandelen uw dossier
check  Gratis eerste lijns juridisch advies

De voordelen van een gratis incassobureau

Een gratis incassobureau biedt uw bedrijf verschillende voordelen. Allereerst bespaart u geld. U hoeft geen kosten te betalen voor de incassokosten, gezien we dit op de debiteur kunnen verhalen. Ten tweede, het bespaart u tijd. Intercash neemt de zorgen over van u, zodat u bezig kunt met uw werk wat daadwerkelijk geld oplevert. Wij doen namelijk ons uiterste best om uw vordering zo snel als mogelijk te innen. Soms hebben wij het geld al binnen een half uur binnen van uw debiteur!

U kunt de status van uw incasso’s op elk moment controleren via onze incasso portal, en weet u dus precies hoe het met uw dossier staat.

Intercash heeft een landelijke dekking. Zo innen wij voor bedrijven uit Limburg, Noord Brabant, Utrecht, Barendrecht en nog veel meer plaatsen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Waarom een gratis incassobureau?

Het kiezen voor gratis incassobureau Intercash is een slimme beslissing voor uw bedrijf. U kunt uw geld terugkrijgen zonder extra kosten, want u bent net als ons van mening dat een incassotraject u niet mag kosten en zelfs rente moet opleveren. U hoeft zich niet meer druk te maken over onbetaalde facturen of de stress van het najagen van schulden, deze last nemen we van uw over.

Wat klanten zeggen over gratis incassobureau Intercash.

Wij zijn trots op de beoordelingen die wij hebben mogen ontvangen van onze klanten. Bekijk ook eens onze beoordelingen van onze klanten op platform Trustoo.

Gratis incassobureau Intercash