intercash account  Klant login   |   intercash betalen  Betalen

Landelijk incassobureau

Landelijk incassobureau int snel uw vordering

Landelijk incassobureau Intercash bestaat uit een klein team ervaren juristen welke uw dossier behandelen. Incassobureau overijssel inschakelen is geheel zonder abonnement of langdurige verplichtingen. Bij verweer weten onze incasso juristen meteen met een juridisch onderbouwd antwoord te komen.  Op deze pagina leest u alles wat Intercash hét landelijk incassobureau voor uw bedrijf kan betekenen.

Een landelijk incassobureau met ervaren juristen

Incassobureau Intercash vordert voor veel bedrijven uit heel Nederland de openstaande vorderingen. Als landelijk incassobureau hebben wij klanten uit Overijssel, Flevoland, Drenthe, Gelderland en nog veel meer provincies.  Intercash werkt met een klein team ervaren juristen welke uw dossier zullen behandelen. Het voordeel van Intercash landelijk incassobureau is dat we geen telefonisten hebben en de lijnen kort zijn. Bij verweer weten onze juristen direct een juridisch antwoord te geven.

Daarom landelijk incassobureau Intercash.

check  Beoordeeld door klanten mer een 9,7
check  Hoog slagingspercentage van 93%
check  Klein persoonlijk team, waardoor er korte lijnen zijn
check  Nieuwste incasso technieken met o.a. WhatsApp
check  U ontvangt de wettelijke rente
check  Uw debiteur moet de incassokosten en wettelijke rente betalen
check  Alleen ervaren incasso juristen behandelen uw dossier
check  Gratis eerste lijns juridisch advies

Landelijk incassobureau met de nieuwste technieken

Intercash is een landelijk incassobureau en heeft haar eigen uniek incasso systeem ontwikkeld, hierdoor innen we de vordering nog sneller. Indien we een incasso opdracht krijgen maken we binnen een half uur een dossier aan. Indien het dossier klaar is gaat er meteen een brief, mail, sms en Whatsapp uit naar uw debiteur met een beveiligde betaallink. Indien uw debiteur online komt en de berichten heeft gelezen, bellen we uw debiteur meteen op om tot een betaling en of oplossing te komen. Hierdoor innen wij de meeste vorderingen al binnen een week!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Landelijk incassobureau met no cure no pay incasso

Intercash landelijk incasso bureau is van mening dat een incasso traject u niets mag kosten en zelfs rente moet opleveren. We verhalen volgens de wet de incassokosten en wettelijke rente op de debiteur. Indien de volledige vordering is voldaan, ontvangt u van ons de rente op uw rekening. Indien de debiteur de kosten niet wil voldoen, kunnen wij deze via een gerechtelijke procedure alsnog vorderen. Zie een door ons gewonnen zaak tegen een debiteur die de kosten niet wou voldoen:  ECLI:NL:RBOVE:2021:1886

Wat klanten zeggen over Intercash landelijk incassobureau.

Wij zijn trots op de beoordelingen die wij hebben mogen ontvangen van onze klanten die uit geheel Nederland komen zoals uit Groningen, Friesland, Noord Holland, Zuid Holland en veel meer provincies. Bekijk ook eens onze beoordelingen van onze klanten op platform Trustoo.

Landelijk incassobureau Intercash incasso juristen